Filmkväll

Lite sång och trevligt sällskap avslutade min kväll !


Paket

2 OPI nagellack & 3 piecestrosor, nöjd!


xD


Lycka!!!


Hoppet finns!

Red med Bella i ridhuset idag. Gick kanoners! Hoppade ett litet hinder på volt och det tyckte hon var väldigt skoj! I början ville hon inte följa voltspåret utsn var mer rak, hoppade på fart istället för styrka och var bara riktigt jävla övertaggad..! Men till sist fick vi till kemin när Cassandra väl lyssnade och hon vände fint och drog varken före eller efter hindret. Svettig ponny som frustade nöjt och belåtet.

Hinner inte skriva så mycket mer, ska käka lite snabbt och antingen gå ut och se va det föresgår hos grannarna eller så blir det plugg. Hmm...! Bjuder på en bild från fotograferingen med Kajsa som hon lade upp! Fler kommer när jag får CDn med alla bildern. Godnatt folket


Kaouz

Haft endast tre lektioner idag. På morgonen var det religion och efter lunch specialidrott. Gjorde övningar i 4min intervaller som förra veckan med några nya moment. Helt crazy, benen bara skakade haha! Hoppet om att vara fit till balen är inte helt ute. Efter träningen åkte jag och Mickan till Sätila och gotta oss i solen med varsin glass. Sedan blev det lång dusch och till sist matte och middag. Nu latar jag mig bara i sängen för att snart dra mig ut till stallet. Svårt att bli motiverad när kylan drog sig tillbaka. Så på med varma kläder och sen kör jag och Bella ett pass i ridhuset. Härligt med sällskap!


Innebandy

Idag hade jag en lektion, idrott. Vi var helklass och spelade innebandy, jävligt kul! Kände träningsvärk från gårdagen i armar och rumpa. Gött att komma igång igen! Efter idrotten åkte jag på lite ärenden i Kinna och träffa lite fina människor osv. Handlade in lite onyttigheter till mitt skafferi på skolan. I brist på annat så får ni faktiskt äran att se detta!

Hakuna my tattas!


Fast car


Måndag !

Ny vecka med nya tag! Började dagen med att samåka till skolan med Emma. Dagens roliga kändes i kroppen, men skam den som ger sig! Va med på idrotten och vi körde ett hårt pass med hantlar. Svag som jag är var jag helt död och skakade i armarna efteråt. Massor av inspiration till mitt gymande på egen hand!

Efter skolan åkte jag med Jennifer och Fredric och käkade lite gott. Passade på och hämta min bil hemma och begav mig mot skolan för ett ridpass. Det gick sååå jävla bra!! Fått tips av min ridlärare på hur jag ska gå till väga då hon själv red henne en stund i fredags. Hon blev en svettig ponny och det gillas!

Det blev ett kort inlägg... Internet dör snart och jag ska sova. Godnatt folks!


Projekt

Hallihallå!
Har massa att stå i så har inte mycket tid över för att skriva här. Projektrapporten ska vara inne på fredag, så nu gäller det att ge järnet på slutspurten. På fredag drar även jag, pappa och Oscar till Spanien, läääängtar! Ska bli skönt att komma iväg lite, har även lite saker som måste fixas innan dess men det tar vi inte nu. Ska lägga mig och läsa lite teori i väntan på att Matti ska komma tillbaka så att vi kan fortsätta med projektet. Later guys!


Festligheter söndag!

Studentfest med Emma! Ses där ute!


Hallåjsan

Fått besök av Emma idag och vi käkade på Donken. Super duper trevligt trots att jag fortfarande inte mår helt okej..

Vad ska jag mer säga? Inget, adjö!


Finbesök!


Balväska?

 
Min balklänning kommer att fortsätta vare en hemlighet... Men min väska m.m kan jag tala öppet om.
Borde man eller borde man icke slå till på en av dessa über coola kuvertväskor?! Beslutsångest som satan.
Ursäkta mitt halvtaskiga collage, hehe ! Fortsatt trevlig kväll alles♥
 

Sneak peek

Fick ett litet smakprov från plåtningen! Spännande!!


One piece

Äntligen helg! Mår pyton och kan inte begripa varför jag åkte till skolan.. Inte pyton typ feber, utan allmänt skit i hela kroppen. Svårt att förklara.. Trots detta så var jag med på ridlektionen, eller rättare sagt jag kom sen så det blev självständigt arbete med Cassandra och avslutningsvis hoppa fram och hoppa bana. Det är ju så kul, synd att det inte går in i huvudet att det faktiskt inte är så kul när man inte mår bra..

Har idag avbokat jobb och 20 årsfest, lagomt kul. Ska bara ligga hemma och tänka på mig själv och ta det lugnt. Ingen stress, kyla what so ever.. Men den som vill kan ju komma förbi med choklad?


Idag skulle du ha fyllt 83 år.

Idag skulle min kära mormor ha fyllt 83, vilket betyder att Ludde fyller 13 idag. Min fina lilla vovve ♥
Saknar dig jättemycket mormor, tänker på dig lite extra idag ♥. Vet att du är med oss.
Mormor, jag & mamma ♥
Älskade Ludde ♥
 
 
 
 
 
 
 

Gamla bilder.

Kollade igenom min dator lite och hittade sjukt gamla bilder, varje bild väcker starka känslor.
Pappa, mamma och Edna (här var hon "valp")
Oscar och Edna.
Nisse och Omely, gud vad jag saknar dig Nisse.
Min fina älskade ponny, saknar dig oerhört.
Pappa & Edna.
 
 
 
 
 
 

Upptagen dag

Igår blev det inget inlägg. Var i Borås och blev fotad i studio av Kajsa. Bilder kommer med tiden, dock försvann några när vi förde över bilderna... Så jävla typiskt! Men sånt händer även den bästa.

Nu sitter jag i skolan och längtat hem... Hoppas på att tiden går snabbt! Bjuder på en bild på min första ponny Chico.


2 av sakerna som jag beställde..

..kan ni lista ut vad det är? Tror dock inte att det är så svårt.

Beställt!

Visar bild när jag får hem sakerna! Har missat att lägga upp det jag köpte i Stockholm så det får jag lösa någon dag. Nu ska jag sova, mår inte alls bra. Är mer förkyld än någonsin och huvudet värker. Kändes som ett bra val att åka hem en dag tidigare. Vi hörs imorgon, godnatt på er!

 
 
 
 
 

Open your eyes

 

Dödens träningsvärk?

Två timmar idrott och ett ridpass, tror det kommer kännas i kroppen annars blir jag besviken! Första timman idrott hade vi spinning, rätt chill men ändå jobbigt som satan om man lägger manken till. Sedan hade vi ett fyspass med olika stationer. Grymt jobbigt, höll på att dö! 4min och en snabb paus för nervarvning och sedan upp på maxpuls igen.. Herregud, när vår vikarie verkligen planerar sina lektioner är dom jävulska!

Vid 19 drog jag till stallet för att rida med Marielle. Blev ett litet kortare pass i form av dragkamp, jag vann kan jag meddela! Nej men så illa var det inte men min lilla ponny har verkligen blivit stark i vänster sidan och det var inte så kul när mina armar kändes som spagetti, haha! Nej nu ska jag sova och ha det så mysigt det bara går i mitt iskalla rum, brrrr!!! Godnatt ! :)


Sömnig

Hallihallå!
Får ursäkta min dåliga uppdatering, men det är mycket nu. Det hoppas jag att ni förstår, man orkar ju inte alltid vara på topp. Vad har hänt idag då?
Hade 3 lektioner i förmiddags, alla var projekt. Önskar faktiskt att vi hade fler lektioner med det för det ger såpass mycket. Slutade efter det, åt av den efterlängtade pannkaksbuffén och sen gick jag en promenad med Mikk runt Härkila, sjukt kallt men väldigt skönt. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, är så satans trött så vill bara sova hela tin. Bara att bita ihop antar jag, det är trotsallt inte så lång tid kvar. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla days och vänta tills Jukko kommer tillbaka, funderar dock på att ta en snabb dusch innan det. Återstår att se, vi hörs!


Pannkaksbuffé

Omnomnom! Efter tre timmars projektarbete satt detta gött i kistan. Nu ska jag på 2h specialidrott och förbränna detta frosseriet, vi hörs!


Plugg

Sorry, har inte haft tid att blogga alls pga allt plugg. Ska fortsätta med det nu, så vi får höras imon! Ha det fint!


Workout 2013 #8

Imorse spelade klassen volleyboll. Va riktigt kul då vår idrottslärare hade lite egna regler, haha! Blev grymt bra spel och många skratt.

Nu har jag precis kommit från gymmet. Blev 30min med lite intervaller på crosstrainern och sammanlagt "sprang" jag 5km. Rätt nöjd med tanke på att jag lagt träningen på hyllan ett tag. Mitt sällskap var lata lilla Markus som lekte och fulade sig med de andra som var i gymmet. Go kille det där!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på TV4 play och sedan sängdax. Imorgon väntar två idrottslektioner på raken, häärligt!!


Stay

 

Galet!

Galet ridpass på en über het häst! Hon stack ett par gånger och bakbenen upp i luften. Var rätt svårt att utföra dagens uppgift vilket var travbommar på ena långsidan och efter det skänkelvikning åt både höger och vänster sedan fatta galopp och hoppa ett rättuppstående på andra långsidan och till sist halt. Fick efter många om och men ner henne på jorden och vi gjorde faktiskt lite bra ifrån oss men vid nervarvningen gick det super! Helt OK pass!

Nu försöker jag tagga matte i min mjukisdress. Får strax byta om och bege mig!


Presenter

Så fina vänner som vet precis vad jag vill ha! En parfym jag länge velat köpa då den varit slut. Produkter från The body shop med lukt av choklad. Tack Michaela och Marielle!!


Make Some Noise

 
En riktigt go partydänga, den bjuder jag på!

Specialidrott (!!)

"Jag äger" - tröjan är på! Nu ger vi järnet! -> workout 2013 #7 <-


Harlem shake - nya vågen

 
 
 
Listan kan göras lång haha.. Detta är typ nya "plankan" grejen, enjoy!

Resan är bokad!

Nu är resan till Spanien bokad, fredagen den 1 mars åker vi. Farmor kommer bli riktigt överraskad, can't wait! Nu ska jag göra färdigt ett skolarbete, hörs sen eller imorgon!


Segaste dagen på nitton år

Idag gick jobbet väldigt långsamt. Blev klar med allt så fort. Ridhuset var upptaget så jag kunde inte lösgaloppera hästarna. Fick istället rensa brunnar och annat kul och ta någon extra rökpaus hehe. Kom hem med världens huvudvärk, haft det till och från i onsdags så det känns ju underbart.

Ska strax packa för imorgon börjar skolan och allvaret igen! Blööö


Färggladafåglar

 
 
 

Färgglada shots

Vi beställde in 9 olika shots igår, en kostade 30 kr så det var ju jävligt billigt. Har för mig att jag drack ananas candyshot och bailey's men om jag ska vara ärlig så minns jag inte, HAHA! Pinsamt.. Även om jag inte vill erkänna det så är jag bakis, inte överdrivet mycket men det känns liksom. Huvudvärken kom för ett tag sedan, sjukt drygt. Ska försöka sova nu. Sleep well bitches, I know I will. :)


Namnsdag

 
Melodifestivalen, lite gott och namnsdag. Jajamensan, idag har jag namnsdag, Julia!
Hörs imorgon folks!

Finally..

Hallå!
Kom hem för en stund sedan. Plockade i ordning bland mina grejer och fixade lite.. Från ingenstans så kommer pappa och ber mig sätta mig ner, det gör jag och sen säger han "här". Då ger han mig PÅ RIKTIGT en ny dator, wtf?! Klart man tackar och tar emot, men chockad det blir man ju. Så nu sitter jag här och skriver, den har väldigt bra prestanda och är extremt snabb. SÅ GLAD!! Min gamla lever ju än, men det är ju på övertid haha.. Jaja, var bara tvungen att dela med mig av lite lycka! För den senaste tiden har varit så mörk. Men man får försöka att vara positiv, för livet har ju sin gång.. Har även hunnit sätta signaturer för 7 sidor (!!!!!!) tror att det är 20 inlägg/sida vilket blir 7x20= 140 inlägg haha fyfan.. Detta får vi bli bättre på Jukko, för detta var fan sista gången jag gjorde så många sidor :( aja, nu ska jag dra ut en sväng och rensa tankarna. Hörs!

Lördagshäng

Jag och Emma överlevde våran uteritt, dock tog vi sadel i alla fall..! Cassandra var lugn som en filbunke medans Emmas häst Grimm var lite mer upp i taket. Vi pratade om allt och inget och fick många goda skratt. Vi såg lodjursspår längs vägen och våra fötter frös till is. Gummistövlar och mjukisbyxor är nog inget att rekommendera precis.

Imorgon blir det jobb så nu ligger jag hemma i soffan. Det vankas finmiddag gjord av mammi och Melodifestivalen ikväll. Kanske inte super kul men det är alltid något. Borde ta mig i kragen och plugga lite, men så säger man alltid.


On my way home

Hallå på er!
Gårdagen var riktigt lyckad och det var ett jävla drag på Harrys, fullt med folk och bra musik! Nu sitter jag på bussen mot Borås, ska byta där till en buss mot Göteborg! Ska ev fika med Love när jag kommer till Kungsbacka, om inte så åker jag direkt hem. Har en del att fixa, eller ah ganska mycket om jag ska vara ärlig. Ska fokusera på vägen nu, hörs!


Bakfylla på bakfylla

Tjena allesammans! Gårdagen kan man sammanfatta helt ok. Lite dött o tråkigt ett tag, livat ett tag, men men. Nu väntar man på att bli körduglig så att jag och min kära Emma kan ta våran efterlängtade skrittur ut barbacka. Något som bestämdes i all hast på vägen hem igår. Ska bli spännande o se om vi sitter kvar då våra små ponnys måste vars super pigga! Vi höres folket!


Förfest

Goddag godingar!
Är hemma hos Madde just nu med massa trevligt folk. Matti kom hit för en stund sedan, detta är ju hennes kväll! Hon hade ingen aning om att vi skulle komma så det var jättekul! Vi hörs imorgon, lättare att skriva nykter. Detta inlägget tog mig fem min att skriva haha.


Alla flickors dröm

Idag köpte jag min balklänning!! Valde tydligen en av årets trendigaste färger och jag känner mig otroligt snygg måste jag säga. Kunde inte bli bättre! Nu ska man införskaffa accessoarer och komma på hur man ska ha håret. Ska även beställa hem en studentklänning jag hittat. Lite annorlunda men det gillas! Ååh va min student kommer bli bra!!

Ikväll blir det party i utsocknes. Känner inte en kotte vad jag vet än så länge, så det blir spännande! Har faktiskt tagit lite ledigt från jobbandet på skolan. Jobbar bara söndagar denna månad ut. Nu borde man gå upp ur soffan och piffa till sig lite, adjö!


19-årsdagen check!

Hej! Blev inget inlägg igår för jag var så himla upptagen med annat. Dagen började med att va uppe med tuppen och släppa ut hästar och mocka osv. Hade även ett snabbt möte med min mentor på skolan då vi pratade om mitt projektarbete, träning, killar you name it, hahaha! Sen far jag hem för att äta och öppna paket. Fick pengar, spotify premium, en ridjacka och ridbyxor. Tyvärr måste ridbyxorna lämnas tillbaka.. Men men, sen åkte jag stressad som tusan tillbaka till stallet och släppte in hästarna. Åkte sedan tillbaka hem för att slänga i mig mat och piffa till mig inför kvällens festligheter. Emma kom vid 17 och så satt vi och drack lite gott, tjötade och väntade på vår skjuts och även Rasmus som skulle ta oss till Sticky fingers. Vi tre hade en super rolig kväll! Mötte många bekanta ansikten och dansade en del. Tyvärr lite tidig hemfärd men det är sånt som händer, det rocka loss hela kvällen ändå!

Nu ligger man något bakfull i soffan med en fet frukost framför mig. Får se när min kompanjon Emma vaknar och se if we still going strong. Ikväll väntar nya äventyr!!


Mysig kväll

Hallihallå!
Bion var jättebra, den levde verkligen upp till mina förväntningar. Skulle utan tvekan kolla en gång till om det vore så. Efter bion plockade mamma upp mig och Oscar. Vi körde halva vägen var hem, jag körde från Vallhalla till Sandsjöbacka och Oscar hem därifrån. Imorgon ska jag, pappa och Oscar in till stan en sväng och kolla på bilskolan lite saker, samt svänga inom polisen en snabbis. Spännande! Möter även upp Kimberlie i Kungsbacka, hon ska sova här och vi ska hitta på lite saker. :) nu ska jag kolla på tv en stund, sen ska jag sova. Hörs imorgon!


Ååh..

Har än så länge haft en väldigt bra start på det nya året måste jag säga! Men nu har de blivit så mycket från alla håll och kanter, så till er alla, FUCK YOU ! :)

Imorgon är det en ny dag och så är jag säkert glad igen, efter presenter och en flaska vin. Ha en mysig alla hjärtansdag för övrigt folket!


Askungen

Ännu en dag med arbete. Gick rätt så segt då jag hade huvudvärk större delen av tiden. Jobbigt när värk kommer och går, men det är tackvare den jävla snön! Var så fint och ljust idag så blir det jobbiga reflektioner i snön mina ögon inte klarar av.. Men så är det, vad ska man göra? Red två hästar idag i alla fall, Kasanova och Juan. På morgonen överrasakade Nova ordentligt! Galoppen som tidigare varit så hemsk, rena gunghästgaloppen med bakbenen hundra meter bakom som knappt gick att arbeta med var nu förbytt. Han orkade korta och länga sig med bakbenen med sig, otroligt roligt ridpass och antagligen en otroligt bra dag för herr sur och latpuppa. Efter lunch var huvudvärken som värst och då skulle jag upp och rida på Juan. Han var lite spänd för dagen, vilket jag också var pga värken. Men vissa stunder när jag kunde slappna av så blev det riktigt trevligt och avslappnat med mycket frustningar, det gillas!

Bild på Nova, inte jag som rider men jag är fotografen!:)


Bio!

Sitter i skrivande stund och fikar på bergakungens café. Filmen börjar vid 18:11 så fram tills dess ska vi nog bara ta det lugnt. Har höga förväntningar så hoppas verkligen att denna filmen är bra! Hörs kanske sen, ha en fin kväll!


Onsdag

Goddag!
Har precis fixat klart dagens sysslor. Ska ta mig en kopp kaffe, kika klart på days & sen duscha o göra mig i ordning. Ikväll blir det bio med bror min, Emma och Mikael! Mycket trevligt :)


Godnatt


Plötsligt händer det....!


Hard work work

Har jobbat på skolan idag. En ordinarie anställd och en praktikant var där så allt gick med en rasande fart. Hann rida en häst t.o.m och lotten föll på Candy. Var ett riktigt trevligt ridpass, har nog inte ridit honom sen jag red dressyrprogram på honom i tvåan. Blivit stor skillnad sedan dess och det ska den nya stallpersonalen ha credit för! Efter jobbet så hjälpte jag min vän Emma -som också har häst på skolan- att mocka och så åt privathästarna. Vad gör man inte för en timmas skit snack liksom?! Nu sitter jag hemma och har ätit lasagne och ska hoppa in i duschen. Vi hörs!


Kortspel med M & M


Tralalala

"Du är den vackraste jag mött,
Inte tuff och kall och hård som andra,
Du har väckt upp det jag trott var dött,
Och när jag har dig när du tar mej,
Min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid"


Söt liten ponny

Som rubriken lyder, hon var söt men lite spänd för dagen. Det började bra tills ridhuset blev fullt med folk som inte hade en susning om ridhusregler. De skrittades på spåret och högerregeln fanns liksom inte?! Visst man ska ha respekt för alla, men några som inte kunde eller helt enkelt struntade i reglerna var ju riktigt duktiga ryttare. Lite pinsamt om ni frågar mig.. Min plan med dagens pass blev bra ändå då det blev lite skänkelvikning. Flytta åt höger var lite motsträvigare tyckte surpottan i alla fall.

Nu är jag hemma, lagat Flygande Jakob med mamma som blev kanon god! Sitter dö mätt i soffan och tittar på TV. Imorgon blir det jobb så sängen ropar om någon timma eller två. Godnatt och trevlig kväll alles!


På G mot nya äventyr

Hallihallå!
Sitter just nu på pendeln mot Göteborg, väl inne i Götet så ska jag hoppa på bussen alt tåget mot Borås där jag ska möta upp Matti. Vi ska äta buffé och sen plugga järnet med vårt projekt. Måste ha det klart innan jag drar till Spanien nämligen o det är samma vecka som det ska in. 2 veckor kvar bara, de närmsta helgerna o faktiskt veckorna också är fullbokade. Känns ganska skönt faktiskt. Ska verkligen ta vara på detta lovet. Nu tänker jag inte babbla så mycket mer. Vi hörs senare!


Fullspäckat lov

Idag: Privathästarna. Ev. ett litet avskedsbesök om det hinns med. Rida Cassandra, sidförande arbete och avsluta med ett litet språng.

Tisdag: Jobb på skolan + hjälpa till lite hos privathästarna. Rida Cassandra, fokus på galopparbete. Få henne lite mer reglerbar speciellt i höger varv.

Onsdag: Jobb på skolan. Rida Cassandra, ev ut om det inte hinner bli för mörkt.

Torsdag: Min födelsedag! Har dock privathästarna igen, men men.. Ska iväg med mamma på lite äventyr så får se om det blir någon riding. Sedan avslutas kvällen med utgång på Sticky fingers med goa brudar!

Fredag: Bakishäääng! Ev. rida om allt känns klart!

Så ser veckan ut! Tror jag kommer jobba hela helgen också, får se helt enkelt! Någonstans i mellan ska lite plugg hinnas med.. Önskar mig själv lycka till!


Sötnosan

Kollade igenom bilder från dagens allmäna "meningslösa" mobilfotande och hittade den här bilden. Haha söt!

Kvällen har blivit film med lite gott, dock själv denna afton. Fine by me, tidig sänggång väntar!


Vila i frid Alex

Fick en riktigt tråkig nyhet innan. En gammal vän har gått bort hastigt. Hoppas du har det bra där du är nu, tänker på dig.

Blir ingen mer bloggning för min del idag, har även hänt lite andra tråkiga saker. Vi hörs förhoppningsvis imorgon, ha det fint.


Äntligen...!

Efter tre långa veckor med körning så får jag äntligen sätta mig upp på hästryggen igen! Men känslan att gå från att stå och borsta och gulla med hästar över 170 till en ponnyplutt på 148 känns helt sjukt. Känns som jag äger en liten shettis, haha! Cassandra gick som en klocka idag, helt otroligt. Verkligen nöjd med min ryttare som ridit henne medans jag varit borta arbete, stor tummen upp. Nu ska jag lägga upp ett tränigsschema!

Har även köpt en liten present till Cassandras prins, Grimm. Ett litet fleecetäcke som satt som en smäck. Var nog godkänt av Cassandra då han fick massor av pussar!

Nu ska man snart kvällsfodra och sedan får man se hur kvällen slutar.


Breakfast

Godmorgon! Vaknade 7.20 och satte mig direkt i bilen för att åka till skolan och släppa ut hästarna. Åkte hem direkt och lagade lite fet brittisk frukost. Klirra döds skönt i kistan kan jag meddela!

Nu blir det att sova en timma. En kväll med för lite sömn har jag fått gå igenom...!


QXGALAN

Hello guys!
Kollade precis klart på QXgalan, riktigt bra var den faktiskt! Innan det kikade jag på Mello och det levererade faktiskt ikväll, thumbs up för det! Nu ska jag sova, för imorgon bär det av på äventyr. Godnatt på er!


Mys VS Utgång

Dagen började kl7 med endast tre timmars sömn i bagaget.. Men det var det värt fast att set kändes som att jag skulle dö färden mot skolan och hästarna. Min skruttponny var så söt och verkade faktiskt ha saknat mig lite! Blev ingen lång visit då jag åkte hem igen och la mig i sängen och steg inte upp fören 14, ooops.. Sen blev det att åka till stallet igen och fixa åt alla elevhästarna. Släppte Cassandra i ridhuset med sin prins Grimm. De sprang som galningar och lekte oavbrutet i en evighet innan jag fick dom att lugna ner sig, haha! Grimm rullade sig och fick en fin "krigsmålning" på köpet.

Sen vid 18 käkade man lite mat, duscha, fixade sig lite för ikväll blir det film igen. Sedan får man se om man hakar på en utgång på hemmaplan.. Tiden får utvisa! Krogen här i Kinna har ju bara öppet till 2 så är lite synd. På sätt och vis inte då man faktiskt har en morgondag med hästar återigen att tänka på...!

Nu ringer det snart på dörren, måste gå, adjö!


Take me back

Godkväll!
Sitter just nu och kollar efter flygresor, vilket verkar vara fucking omöjligt. Längtar redan tillbaka till Södertälje, är inte alls taggad på att återgå till skolan igen. Vill bara ta studenten nu och att sommaren med alla möjligheter ska komma. Har aldrig längtat till något så mycket som jag gör nu, ska bli så skönt att äntligen bli fri. Södertälje veckorna har gett mig väldigt mycket och framförallt så har jag fått perspektiv på vad som är viktigt och inte. Tack Mikk för dessa 3 veckorna, de har varit bäst. ♥
 

#fiskbensfläta

Mikk som gjorde den på mig, grymt nöjd!


Känn dig som hemma!

Kommer hem på två feta resväskor och är helt död. Men så har man en väldigt snäll mamma som har gjort mat till en, städat mitt rum och lite så. Nu blir det att hoppa in i duschen. Vet inte vad jag kommer orka med ikväll egentligen, får tiden utvisa!


AMAZING

Sorry för ingen update, vårt internet har nämligen tagit slut för oss båda.. Finbesök av stallmamma Ulle fick vi igår i alla fall! Kul att se henne efter en tids frånvaro, hoppas hon är tillbaka snart..
Vakt-dag hade jag i stallet också som faktiskt var rätt kul. Sedan när jag slutat blev det att gå till det nyöppnade Hööks på Kungsgatan och sedan vandra hemåt och äta en sista skräpmåltid ute.

Idag var sista dagen, alltså sista gången man fick borsta favorithästarna, sista gången man åkte med ut på vagnen osv. Lite sorgligt men gud va skönt!! Vill hem till götet med riktiga karlar, kärringar utan pälskappor och ungdomar som kan supa som folk !

Kl 18.00 är vi i Göteborg, då blir det första bästa buss hem. Sedan ska man i väg och träffa en väldigt saknad person.


:*

Låtsas som inget hänt


33/100 ...

Idag har det snöat, massor i Stockholm! Praktiken har gått undan och inget nytt har hänt. Eller jo, vi körde den "grönaste" hästen i stallet idag. Vi började att leda i skritt och trav bredvid när dom körde och sedan fick vi stå upp bak på plattformen på vagnen för att snabbt kunna hoppa av om det skulle uppstå missförstånd. Snack om att man fick hålla i sig!

Ni kanske undrar lite av valet av rubriken? Jo det handlar om mitt och Madrid projektarbete... 33 av 100 timmar är gjorda... Panik panik när en del saker blev glömda på skolan av en viss slarvmaja...! Men men, efter lovet blir det två veckor intensivt fram till inlämning och redovisning. Alla bloggläsare kan ju komma och kolla för all del, ämnet känns som att inga fler än lärare kommer att vara åhörare, haha!


Mera snö

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen på G till praktiken. Idag är det bara 1 dag kvar, alltså idag och imorgon. För på fredag vid 11:20 sätter vi oss på tåget som ska ta oss hem till GÖTEBORG! Borta bra men hemma bäst, alltid! Idag ska vi ner på stan och värva nya kunder till butiken, det ska bli spännande. Igår satt vi och sorterade bonuskort, kändes som att det aldrig skulle ta slut men det gjorde det slutligen haha.. Jaja måste fokusera på vägen, annars så går det snart utför. Vi hörs!

Det snöar mer och mer för varje dag btw, därav rubriken. :)


Godnatt!

Imorgon ger jag mig iväg ner för trapporna och över gårdsplan för att ha praktik. Vare sig det bär eller brister!

Nästa vecka fyller man hela 19 år, bjuds på en go bild för det !


Hallihallå!

Dag nummer två som sjuk.. Mådde skit imorse igen men nu känner jag mig på bättringsvägarna! Vill ut på stan, känns ju dumt eftersom jag kände dödslängtan bara för 8h sedan och inte gick ner till stallet och praktiken.... Kanske fick jag ny energi med tanke på att vi eventuellt ska få besök på torsdag!! En efterlängtad lärare i stallet på Strömma som varit sjukskriven ett tag ska fara upp till Stockholm några dagar och smsade mig idag och frågade om hon fick komma. Extra kul att visa vad man lärt sig här då vi hade henne i körning på skolan.

Nä nu ska jag sluta tjata! Måste ändå ut och köpa någon mat som ska räcka fram tills fredag då det äntligen blir hemresa!!! Jippie! Slänger upp bild på mina nya skor. Känner att min update på shoppingsidan inte varit den bästa på sistone... Dessa, ett par tygskor, en stickad tröja från cubus, örhängen och en ring har det blivit också!


Everybody fucks

Pitbull levererar som vanligt! Lyssna och njut.


Du e la go


Har man tråkigt?

Legat sjuk i sängen hel dagen... Finns verkligen ingenting att göra?! Får panik här borta..

Resigerade coola brudar!


Fina Nova


Hundrastning

Goddag på er!
Sitter just nu med Mikk o fikar. Vi hängde precis upp våra kläder som vi tvättade i morse. Vi har även hunnit gå en sväng med Piete o därefter en sväng med Nova. Nu har min älskade Santana lämnat mig :( han ska vara hos Agneta på kollo en vecka så träffar honom troligtvis inte se honom innan vi åker hem. Men jag och Mikk ska ev hit när nästa valpkull kommer, ska bli så kul! Imorgon är planen att åka in till Södertälje och kolla runt lite, för vi är ändå lediga med tanke på att vi jobbade i lördags! Riktigt nice faktiskt. Men nu måste jag avsluta, vi ska lägga oss och äta lite chips och kolla på Magic Mike. Älskar verkligen den filmen, vi hörs!


Visning

Idag ska jag och Marielle ska på visning på Hovstallet. En obligatorisk sak man ska gå på för att få veta mer av den historiska bakgrunden bakom allt. Blir säkert trevligt! Sedan drar vi till Kista för ytterligare mer shopping.


Taket lyfter!

Kungens radio står för musiken ikväll. Jag är DJ och detta känns som en go start på min karriär !

Timbuktu, Nirvana, Ke$ha, Hammer fall, Miss Li, med andra ord en salig blandning. Stockholms galenskap!


Barnvakt

Hallihallå!
I skrivande stund så håller vi på att baka pizza. Idag kom det en till valp från i somras, Akira åkte hem i förrgår och då kom Grizzly hit. Så nu är Grizzly och Nova här, båda Astii valpar. Om en stund eller ja sisådär 30 min ska vi fixa degen och slänga in i ugnen. Men nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs kanske sen. Då ska vi kolla på Melodifestivalen :)


Ta mig hem!

Hemlängtan när den är som värst, bakfull och förkyld.. Praktiken kunde inte vara bättre men nu vill jag hem och sova i min egna säng, få tillbaka min dialekt, rida på skruttponnyn och ställa några saker till rätta där hemma. Igår var kul till en början men slutade bara jobbigt. Kom i säng vid 5 och sov två timmar och resten av tiden fram till kl 9 stördes av sms, samtal, en sönder säng, orkesterövning i rummet bredvid osv. Min andra hälft kom hem med mat till mig i alla fall så dagen har inte varit helt åt helvete...

Tanken var att gå ut idag,shoppa eller nått i den stilen men så blir det nog inte.


Mitt nästa inköp


Partyparty!!

Stockholm, nu kör vi igen!


Klara, färdiga, helg!

Käkat de sista av min "tonfisk-tjofräs" jag ätit till lunch nästan hela veckan. Två timmar kvar och sen är det äntligen helg! Känner mig dock rätt sjuk, men det har jag inte riktigt tid med att vara nu.. Party ikväll hoppas jag att kroppen orkar med.

Imorse åkte jag med favoritparet ut på Djurgården. Va rätt trött och sliten men försökte prata på så gott jag kunde. Är ju inte kul att sitta tyst på en vagn i över en timma.. Fick höra en liten historia om en f.d praktikant bl.a, trodde jag skulle dö. Att ens skola kan skicka iväg sånt konstigt folk hit, piiinsaamt! Den som får komma hit måste ju vara framåt, vilja lära och ansvarsfull. Den bästa praktikplatsen jag haft som jag lärt mig grymt mycket av att få vara på. 1 vecka kvar nu bara, både bra och dåligt..


Fredag!

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen påväg in till praktiken. Vi är där idag och imorgon, sen är vi lediga söndag o måndag o jobbar tisdag/onsdag och slutligen torsdag. Dessa dagarna har gått jättefort, tiden har bara flugit iväg. Idag kommer det i alla fall en leverans som vi ska packa upp, sen vet jag inte vad som står på agendan. Det återstår att se! Nu ska vi hoppa av bussen, hörs senare!!


RSS 2.0