Godnatt!


Childhood

Minnen för livet <3


Vad händer..?


Försäljning

Nu i veckan är tanken att min lilla ponnyplutt ska ut på annons igen. Får se hur det går med det!


Matlagning

Mitt uppe i matlagningen, köttfärs med broccoli och kokade morötter!


Jumpsuits

Har suttit och kollat runt lite på snygga jumpsuits som man bara måste ha nu i höst! Vi korade 6 favoriter, de är antingen från Onepiece eller Ziperall.
 
 

Dagen D

Idag gör jag uppror! Orkar inte med denna jävla särbehandling jag får hemma hos Mikkos familj!!!! Varje dag får jag höra hur blond jag är, ta emot slag och höra planer på hur dom med olika brutala metoder tänker begrava mig i deras trädgård.. Jag tänker inte gå runt i denna ovisshet och känna att varje steg jag tar är osäkert, senast idag började dom med en ny psykiskt misshandelsmetod, de facerapade mig! Nä nu har jag fått nog! Kan stå ut med alla mina blåmärken men att kladda på min mobil är bara för mycket!!!! Nu jävlar ska ni få veta eran plats! Förbered er familjen Bengtsson, för här kommer jag!


Söndag

Godmorgon!
Har nyss käkat frukost, en mycket god sådan! Så underbart när man är hemma och kan göra vad man känner för. I skolan får man ju liksom ta det som finns, oftast är det gott och andra gånger inte. Men nu ska jag inte vara så ointressant och prata om mat. Vad ska vi hitta på idag? Förbereda en del tills imon, då är det ju tillbaka till skolan igen som gäller. Längtar inte. Men vi hörs senare när jag har mer att dela med mig av, ciao!


Nästa bok

Hungerspelen utläst och nu ger jag mig an fortsättningen Fatta eld.

Helt otroligt bra! För er som inte orkar läsa så måste ni se filmen. Helt ok sammanfattning av den helt galet bra boken.


Sneakpeak

Mikko leker lite i photoshop! Får se hur det blir lite senare...


Oj..

Här var det inte mycket aktivitet idag, ber om ursäkt för detta men vi har faktiskt haft saker att göra hela dagen! Sånt som händer ibland ju, eller rätt ofta när det gäller mig. Vad har vi hittat på idag då? Imorse så gick vi till affären och köpte lite småsaker. När vi kom hem så hade pappa köpt ny tråd till hagen så vi började att stängsla om direkt typ. När vi väl var färdiga med hagen så fixade vi i ordning i stallet. Sen har vi mest tagit det lugnt typ. Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra på min födelsedag, kan inte riktigt bestämma mig och det är snart fredag.. Värt att fundera på en stund till, nu ska jag fixa med lite småskit! Latero
Bjuder på en gammal bild från 2006 (?) från min konfirmation.

Hihihi


Hage, check!

Hagen är så gott som färdig. Eller ah, tråden räckte inte längre.. Men nu kan inga hästar smita i alla fall! Nu ska jag sno lite tacorester från igår och kolla på vad Mikko ska ha på sig på skolfotot.


Chill lördag

Hallå i dumburkarna! Har nyligen gått till affären med Mikko och köpt en påse bbg chips, hehe! Ska snart ut och greja med hennes hästars hage. Sedan är tanken att sitta inne och bara mysa resten av dagen, i alla fall för min del. Hade svårt att sova igår då man fick lite sms och samtal som väckte en hela tiden.. Dum som man är lär man sig inte att stänga av mobilen heller.. Pay back väntar er alla kan jag tala om för er!

Bjuder på en bild på mig och min lilla prins, Ådi!


Dip dye

Har fastnat för 'trenden' dip dye, tycker att det är riktigt snyggt. Man kan matcha lite hur som helst, har själv funderingar på hitta på något kul med mitt hår. Antingen ombre eller dip dye, får se hur det blir!
Här har ni några exempel.
Bilder lånade härifrån.

Godnatt!

Godkväll,
Har haft en riktigt trevlig kväll med mycket prat & funderingar. Nu är jag dock cptrött, är ju som sagt en dag imorgon med som man måste orka med! Hörs då :)

Lite wisdom,


När vi 2 blev 1

Mysig kväll. Tacos, vin och muffins! Allt med min fina pärla Mikko!


Skogsmullar

Varken jag eller Madde var på topp idag på dagens ridlektion. Så vi red ut istället. Vi fick i vanlig ordning rida på våra vita springare som var lika glada som oss att slippa att harva runt i ridhuset en fredag. Fick även tillfrågan om jobb på skolan. Kommer va en annan som har hand om jobbutdelningen framöver om jag förstod det rätt så förhoppningsvis blir det några helger för mig! Gött att kunna spara upp pengar till efter studenten!!


Färgstarka bilder..

Lite färgstarka bilder lättar upp den gråa tillvaron, enjoy!

Sum. Sommaren - 12

Stunderna man vill tillbaka till i höstkylan..


5 hemlisar om Jukko #2

1. Är beroende av sin plattång.
2. Har en häst som kallas "Mini-hitler" väldigt passande smeknamn på denna söta häst.
3. Har kommit över "Animated movies" fasen på song pop och satsar nu mer på metal.
4. Älskar chips i alla dess former (!!)
5. Är mer eller mindre besatt av "the typical" sidor, gillar nästan alla! Haha..

Varghundar..

Haha här är ytterligare en bild på en av valparna som jag hade hand om i somras på praktiken, det ska inte vara möjligt att ligga sådär.. Den måste ha fått i sig gummi eller något haha. Sjukt söt i vilket fall! Denna valpisen har flyttat till USA, lååååångt.. Bilden är ifrån uppfödarens hemsida "Greirish - Irish Wolfhounds" kika gärna in och kolla på fb, mycket fina bilder!
Gulleplutt ♥

Signalspaning

 

The botten is nådd

Ligger i sängen på skolan och funderar på att sjukanmäla mig.. Har ont i halsen och har inte lust eller motivation till något.. Har bara svenska och ridning idag men jag orkar verkligen inte gå dit. Som Mikko skrev i tidigare inlägg så är det nog vädret som påverkar. Vill bara gosa in mig ännu mer i sängen och bara glömma allting och vakna upp som inget har hänt. Hur kan man vara så lycklig men ändå så nedstämd? Pussar och kramar, lycka och kärlek varför får man inte allt? "Det sa bara PLOPP".


Mitt lilla hjärta

Har inte somnat än, meningslöst för det går inte.. Hoppas för allt i världen att jag kommer upp imorgon :( Godnatt..

Bild på mig och Edna, Jukko som tagit bilden!


Autumn

Godkväll,
åkte hem en dag tidigare än väntat från skolan. Har inte mått så bra sen igår, så kände att det var lika bra att åka hem. Men i alla fall det var inte det jag hade tänkt att skriva om. Är medveten om att våran blogg kan uppfattas som lite grå just nu och det är den faktiskt, mycket som händer (för både mig och Jukko) samt att hösten får en att bli grymt deppig, jag mår i alla fall sämre under de kallare månaderna. Men vi ska nog hitta en vändning, jag ska kämpa för att det ska bli bättre i alla fall. Himla många "i alla fall" det blir i detta inlägg, men egentligen.. Vem bryr sig? Vad har jag gjort sen jag kom hem då? Inte ett skit i stort sett, eller jo det har jag väl. Men inget märkvärdigt, har dragit på mig världens huvudvärk så mår la sådär just nu. Kollade precis klart på Csi miami och tänkte faktiskt lägga mig snart, är grymt trött.. Kan ju delvis bero på att vi har så himla många idioter på våran skola som inte kan respektera att folk sover, eller att de har hund på rummet. Payback is a bitch, tror dock inte de idioterna kommer att läsa detta. Men karma, karma bitches! Haha vilket argt inlägg det blev, men jaja. Nu ska jag inte babbla mer, vi hörs imorgon! Godnatt kära bloggläsare.
Tänkte att några fina höstbilder skulle liva upp inlägget lite, bilderna kommer härifrån
.

Kortfattat

Inte blivit mycket inlägg idag igen, oops!

Men kortfattat har min dag sätt ut så här. Etologiprov på morgonen, gick helt ok. Sedan på idrotten skulle vi ut och springa. Kommer inte ihåg hur lång rundan är men den hamnar nog på 4km. Gick kanon och det är gött att känna att man börjar komma ordentligt i form! Även att andra ser och märker det känns kul. Efter det däcka jag i sängen någon timme för att sedan rida Cassandra. Har lånat ut henne i två veckor så det kändes rätt speciellt att hoppa upp på ryggen igen. Gick inte alls så speciellt bra, haha! Under dessa två veckorna har hon musklat på sig riktigt fint och det ska mina små medhjälpare Marielle och Bella ha så mycket beröm för.

Nu sitter jag och väntar in min nattkamrat som ska hålla mig sällskap nu när Mikko åkt hem. Ska bli väldans trevligt!


Boyaaa!


Du e la go


Don't You Worry Child


Jukko Mikko Motto!


Nu säger...

...jag godnatt! Lite läsning av "Hungerspelen" väntar...


Kunde bara inte låta bli...


Boxning+fys

Idag på idrotten fortsatte vi med boxningen. Grymt jobbigt men ändå så himla kul! Måste se ut som värsta nybörjaridioten, men det skiter jag i.

Den roligaste men helt klart jobbigaste övningen var när vi hoppa i sidled på tå runt i en ring runt tränaren som höll upp sådana plattor/kuddar som man boxas på. Höll på i vad som kändes som en evighet, trodde verkligen inte jag skulle palla med allt men det gjorde jag och är redigt stolt över mig själv.

Vill även tillägga att idag fick vår skolhäst Leo somna in... Tur för mig att jag inte hade någon relation till den hästen, endast ridit honom 2 gånger. Men det blir ändå rätt känslosamt. Men nu slipper han ha ont och kan galoppera på de evigt gröna ängarna.


Onsdag

Godmorgon!
Vaknade vid 9, gick upp och gick ut med Edna. Kunde sovit längre om det inte vore så att någon ringde som fan på ringklockan, stackars Edna blev rädd :( jaja nog om det.. Har nyss käkat frukost och kollar just nu på Chuck, riktigt rolig serie faktiskt! Men nu ska jag inte babbla så mycket mer, ciao!


One day

 

Valpar

Blev taggad i en bild på Facebook av min handledare från praktiken, de har haft en reunion med valparna! Så stora de har blivit alltså, så mysiga. :)


Studs på volt

Idag på ridlektionen red jag Ådi -som vanligt-. Dagens övning var att hoppa studs på volten. Då gäller det att vara följsam och ha lite ryttarkänsla så att man kommer in rätt och slipper störa hästen under själva övningen.

Uppvärmningen var självständig och redan då märkte jag stor skillnad på Ådi. Delvis har jag hittat knapparna på honom men man märker att vår träning tillsammans har gett båda resultat! Han är mer bärig i både skritt och trav och orkar gå i en högre form och har otroliga bakben. I galoppen är han fortfarande lite tung men jag har fått mer magmuskler så nu orkar jag komma tillbaka ordentligt och jobba ihop honom även där.

Över studsen ville Ådi vara mer rak i kroppen än att följa med i voltspåret och var rätt tung i landningen. Jag fokuserade mest på att visa vägen och hjälpa honom och jobba ihop honom i resten av volten. Fick några avbrott då han ville undan arbetet men det är sånt som händer! Vi avslutade med att hoppa ett hinder med lång anridning. Vi skulle tänka på att ha bra banhoppningstempo och det tyckte självklart Ådi var jättekul att få sträcka ut sig ordentligt.

Fick även ris och ros av min ridlärare. Ris för att jag måste börja tänka på att när hästen väl är i form att jag bara rider på och tänker på mig själv, rätar upp mig osv. Ros för att det märks att jag har hoppat mycket i mina dar. "Du har en automatiserad hoppstil, en sådan får man bara efter att ha hoppat om och om och om igen tills det verkligen sitter". Som jag berättat tidigare har jag bara fått kritik som "bra/kanon" så att få höra sådana fina ord betyder verkligen guld.


Tjobaloo!

Idag hade jag körlektion på morgonen kl 7. Det var bara hoppa upp ur sängen och ge sig ut i det tråkiga vädret. Lektionen gick kanon, lite missar då jag inte kört på cirkus 1 månad. Men lektionen gick tillräckligt bra för att boka in uppskrivning och körning!!!! Håller datum hemligt tills vidare.

Mötte denna skönheten när jag och Mikko gick ut med Edna. As söt och säkert inte mer än 50cm i mankhöjd.


Live While We're Young


10 days


Tisdag

Godmorgon,
Sitter just nu i bilen påväg till skolan. Edna ska ju med och i och med att vi måste ha pappas bil när vi kör henne så fick vi åka tidigt. Börjar inte fören 10:20 så vet inte hur jag ska underhålla mig själv tills dess, men jag kommer nog på något!

Dagens frukost..


Tralala

Saknar min Mikko<3


Telefonsamtal

Ett telefonsamtal till min kära farmor i Wales har precis avslutats. Vi har inte pratat sedan min farfars bortgång, så mycket känslor kom fram men nu känns saker ganska bra. Väldigt mycket saker har gått från botten till någorlunda toppen idag. Ett lättat hjärta sätter på TVn och taggar körlektion imorgon. Får jag ingen uppkörningstid så svär jag att det kommer bli krig!

Tänker på dig min älskade farfar<3


Ops..

Dålig update igen... Beror på att jag ej varit hemma och mitt "datapaket" är så gott som förbrukat, hehe!

Gick till glasögonaffären -3km- och fixa mina glasögon som på något mystiskt sätt gått sönder... Sen skulle jag egentligen gått hem men så kom jag på den briljanta idén och ringde min vän Kajsa och frågade om hon ville käka lunch med mig. Självklart ville hon de så vi käkade kinamat. Sen körde vi runt i stan, besökte vår gamla högstadieskola, käkade glass och sedan åkte vi till en sjö och gick runt och prata. En riktigt go måndag alltså!

Sen väl hemma övningskörde jag till stallet för att ta hand om Cassandra. Imorgon har jag nämligen körlektion så tänkte att de är bäst att köra lite innan nu när man haft ett uppehåll på över en månad.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan spendera resten av kvällen framför le dumburken -TVn-.


Fitspo


PW


Ovisade bilder - häst

Mina fina pojkar!

Måndag

Godmorgon,
sovit gott? Jag har sovit som en gud, eller jag vill inbilla mig det i alla fall. Vaknade för sisådär 2 timmar sen, har hunnit käka frukost och kollat på förra veckans avsnitt av Top model. Det är ju final ikväll, det står mellan Laura och Sophie. Håller faktiskt på britten, Sophie! Jaja.. Vad händer idag då? Har 100 saker som jag måste göra innan jag ska till skolan imorgon, men det ska jag nog hinna med. Ska även gå en PW med min kära granne, har tänkt att gå cirkus en mil idag. Vågat med tanke på att jag har varit sjuk, haha. Jaja, ska inte babbla mer nu! Vi hörs sen, ciao!

Thinking of you

 

Godnatt

Tänkte lägga mig nu, är sjukt trött.. Men vi hörs imorgon, godnatt!


<3


Söndagskväll

Hallihallå,
kom nyss hem efter en PW med min kära granne. Känslan efteråt är oslagbar! Måste komma in i mina vanliga "träningsrutiner" igen nu när jag haft uppehåll i cirkus 2 veckor i och med att jag har varit sjuk. Imorgon är det en ny vecka och då är det nya tag. Är dock ledig imorgon för vi har studiedag, riktigt gött! Ska ju även ha med mig Edna den kommande veckan, så då blir det mycket motion. Haha! Jaja, har faktiskt inga direkta planer nu ikväll, ska bara ta det lugnt och glo på någon film trorja. Ciao!
Bild från sommaren

Allt ner i grytan

Inte varit hemma på evigheter och när man väl dyker upp är kylskåpet självklart tomt... Tonfisk i tomatsås med snabbmakaroner, snacka om budget! Ser verkligen inte gott ut, men det var det! Studentmat la Jukko!


Hem ljuva hem!

Äntligen i delen av Sverige som jag kan hålla en konversation med en person utan att säga "va?" hela tiden. Saknat mina vänner något otroligt kan jag säga!

Fick ingen skjuts hem så nu sitter jag på bussen hem mot min lilla byhåla! As hungrig och ska göra en riktigt fet middag när jag kommer hem.

Min uppdatering har återigen sugit, men de ska jag ändra på! Fortsatt trevlig söndagkväll alla fina läsare.


Snygga höst- och vinterjackor

Vi är ju redan en bit in på hösten, så vintern närmar sig med storsteg. Usch, hoppas inte att det blir en så lång och kall vinter som förra året. Hittade i alla fall lite fina jackor på Nelly som jag tänkte dela med mig av, enjoy!

Hajdåå!

Inväntar nu mitt sista byte hem. Har haft en trevlig helg i skåneland och har förstått det mesta som kommit ut ur deras munnar..


Ovisade bilder

Lite bilder från förra året på skolans får, riktigt söta!

Godmorgon!

Morsning!
Sitter och äter frukost samtidigt som jag kikar på kontaktannonsen! Ska gå en PW om ett tag har jag tänkt. Latero!


Godnatt

Med denna bilden säger jag Godnatt.


Godkväll!

Hallihallå,
drog ut på en PW som jag sa. Himla gött kändes det efteråt, gick med min kära granne Michelle! Har inte orkat skriva så mycket idag pga olika anledningar. Men det är ju så det blir ibland, eller hur? Funderar dock på att sätta mig och kolla Avatar, den går på tv just nu. Har faktiskt inte sett den innan, så det hade ju varit nice. Jaja, hörs när vi hörs!

Done!

 

Medan vi reparerade hagen så hittade jag denna stackaren, riktigt trist. Den såg inte ut att vara speciellt gammal, så himla liten.. Ingen aning om vad som hänt heller. Hagen blev i alla fall helt okej, några få justeringar till som måste göras. Annars då? Funderar på att ta en PW, har sån överskottsenergi och vill göra något hela tiden. Ska i alla fall inte sitta här och babbla massa, hörs sen!


Sjuk som få

Känner mig helt död, att ställa om sig från att gå upp 7 på morgonen till att bara sova bort dagarna känns inte bra kan jag lova.. Min förkylning blir bara värre och det känns inte så passande när jag måste ha krafter till att åka hem imorgon, övningsköra, plugga och greja. Måste vara Mikko som smittat mig...

Nä, om man skulle försöka sig på att skaffa ett sånt där "liv" som de flesta människor har och sluta klaga! I änden av allt så finns det så klart något att se fram emot, nämligen Mikkos födelsedag!! Börja spåna på en present kanske?

Prästkrage = Skåne


Mirror mirror...

...on the wall, goodnight kisses to you all!


Caviar manicure

 
Måste tipsa er om ett riktigt snyggt nagellack, caviar manicure heter den! Finns att köpa på bland annat Nelly.com och Eleven.se. Absolut något som jag ska införskaffa inom en snar framtid! Vad jag vet så finns det 3 färger, lägger upp alla här nedanför.
 
 

Danskeland

Kanske borde berätta för er vad jag gör i Skåne av alla ställen i hela världen..?

Jo jag är utanför Kristianstad och hälsar på en kompis som jag faktiskt träffade på West Coast Riot 2011. Lite små kul så där att vi faktiskt pratar än idag. Jag var här i somras då jag hade praktik i Billinge och tänkte att nu får jag ta mig i kragen och åka ner igen till mitt älskade "land". Är helt såld på naturen dom har här och speciellt dialekten, fast att jag inte alltid förstår vad dom säger... Blir lite "kulturkrockar" ibland och det är rätt kul, inte alltid jag blir förstådd heller.

Så här ska jag vara tills på söndag.. Just nu sitter jag lite forever alone, men det är en annan femma.. Hörs senare!


Dööör...

Glömde berätta vad som hände igår på tåget mot Lund.

En snygg, mörk, lång konduktör kom fram till mig och ville se min biljett. Han häpnade över alla mina byten jag fått göra under dagen och började "rappa" om alla mina byten. "Från Sätila till Kinna, från Kinna till Varberg och sedan till Lund! Tjejen du reser långt!!" Haha, lite lagom sött så där. Gjorde min dag kan jag lova!


Fredag

Godmorgon alla fina och fula!
Ska strax ha prov, har sovit som en Gud inatt fast ändå lite oroligt. Idag bär det hemåt, ska faktiskt bli skönt att få komma hem och bara ta det lugnt och nu är jag mer på bättringsvägen. Så i helgen ska jag nog börja träna smått igen, can't wait!! Jaja det var allt jag hade att bjuda på en fin morgon utan regn (!!!) hörs sen!

Mirrors är min favoritapp, eller nästan..


AVSLÖJANDE

 
Nu åker jag till destination okänd som är.....
SKÅNE!
 
Berättar mer senare. Bjuder på bilder från Skånesdjurpark från midsommar och även andra bilder från praktiken jag gjorde där i somras. MINNEN <3
 
 
 

Foto!

 
Här kommer lite bilder från ridpasset på Coctail. 
Foto - Bella Aaltonen
 
 
Gammelgubben kan om han vill! Men självklart med lite protester!

Tjabba tjena hallå....

 
....vi säger så!
 
Idag har vi haft hästkunskap på morgonen, har pratat om hur skolans smitskydd kan förbättras. Med tanke på att man inte ens behöver visa upp pass+vaccination när man tar hit sin häst efter loven osv så säger det kanska mycket vilken "klass" den håller...
 
Sen hade vi specialidrott och vår lärare var inte här så då tog jag saken i egna händer och gick ner till gymmet och körde på crosstrainern i 30min. Är så himla kallt ute och jag börjar bli riktigt förkyld så det var inte så lockande att ge sig ut och springa.
 
Nu sitter jag på etologi lektionen och ska ta reda på vilka sociala strukturer Späckhuggare och Lejon har. Intressant faktiskt men ändå rena sömnpillret, intressant kombination!
 

2 lektioner kvar!

Hallihallå,
Hann inte skriva något "godmorgon" inlägg i morse. Har i alla fall haft hund B hela förmiddagen (3 timmar) och nu har jag bara 2 lektioner kvar, religion! Har ingen aning om vad vi ska göra men det brukar vara hyfsat spännande lektioner, eller jag tycker det i alla fall. Vad händer idag då? Bara plugg, har ett "test" imorgon. Mindre kul! Men det är sånt man får leva med.. Jaja, vi hörs!!


Godnatt!!


Plugg..

Godkväll!
Kom precis ur duschen, ska snart sätta mig och plugga igen. Utrotningshotade arter är det som står på schemat, hyfsat intressant faktiskt. Men liiiite uttråkande, finns ju roligare saker att göra än att plugga! Imon så lämnar Jukko mig för att åka utomlands, okej inte riktigt men nästan. Nerå! Jaja, nog med babblandet måste fortsätta plugga. CIAO

Mycket charmig bild måste jag medge!


Boxning

Idag på specialidrotten hade vi en kille som lärde oss grunderna i att boxa. Det var riktigt kul och jag fick göra övningarna med honom hela tiden så jag fick ut rätt mycket av det. Jobbigt som satan, känns i ben och armar kan jag tala om. Efter det gjorde jag sällskap med Marielle i gymmet i 30min.

Gött att komma igång igen!


Cocktail

Idag hade vi arbete med häst 3 timmar innan lunch. Fick i uppgift att harva ridhuset, sopa läktaren och plocka fram löshoppning till hingstarna. Efter det fick jag den stora äran att rida igenom skolans gentleman, Cocktail. En blandras på 20år som precis är över ponnymåttet. Bilder och ev. film kommer upp senare idag!

Snart ska man ha idrott! Känns gött att få ännu mer träningsvärk än vad jag redan har från gymmet igår.


Onsdag!

Godmorgon,
Vaknade för en liten stund sedan. Har sovmorgon idag, vilket är riktigt skönt. Sitter och äter frukost just nu, ska snart bege mig mot lektionen. Ciao!


Tillbaka i manegen

Efter en vecka utan ridning så kändes huvudet bra nog för att hoppa upp på hästryggen igen. Fick rida Ådi, var inte så pepp på det faktiskt. Men så blev det och jag ångrar det inte en sekund! Gick verkligen as bra! Vi gjorde en sidförande övning i galopp. Enkelt förklarat så red vi från H till X och från X tillbaka till spåret mot K och så gjorde vi likadant i andra varvet. Övningen kändes svårare än va den var och det gick jättebra för allihopa i min grupp. Dock var Ådi himla framtung så jag fick jobba och det känns verkligen i armarna. Men i slutet släppte det lite och jag kunde slappna av i överlivet och bara rida. Gött! Skrev i hans träningspärm att han var smidig som en ninja!

Snart ska jag och Mikko i väg och hämta lite grejor hemma hos mig. Vi höres senare!


Jag har..

KONVERTERAT!!


17 (!!!)


Godnatt!

Hallihallå,
Vi har fått finbesök! Eller ja även nattsällskap, ingen mindre än fröken Hultén! Har inte hänt så mycket sen sist vi skrev, utan vi tänkte mer meddela att vi frtf lever. Godnatt!!


Oppa..


12:26

Godmorgon,
Valde att stanna hemma idag och vila upp mig. Har mått bättre.. Har inga planer alls för idag, funderar dock på att gå en prommis med Edna. Har hunnit äta frukost i lugn och ro, samt kikat på våra bästa år. Latero!

Den obligatoriska matbilden, bam!


Lev i nuet

Har faktiskt ansträngt mig och gjort mig i ordning idag. Samt haft min första lektion i tvättning. Vuxenpoäng va tusan!

Idag ska jag en sväng till götet och även försöka hinna gymma. Har världens bästa vän som alltid ställer upp med skojsigheter när allt ser grått ut. <3


Värt

Livet äger i bilen kl6 på morgonen från Alingsås med cirkus 4h sömn i natt...

Idag kommer bli en riktig skit dag. Räkna inte med mycket update från min sida.


THE WORST PART ABOUT BEING STRONG IS THAT NO ONE EVER ASK IF YOU’RE OKAY.

Godkväll,
sitter just nu och kollar igenom lite saker på datorn samtidigt som jag funderar på om jag ska gå till skolan imorgon, eller om jag ska stanna hemma och kurera mig. Svårt val, dock så har jag ju ingen feber längre. Det får funderas på ett tag till! Har haft så tråkigt från och till idag, har så mycket energi som jag inte kan göra av med pga att jag är sjuk. Jaja, nog om det. Funderar på att sätta på en film och göra en kopp te med honung till, lutar åt det håller. Fast samtidigt så vill jag bara sova, men vet inte om jag skulle somna. Haha vilka i-landsproblem.. Nu ska jag ta mig i kragen och hitta på något, vi hörs!!
 
Gammal bild på mig, Emma, Acke & Q.
Saknar min pärla.. ♥

Fetto

Fy fan vad jag måste ta tag i träningen igen... Inte kunnat göra någonting pga min hjärnskakning. Känns som all kondition försvunnit speciellt efter helgens alkohol och dagens mat.

Har fyra dagar på mig att träna sen reser jag bort till "destination okänd" och då blir det antagligen ingen motion heller... Skärpning skärpning fröken!!


Kontaktannonsen

Godkväll,
Sitter och kollar på kontaktannonsen, riktigt rolig är den faktiskt. Det kommer 4 avsnitt/vecka, så har hunnit kika igenom alla idag och är nu på mitt sista. Vissa avsnitt är jätteroliga medan vissa är långtråkiga haha.. Jaja, har inte mycket mer att dela med mig av just nu.

Denna bilden hade jag använt om jag var med i en kontaktannons..


Åttonde klass..

Bilden talar för du själv... Jag är längst ner.


Brunch

Tjobaloo

Precis gått upp ur sängen. Kvällen igår tycker jag blev väldigt lyckad. Kan sammanfatta kvällen kort och säga att vi dansade röven av oss på Berså. Kan också berätta att kvällens lärdom var att aldrig mer i mitt liv ska jag ha högklackat när jag går ut! Inte så "höga" i alla fall, fy fan vad ont jag hade.. Haha

Nu ska jag och Madde käka brunch och sedan ge oss ut på stan och gå på jakt efter en jacka åt henne.

På återseende!


Söndag

Godmorgon,
Vakna för en stund sedan. Ska käka frukost och fixa med lite saker, mår betydligt bättre idag men skenet kan ju bedra återigen så ska inte säga för mycket. Ska eventuellt träffa en saknad vän idag, inte helt hundra än men jag hoppas det. Men vi hörs sen, ciao!


Lets do this!


Princess of china

 

Feberfrossa

Hallihallå,
medan Jukko är ute på festligheter så ligger jag nedslagen i min säng. Har åkt på feber igen, känns så orättvist. För det kändes som att jag var på bättringsvägen, men så kommer febern tillbaka. Men men, ska väl inte ligga och deppa över det för det lär ju inte bli bättre för det. Ska kolla på "Våra bästa år" nu, Jukko tycker det är tantigt, men vad gör det? Har missat cirkus 7 avsnitt så denna dagen kommer att gå fort hihi. Btw grattis Max som fyller 18 idag, ledsen för att jag inte kan vara med och göra din dag minnesvärd. Men hoppas att den blir grym!

Man down

Kvällen igår var både upp och ner. Vi käkade tacos och började nedräkningen mot Max 18årsdag. Vi blev några stycken då det var förfest för ett gäng som skulle dra ut lite senare. Mina "tjejproblem" tog över så låg i sängen och trodde jag skulle dö. Det gick över och kvällen fortsatte på rätt bra. Dock hann födelsedagsbarnet däcka innan tolvslaget...

Men idag tar vi nya tag och ska inviga 18åringen på Berså i Göteborg. Andreas Moe som gör rösten i Aviccis låt "fade into darkness" kommer uppträda live så kvällen ser lovande ut.

Strax ska jag ta mig i kragen och göra mig i ordning och dra ut i Alingsås och kolla runt med Marielle.


Nyss hemkommen

Goddag gott folk,
Kom hem för en liten stund sedan. Sitter just nu i telefon med kundtjänst. Comviqs kundtjänst, går la sådär om jag ska vara ärlig. Första samtalet bröts, samtalet efter det också. Så pratar med en tredje person just nu, spännande? Nä hoppas bara de kan lösa problemet för det skulle lösa många problem faktiskt. Idag har jag inga stora planer, ska bara ta det lugnt och chillä. Är sjukt trött, nog inte så konstigt med tanke på att veckan varit intensiv. Jaja, hörs antagligen lite senare. Ciao!

EDIT: Har det inte blivit någon förändring inom 2 veckor så skulle jag ringa igen..


(!!!)


Parteey

Looks good!


Full last!

Full lastad bil med 5 knubbisar och massa väskor. Snacka om att bilen får arbeta!

Sprit, taco och musik. Yeah


shopaholic

Igår hämtade jag min kära jacka, när jag var i farten blev det även en mössa. Riktigt nöjd med mina köp fast att det sved gött i plånboken..

Väl hemma så hade jag hopplektion för Bella på Cassandra. Vår kompis Anna var med så allt blev inte så seriöst från min sida. Men det gick bra ändå och jag tror både häst och ryttare var väldigt glada efter passet. Vi försökte oss på lite gymnastikhoppning med galoppbommar, studs och kombinationer. Allt avslutades med självklart med en liten bana.

Planerna för idag är att först ha svenska, lång lunch och till sist ridlektion (som jag ändå inte får vara med på).. Sen när skolan slutat drar vi ett gött gäng i bilen och styr mot Alingsås för 18årsfirande hela helgen. Får se hur det går med förkylning och ett omskakat huvud, haha.


Powernap

Nu ligger jag ingosad i Mikkos täcke. En kort sovstund och sedan beger sig jag och Marielle till Götet ännu en gång.


Hund.

Hallå godingar,
har slutat för dagen. Slutade efter lunch, mycket skönt! Så nu kan jag bara ta det lugnt ett tag, för sen vid klockan 16 är det utlandsAPU info. Orkar egentligen inte gå dit, men jag är ju en av dem som vill ha APU utomlands, så jag har inget val utan måste gå. Annars då? Hade ju bara 3 lektioner idag, alla 3 var hund. Vi började hålla på med klickerträning, det är nog roligt om man har en hund som är intresserad HAHA. För Edna brydde sig inte speciellt mycket utan hon kollade mest på mig som att jag var dum i huvudet.. Men man kan ju inte vara bra på allt, eller hur? Gud nu blir det snart en roman, så bättre att avsluta innan det blir för mycket. Hörs senare, ha det fint!
 

212


 

Musik non stop

One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told


I will survive

Hallå hallå! Igår hade jag en riktig mysig dag i Götet. Jag och Marielle fick sällskap av min stugkompis Madde på bussen och sedan mötte vi upp Max på centralen. Vi följde med Madde när hon skulle byta ut sin tungpiercing på Tribe. Passade på att köpa en ny töjning när jag var där, 8mm spiral med svart/rosa zebramönster. Efter det strosade vi runt i butiker och jag hittade ett par kängor och en skjorta. Fanns även en jacka som jag blev helt kär i.. Funderar på att åka in en snabba idag och köpa den, hehe!

Idag har jag sovmorgon, eftersom jag har häst så var det bara att stiga upp ur sängen fast än jag hade kunnat sova gött fram till 9... Första lektionen är hästkunskap, sen hål och efter lunch två timmar etologi.

Ikväll ska jag även hålla en liten hoppträning för min kompis som ska rida Cassandra fram tills mitt huvud känns bättre. Ska bli spännande!


Torsdag

Godmorgon,
Har nyss käkat frukost så ska strax dra upp till lektionen! Har bara 3 lektioner idag, riktigt skönt! Hörs senare

Såhär ser schemat för dagen ut:


Godnatt

Godkväll gott folk,
Jag har möblerat om i vårat rum idag. Blev ganska bra faktiskt, så tänkte dela med mig av lite bilder! Edna fick sitt eget krypin så nu är hon glad! Nu kallar sängen, hörs imon!


Dagen onsdag

Idag har varit en riktigt dryg men kort dag. Huvudet känns som 1ton och jag har inte kunnat delta i morgonens aktiviteter. Som vanligt på onsdagar så höll vi på med unghingstarna. Jag var inte med på nått utan stod och funderade ut namn till vårt ena stos föl. Hingst e.Cardento, då kom jag på förslaget Cento, med åtanke på en som jobbat i stallet som heter Kent! Haha så rolig är jag!

Senare efter lunch hade vi ekonomifakta. Det gav inte lika mycket som jag väntat mig då det var lite störmoment som tog en hel del tid...

Nu har jag varit på möte och ska nu till Göteborg och roa mig med Marielle. Cassandra kan jag ändå inte rida så hon blev utlånad idag igen pga min milda hjärnskakning från gårdagen.. Borde inte åka till Göteborg heller, men men!

YOLO

Bild på Madde, Cassandra och Duffy


12/9

Godmorgon! Pigga och glada? Det är inte jag. Är sjukt trött (kom i säng sent pga en söt hund, undra vem) kul att hon alltid ska vara så äventyrlig på kvällarna! Har i alla fall varit och öppnat till hundgården och gett Edna frukost, men hon vill inte äta.. :( nu ska jag äta min egen frukost, hörs senare!


Woups..

Pallar lite plommon ba, ingen bra skörd idag dock :( Jukko får offra sig i vanlig ordning, tar alltid mina order <3


Chillar ba


...

Livet känns värt att leva just nu. Först axeln och nu den fetaste bulan världen har beskådat.

Skulle spela fotboll och jag och en kille från skolan skulle nicka bollen samtidigt... Så jag ser ungefär ut som på bilden här nedan. AWESOME! Livet leker.


Duktig tjej!

Hopplektionen gick kanoners idag. Jag red sötnosen Ådi idag för att få avstånden i serien att stämma överens med de andra privat hästarna som är i samma storlek. Fick beröm för min "hoppstil" att min skänkel ligger blixtstilla och att jag litar fullt ut på hästen. Det enda var att jag har lite problem med att ta fram handen tillräckligt mycket. Sitter som en spärr och jag visste inte vart det kom från. Har tidigare när jag hopptränat regelbundet (2009-2010) fått kritik för att jag inte böjer till knäna, men nu var det handen som ställde till det.

MEN, problemet hittade sin lösning. När vi höjde upp det sista hindret i serien till lite "högre" så fick jag precis samma känsla som jag hade under min hoppetränings period i livet. Handen kom fram, knäna va böjda och det kändes så jääävla underbart. Ångrar inte för fem öre att jag valde hoppning som inriktning i specialidrotten. När jag tränade som mest med Cassandra så var det ju bara högt, högt, högt vi hoppade. Banor i alla dess svårighetsgrader osv. Nu när man fick in den riktiga känslan så släppte allt, tacka gud för det. Känner att jag kommer komma tillbaka till min gamla form och lära mig otroligt mycket detta året!!

 

Idag i detta nuet har jag pluggat en massor ska ni veta!! Är så glad att jag äntligen orkar få saker man ligger efter med gjort, go känsla.

Har nyss ätit middag, chicken nuggets. Ska snart till gymmet och sedan spela fotboll! Göttans.


Slut!

Slutade 50 minuter tidigare, riktigt gött! Hämta ut Edna och drog ner till le stuga! Är grymt trött, så funderar på att vila en liten stund.. Latero!

Bjuder på en bild på Emilia :)


Tjobaloo

Jukko back om track. Igår blev det en skritttur i skogen med cassandra med sällskap, sedan fotboll och plugg! Fullt upp och inga inlägg tyvärr...

Nu på morgonen har vi varit i stallet. Först byggde vi specialidrottare fram dagens hoppövning. Sedan lasttränade vi hingstarna, Index och Carrier. Det gick problemfritt så vi åkte och köpte fika för vi hade en hel timme kvar då vi inte hade något att göra. Eftersom jag åkte av Juan härom veckan så fick jag stå för tårtan ;)

Senare idag blir det ridlektion, plugg, fotboll+gym! Cassandra fick jag förfrågan om att låna ut idag då två tjejer ville rida ut tillsammans. Så idag är jag då hästledig från ponnyskrutten!


11/9

Godmorgon!
Gick upp vid 06:30, mötte upp Mikaela vid 07:45 och gick en morgon promenad! Inte det minsta trött idag, så skönt! Nu väntar jag på att Edna ska äta upp men det vill hon inte.. Nu måste jag pallra mig utåt, talk to you later guys!


Precis lämnat Edna.

Hallihallå,
Har precis lämnat Edna i sin box. Kändes taskigt att gå därifrån, men hon är ju inte själv i alla fall. Det är 2 pendlares hundar som är där, skönt det! Nu har jag snart religion, efter det 2 hundlektioner och då ska Edna vara med mig! Nu ska jag fixa lite, sen röra mig mot religionen. Ciao!!


Godmorgon!

Kom till skolan för en stund sen, håller på att göra i ordning för Edna. Mycket nya miljöer osv så hon är lite orolig, men detta ska nog bli bra!! :)


Godnatt

Hallå,
Har varit lite dryg uppdatering från båda hållen.. Men det har sina anledningar och som Jukko sa, vi kompenserar det imorgon! Imorgon som är dagen med stort D. Imorgon ska Edna äntligen få följa med till skolan. Vi är 2 hundgrupper och man kommer ha med hunden varannan vecka. Lite segt, men det är ju fan bättre än inget! Nu ska jag försöka sova, ska spela lite song pop innan dock.. "turneringen" avslutas ju ikväll, måste sluta på topp hihi! Godnatt

Like a BAWS, all I do is win hihi!


Kass dag

Idag har varit en riktigt seg dag.. Pluggat, hjälpt till att städa lite och pluggat... Därför det inte blivit något inlägg då jag inte haft nått skoj att berätta. Sitter nu med Mikko och gör en presentationsskylt till hennes hund Edna som ska med till skolan i veckan. Lär bli mysigt och gott med en stor varghund i sängen om nätterna!

Ska bättra min update imorgon, big promise!!


26!!


Söndag

Godmorgon,
Har nyss käkat frukost. Ska försöka få väckt Jukko lille, hon är mig en sjusovare.. Mutar med att jag kokat ägg, går alltid hem. Hörs sen!




Cross

 
Oscar och hans cross, samt två bilder på Pålle & Acke!
Hade inte direkt det mest optimala ljuset att fota i då det höll på att bli mörkt... Men helt OK blev det allt ändå!
 
 





Fotografering..

Undra vad hon har i kikarn nu..


Sjukling

Hallå!
Har nyss käkat middag, lax & broccoligratäng mums!! Sitter och kikar på kontaktannonsen med Julia nu, verkar vara ett rätt roligt program :) en kille som är med har jag gått i samma skola som, lite kul haha..


Truestory




Specialidrott

 
Pga min axel var så stel i fredags så hoppade jag över min ridlektion jag hade efter lunch. Var med och agerade fotograf istället. Lägger upp lite fina bilder på Marielle och knubbisen Candy! De gjorde ett kanonfint dressyrpass och hon fick måna lovord på läktaren. En tjej som lärt sig oerhört mycket sin tid på gymnasiet och som rider väldigt okomplicerat och med känsla. Hon stör inte hästen och hon är nog den som rider min egna lilla speciella skruttponny bäst efter mig.(hehe) När hon sitter upp så vet jag att min häst blir motionerad ordentligt!
 

Säker häst

Säker häst heter clinicen, grymt inspirerande och lärorik! Den håller till i Floda, runt om i mina gamla hemtrakter. Växte ju upp i Gråbo som ligger cirkus en kvart härifrån.. Har ingen aning om när den slutar, men när vi åker härifrån har jag nog med mig lite mer i ryggsäcken! Just nu är det fikapaus, vi hade med oss banan hemifrån och man fick kaffe här. Perfekt kombination! Nu börjar det nog snart igen så ska lägga ner mobilen, talk to you later.


ON THE ROAD!

 
NU JÄÄÄÄÄVLAAAAAR! EFTER ALLT SLIT SÅ SKA JAG NU PÅ MÅNDAG RINGA OCH BOKA UPPKÖRNING OCH UPPSKRIVNING! SÅ EXTREMT GLAD! JAG KLARADE DET TILL SIST!
 

Tankar om kost och träning

Godmorgon mina sötnosar. Nu ska jag leverera ett inlägg om ett ämne som får mig att faktiskt bli jävligt sne många tillfällen i livet, nämligen kost och träning.

Här om dagen lade jag upp en bild på facebook (som även finns på bloggen) på mina goa vänner på skolan när vi käkar pizza. För att skoja till det skrev jag under bilden "pizzatime innan gymmet" som för övrigt var helt sant. Efter cirka 2-3 minuter får jag kommentaren "sånt äter man inte om man gymmar". Visst, går man verkligen in för sin träning klart att man följer en hälsosamkost, men seriöst, vad fan spelar det för roll vad man unnar sig något en gång? Jag tycker man ska unna sig något i alla fall 1 gång i veckan, eller kanske ta 1 rad på sin marabou choklad varje dag om man vill det istället. För vad spelar dom små kalorierna för roll sen? Visst en stor fet pizza har ganska mycket mer kalorier, men då är det ju bara jobba på extra om det är så himla farligt. Det som stör mig mest bland dessa personer som pratar om sin kost, att undvika sötsaker osv, oftast festar stenhårt på helgerna? Menar, hur mycket kalorier får dom personerna inte i sig då? Alkohol är ett "gift" som kroppen vill bli av med. Den normala fettförbrännigen sänks för att kunna prioritera förbränningen av alkoholen istället. Så äter du kanske något fyllekäk/bakismat där på fyllan i all hemlighet så kommer det troligtvis lagras som fett på din kropp. Nu låter jag som någon allvetare men så är det inte. Vill bara vara snäll och berätta hur er träning går till spillo när ni väljer att få en kanonfylla varje helg istället för att unna er något gott istället. Det är er och inte min fettförbränning som förändras.

I en månadstid har jag nu gått in för min träning på jakt efter en friskare och sundare kropp och känner redan skillnad. Till min hjälp har jag kurserna som heter specialidrott A + B i skolan där jag får ut 3 inprincip personliga träningspass och 2 ridlektioner i veckan. Jag är väldigt glad att jag har valt just dom kurserna då jag får hjälp och hittar träningsformer som passar mig på min skoltid. Dessutom så rider jag min egna häst Cassandra 5 dagar i veckan utöver detta just nu då jag har skolhäst på lektionerna just nu. Samt jag springer/promenerar 1-2 gånger på helgen.

Vill avsluta inlägget att berätta att NEJ, jag är ingen tråkmåns som aldrig festar. Jag har gjort det där i mitt liv, festat varje helg i längre perioder och jag kan säga att jag verkligen är trött på det. Hade jag velat fortsätta med den stilen hade jag gjort det utan problem. Men jag förstår nu hur mycket skit jag fått i mig, hur dåligt min kropp måste mått och framförallt hur jag kunde ha råd med allt?!? Det blir roligare, bättre, sparsamt och mer speciellt att festa till det någon gång ibland. Ska till exempel fira min kompis nästa helg som fyller 18 på lördag.

Så snälla, va hellre en "tjockis" än ett "fyllo".


Godmorgon

Febern har börjat avta, men är fortfarande snuvig och har en jävligt irriterande hosta. Förstår mig inte riktigt på människor ibland, varför gå till skolan när man är sjuk?! Smitta ner andra?! Nä fy.. Ska iväg på clinic idag, en fd ridande polis som håller i den. Har sett fram emot detta länge, så feber ska inte stoppa mig. Ska försöka äta lite och duscha, hörs senare!


Godafton

Som sagt var jag och Oscar ute och gick. Det blev cirka 4km med gött prat om allt och inget. Blev bjuden på middag också och stackars Mikko kunde inte joina då hon ligger och sover med 39graders feber... Nu så sitter jag och Oscar och glor på Due date! Helt ok fredagskväll ändå.

Bild från när jag var ute med Edna tidigare idag.


Appkrångel

Sorry för att vi inte kunnat uppdatera bloggen! Appen har krånglat hela dagen men nu så funkar den igen!

Har precis varit ute och gått med Mikkos hund Edna och nu ska jag ut och gå igen med sällskap av kära Oscar! Får se hur långt det blir.


Godmorgen!

Sitter och käkar frulle med min kära sambo!


Bacon is good for me!

Godkväll,
Kom nyss ut ur duschen. Eller ja för en stund sen, har nyss stekt bacon och äggröra sjukt gött! Sitter och glor film med tjejerna, ska nog snart sova!! Så trött :( Julia har redan berättat om kvällens underhållning, sjukt nice var det iaf. :)


Kvällens aktiviteter

Den här kvällen har varit den roligaste på väldigt länge! Först pizza på em, sedan kollade jag lite snabbt när dressyrtanten red Cassandra. Ser bättre ut för varje dag, men det är fortfarande lite tjaffs... Sedan pallade jag och Mikko plommon och självklart fick jag ge mig upp i jakt på de söta små lila sakerna. As gott verkligen! Kvällen skulle avslutas med ett pass i gymmet men det blev fotboll istället med ett härligt gäng. Ingen av oss är fotbollsspelare så det gör det hela mycket roligare och man vågar ta ut svängarna ordentlig! Vi körde killarna mot tjejerna och det var inte helt lätt för killarna asså. Vi spelade på i 1,5h och va svettiga och goa allesammans. Sista målet vann så segern gick till killarna, även fast vi brudar ledde med 2 mål! Har nu bokat idrottshallen på tisdag igen så då blir det tuffa tag. Awesome!!


Innan gymmet!

Äcklig mat i bamba, då kör vi på pizza med ett gött pass i gymmet ikväll!

Tjoho, le bonde style!


Smådjursstallarna

Har etologi nu. Vi pratar om prägling så vi fick ge oss ut i grupper och kolla på typiska saker de måste lära sig i sin livssituation. Jag och Marielle fick gå till smådjuren och kolla lite!


Religion!

Hallihallå,
Next up är religion. Efter denna lektionen är det stöd, tydligen inte obligatoriskt! Gött.. Träning står på schemat idag, samt städning! Sen får vi se vad som händer :)

'


Goddag!

Har haft svenska, religion och idrott nu på morgonen.

På idrotten gjorde vi övningar med gummiband. Gick så där då jag inte kunde ta fullt ut pga min axel.. Blivit riktigt blå och go under natten! Men men, får se om jag känner av någon träningsvärk i ben och armar imorgon.

Idag borde planen va att plugga. Dock tror jag att Göteborg lockar lite mer en dag som denna... Vi får se!


~ Utrotningshotade arter

GODMORGON,
sjukt kallt ute idag. Har just nu utrotningshotade arter, efter denna lektionen är det håltimma. Skönt! Tror att jag slutar hyfsat tidigt idag. Såhär ser schemat ut idag:

Utrotningshotade arter
Sällskapsdjur (fisktest)
Religion (film)
Stöd (vet inte riktigt vad det är än)
 
Någorlunda kort dag i alla fall, har inte mycket mer att dela med mig av. Vi hörs senare!!!

Sleep tight

Hästen riden av dressyrtanten, käkat kvällsmacka och nu ligger jag död i sängen. Känns som jag håller på att bli sjuk.. Rummet är invaderat av djurvårdare som pluggar på ett läxförhör om akvariefiskar. FY FAN VAD JAG HATAR FISKAR! De ska kunna härkomst, utseende, beteende, you name it!

Godnatt folks


Bam!

Damn, gympasset blev bättre än väntat! Kommer ha en go träningsvärk imorgon, men då vet man att man presterat sitt yttersta! Nu ska jag plugga fiskarter, läxförhör imorgon, sjukt segt! Sen sova, är riktigt trött.. Talk to you tomorrow!


R.I.P

En sann skådis, vila i frid. ♥


Mot gymmet!

Nu packar vi ner högtalarna och drar oss mot gymmet, ettorna ska veta sin plats! Hihihi


....

Ser ju jävligt trevligt ut! Lär vara ännu blåare imorgon...

Ska sörja med körkortsteori och sen ska jag och dressyrtanten Julia se till att min ponny blir riden.

HEJDÅÅÅ


30 days left

Endast 30 FUCKING dagar kvar!!


Spinning

Har precis haft specialidrott och sitter nu och smäckar i mig två bananer och ett glas vatten! Jävlar vilket nyttigt liv va!

Idag så skulle vi ut och springa. Eftersom min axel är helt mörbultad fick jag gå ner och cykla. Så där satt jagi och pinna på i 40min till dålig musik.

Nu ska jag inte sitta här och lukta apa utan hoppa in i duschen och gå på jakt efter en ridbar person till min häst. Skit kul att inte kunna rida när man faktiskt hade sett fram emot det och hade en liten markarbetesplan. En plan med inspiration från gårdagens ridlektion.


Längtan tar över..

8 maj 2013 känns just nu som att det kommer bli den bästa dagen i mitt liv.


Handikappad

Verkligen inte min vecka det här.... Först svanskotan och nu axeln! Vi höll på att löshoppa hingstarna så ledde jag runt Index runt löshoppningsbanan och så gjorde vi halt på långsidan och väntade på instruktioner om att jag skulle släppa honom. Då helt plötsligt reser han sig och börjar klättra på mig. Min höger axel är ju redigt svullen nu kan jag ju tala om! Fick kylgel att smörja på och det hjälper inte för fem öre.. Så nu är jag helt handikappad så idag på specialidrotten kommer jag bara kunna träna ben... KUL!

Dock är det lite plus att jag fått jobb i helgen!!!!!!


5 hemlisar om Mikko #2

 
1. Hon är värsta kärringen och kollar på "Våra bästa år".
2. Hon har en feeet varghund som heter Edna.
3. Mikko äger en husvagn.
4. Hon är en riktig svamphora och har alltid med sig en påse när hon är ute och går.
5. Alltid nojar hon över saker. Frågar om det är farligt att göra si och så, fantiserar alltid om händelser till de värsta tänkbara scenarion!
 

Godmorgon!

Hallihallå,
Lyckades försova mig några minuter. Även fast jag sovit bra inatt så är jag jättetrött.. Idag har jag bara svenska och samhällskunskap, känns rätt gött! Men bara för att jag slutar tidigt så kan jag inte lata mig! Har massa grejer som jag ska göra, drygers.. Hörs sen!


So true

 



Godnatt!!

Sov gott, hörs imon!!


Juan

Bilder tagna av Bella Aaltonen från dagens ridlektion!
Är inte så bildskön så lägger endast upp två pics, haha.


 

I D I O T

Idag har bloggappen varit helt kaputt så har inte kunnat uppdatera.

Idag har vi haft idrott med hela klassen. Vi körde en rolig variant på Brännboll då bollen skulle igenom allas ben innan man kunde bränna den som sköt. Efter det tog jag mig en springrunda på 4km, gött som tusan! Sedan var det lunch och efter det ridlektion. Jag fick rida Juan, vi red på olika cavaletti övningar i serpentiner över medellinjen. Är nöjd med passet förutom att jag ramlade av och gjorde illa svanskotan på uppvärmningen... Någon LAT JÄVEL hade glömt en lapp i manegen som Juan fick syn på och tvärnitade. Jag for som en vante fram och låg under honom och där stod Juan på bakbenen för att inte trampa på mig. Så jävla söta djur är ändå!

Nu i eftermiddag/kväll har jag försökt plugga.. Har inte alls gått bra då jag var så jävla trött och tog en powernap.. Men lite körkortsteori har de allt blivit!

Bilder från vad jag köpte igår i Göteborg!


House

Godkväll gott folk,
Kom nyas tillbaka från gymmet. Satte mig precis vid tv'n, house nu ju!! Med en advocado i handen blir detta en bra avslutning på kvällen! Godnatt.


Mot gymmet!

Ska dra iväg med Matilda och gymma en sväng, känslan efteråt går inte att beskriva <3


Sista lektionen!

Har bara en lektion kvar, 55 minutes left. Utrotningshotade arter it is. Hörs efter denna lektionen. Ciao!

Bild i repris!


Möte

Hallihallå,
Har nyss anlänt till Kungsbacka. Ska på möte vid 9. Uppdaterar er lite senare, ha en bra dag. :)


Dålig update.

Sorry för taskig uppdatering från mitt håll, vart fullt upp hela dagen. Har nyss ridit cassandra och det kändes bra! Ska kolla anger management med Matilda nu, hörs kanske senare!

Bild från förra veckan på Cassi och Julia! :)


September

Friluftsdagen var helt ok! Var olika stationer blandat med tipspromenad och självklart var det BARA djurfrågor då det var djurvårdstreorna som höll i hela kalaset. En station var att hoppa i sjön med simglasögon och en liten uppblåstbar surfbräda eller nått i barnstorlek. Väl i vattnet skulle man simma runt en båt och hitta en gåta som låg i vattnet. Jag hade inga direkta badkläder och var den enda som kunde tänka sig att bada så det var bara att hoppa i.

Nu sitter jag duschad och fräsch igen på Marielles och Max rum. Vi funderar på att åka in till Göteborg!


Friluftsdag

Jag och Marielle, lag 8!
Nu kör vi!!


Mot skolan!

On our way to school. Hoppas på fint väder idag i och med friluftsdagen! Får se hur uppdateringen blir idag.

Hm?

'


Time to sleep!

Har en lång dag framför oss imorgon. Friluftsdag, jag är med och anordnar den. Så upp strax innan 7 I guess. Sov gott!


Promenad med mamma!

Hallåja,
Nyss avverkat en prommis med mamma. 6 km blev det idag, vi hittade även en del svamp. Så till middag blir det kött, svamp och sallad, mumma! Nu ska jag ta och duscha, sen får vi se vad som händer!

Ytterligare en bild från igår :)


Springing in the rain

Hallå där! Precis duschat efter en liten springtur på 3,5km samt lite träning av mage+rumpa. Regnet som hållt i sig avtog precis när jag skulle ut så de va go och frisk luft, perfekt för att springa. Lade i en extra växel idag för jag fick sällskap, av Oscar på sin cykel. Efter de var det när jag gjorde mina andra övningar låg han i soffan och kollade på, haha.

Nu ska jag plugga lite körkortsteori och käka banan!


Nya designen är uppe!

Den gamla: 
Den nya:
Vad tycker ni? Klicka F5 om ni inte kan se den nya designen! Denna designen blev lite "höstigare" nästa tema blir en vintigare det låter väl inte helt fel?
Vi har även lagt till bilder i menyn.



Brunchnissar

Idag tog jag och Mikko en lååång sovmorgon. Vi vaknade först vid 9, men då spöregnade det så vi la oss i sängarna och sov vidare. Eller sängarna och sängarna, vi har sovit i hennes husvagn i hela helgen. Nu är vi uppe och hoppar och le Mikko ska göra frulle. Sedan kommer designen upp och senare i em ska jag ut och springa med Oscar.

Bilden är på mig i Mikkos partybrills!


Sneakpeak!

Sugna på att se den nya designen? Här får ni en sneakpeak, designen kommer upp imorgon!
Sov gott kära bloggläsare, vi hörs imorgon!!



Krigarfoton!

Här har ni lite roliga krigarbilder ifrån idag, enjoy bitches!
"Liv och död, liv och död, det måste va på liv och död"



Le Mikko är trött!

 

Fixelefix

Smakprov från mig också! Detta kommer bli grymt tror jag!


Bloggfix!

Nu har vi tagit MASSA kort till bloggen för en ny header, vi har precis börjat trolla i PS! Detta kan nog bli bra, här får ni ett smakprov!


Frisering

Edna blir fin! Klippt & badad!
Men hon är inte den lättaste att ha att göra med, sjåpig som fan.. Jaja, nu är hon i vilket fall ren! PUH..


Storhandling!

Jag överlevde turen till mataffären med familjen Bengtsson. Dock föll jag för onyttigheterna och fick med mig en påse hem. Dock ser den ju liiite nyttigare ut och det är de jag ska inbilla mig när jag käkar upp den ikväll, haha! Ikväll ska det lagas tacos och ev. fota lite till vår nya design som vi ska börja pyssla med fram igenom. De ni!


13.37

Har gjort mig iordning och ska snart dra med familjen Bengtsson och handla! Spännande som tusan! Dock kommer vi inte riktigt iväg då dotter och mamma står i köket och spelar songpop... Dessa Kungsbacka bor -_-


One more night

Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till låten. :)

Häcken full..

Godmorgon,
Eller ja god förmiddag? Vaknade runt 7 eller vaknade, hade ställt alarm för att gå upp då. Pappa skulle åka vid 8, han ska först till Södertälje och sen vidare till övertåneå. Lång väg, men älgjakten där är nog värd det! I vilket fall som helst så har jag och le Jukko mycket att göra idag, borde egentligen skriva en lista! Väckte henne med frukost på sängen, pannkakor och oboy! Vilken sann hemmafru jag är, HAHA!! Jaja, ska ta och börja fixa med Edna nu (min hund) hon ska ju med till skolan v.37 då måste hon vara snygg! Det är hon ju, men man kan alltid göra det bättre. Eller? Vi hörs sen, sugna på ett nytt videoinlägg?

Min fina när hon hade som mest päls, puh..


RSS 2.0