Natthumor

Mikko bjuder upp till asgarv på kvällskvisten! Hahaha! Nu ska jag sova och ladda batteriena inför morgondagens körlektioner.


Grillar

Står och grillar, perfekt väder för det ju.. Eller ja jag ska ju inte överdriva, har varit skitväder hela dagen men nu är det uppehåll!! Måste återgå till grillandet, hörs sen!


Just for fun

 


Götet levererar...

Bussfotografen slår till igen... Götet kände för regn när jag kände för sol! Ovanligt?


Götelaabörg!

Tar återigen mitt fritidskort i handen och stämplar på bussen mot Göteborg! Ska möta upp en vän och sedan åka tillbaka till mitt place. Igen aning vad vi ska göra då detta blev lite hejkon. Kanske får hjälp att plugg inför morgondagens körlektioner? Vi får se.. Slänger upp lite egopics i väntan på bussen! Ha det gött våra kära läsare " vet inte hur vi ska lösa de här sakerna som står emellan oss och total lycka "


Pang bom

Hallihallå, Åskande och blixtrade hela kvällen och under natten.. Gick och la mig runt 23 redan och somnade snabbt as hell, asskönt! Idag måste jag hinna med en del ärenden, prio ett just nu är att få väckt min kära bror. Wish me luck! Annars? Har inte så mycket intressant att dela med mig av just nu, talk to you later.

Bild på Omely och le' me.

 


Ovisade bilder...

 
 
Ovisade bilder på mig och Cassandra!
Idag ska hon vaccineras så ska försöka hinna med ett litet ridpass och fixa fotograf!
 
 
 
 
 
 

Längtar till skolan

 
Idag är det 16 dagar kvar till skolan.. Det låter helt sjukt men gud vad jag längtar!!
 
Att flytta in på internat är ett av de bättre besluten jag har gjort i mitt liv, och att välja en praktisk istället för teoretisk linje passar som handen i handsken för mig. Förstå vilken underbar känsla att faktiskt vilja sätta sig framför skolbänken igen, komma in i rutinerna, träffa klassen, träffa lärarna, kompisar och alla djuren. Tanken på att gå upp kl 06:30 varje morgon för att göra sig i ordning för att 07:10 gå och äta frukost och sedan släppa ut hästen i hagen gör mig så himla glad!
 
Mitt sista år på gymnasiet ska och kommer bli det bästa hittils.
Bilder som får en att längta och minnas goa stunder!
 
Typsiskt födelsedagsfirande,
 
Mango
 
Coctail
 
Juan & Candy
 
Kärlek, haha♥
Som sagt... Kärlek!
 

Ut på skattjakt återigen!

Fast denna gången blir det PW!! Slänger upp en bild på förmiddagens skatt!!


La Borås

 

Hemma från Borås nu! Gick kanoners att ta bort min dermal. Den hade ju krupit ut så mycket så det var inte ett dugg smärtsamt. Så nu känns mitt bröst naket med en "man" mindre. Men om 1 månad får jag komma dit och sätta tillbaka honom på plats.

Väl i Borås så tog jag och Hultén en fika och jag passade på att köpa ett navelsmycke till. Köpte en kula som skulle matcha navelsmyckets sten, men fick så klart fel storlek. Smycket är 1,6mm och kulan passar säkerligen till en 1,8mm.. Så himla jobbigt när det slarvas!!! Well well, slänger upp en bild på smycket ändå, samt en liten buss bild när jag åkte genom Fritsla och självklart en pic på resultatet av mitt besök på studion.


Ut för att plocka svamp!

 

Ska dra med mig min kära mor ut på skattjakt, hoppas att vi finner några skatter! Kanske är någon annan ful jävel som varit och nallat, det är sånt som märks! Jaja vi hörs sen! Bjussar på en gammal bild på mig och Pålle :)


Körlektion #2

 

Körlektion klar! Backa runt gatuhörn och lite parkering blev det. Fick göra om några gånger. Inte för det var dåligt utan för att jag vill backa för fort och för att jag alltid är "för nära" trottoaren/häcken/staketet. Va fan, jag vill va lite wild and crazy och göra det så svårt som möjligt! Nu sitter jag på bussen mot Borås för att möta upp fröken Hultén. Hon ska va mitt stöd idag när jag ska ta bort min ena dermal som jag har under nyckelbenet.. Den har helt enkelt gjort sitt efter 2 infektioner och har krupit ut rätt mycket som ni ser på bilden. Så fort huden läkt igen ska jag sätta dit den igen. Bruden som gillar smärta, jao!


Intensivkurs!

 

Första körlektionen avklarad jag like a boss! Har 9 lektioner till och undrar om de verkligen behövs.. Har en lapp med mig som kommer följa mig till uppkörningen. Klarade de första 5 utan problem på en timma. För mig gick den timman mest ut på att lära känna bilen jag fick köra. Är så van vid morsan gamla, otympliga, risiga Volvo. Så känslan att köra den här lilla känsliga skiten var bara awesome! Nu laddar jag om med lite tacorester för nästa lektion 13:15! Då ska vi fortsätta med parkering, no problemo med de där äppelskruttet till bil!


Godnatt!!!

 

Ibland förstår jag mig inte riktigt på Facebook, deras stavning eller deras språk (?) jaja vad gör det om 100 år? Nu ska jag sova, sleep tight bitches!!


Nytt nagellack

 

Testade det nya nagellacket som jag köpte i Nyköping, blev ganska bra! Dock så tog det sjukt lång tid för färgen att torka, lite smådrygt.. Slänger upp en bild på lacket med! :)


Så sant som det var sagt!

 

Min hopplösa humor är det inte alla som förstår sig på!


Fuck Hallon...

 

Mikko hitta tydligen massa hallon läste jag... Kan medge att jag är liite avundsjuk. Men nu ska jag i min ensamhet käka lite Ben and Jerrys! Eller lite och lite, antagligen rätt så mycket... FÖÖÖR mycket..


Sprid vidare!!


Plockat massa hallon

 Hittade ett nytt hallonställe bakom stallet, synd dock att jag ej hittat det tidigare för massa bär är döda.. Jaja man får väl bli glad för det man får, plockade en stor burk igår med. Mums!!

 


Sweet home alaskene!

 

Ska straxt köra hem från stallet. Dagens ridpass bestod av markarbete! Nu jäklar blir det hårdträning till skolan tänkte jag och lade fram galoppbommar och två hinder med två galoppsprång i mellan. Började med att rida utan stigbyglar -som sagt, hårdträning gäller även mig-. Cassandra gick kanoners och var väldigt samarbetsvillig! Trodde dagena pass var för hårt med tanke på hennes dagsform, men icke sa nicke. Knappt svett var hon. Nu blir det höga krav och försöka få upp henne i höjderna igen! Bilden tagen på skolan i höstas.

 


50 ways to say goodbye

Klicka på bilden så kommer ni direkt till låten. :)

Herre jesus!

Såg precis att jag har fått "tidslinjen" på facebook, trodde aldrig den dagen skulle komma men nu är den här. Sitter och bläddrar igenom massa gammal skit, ganska kul ändå haha. Nu får jag lära om allt på nytt, vilket jag tycker suger. Jag brukar ha inställningen att så länge något funkar hyfsat bra så behöver man inte byta ut det? Det beror ju självklart på vad saken gäller. Visst så kan det vara kul att saker och ting uppdateras, men om man kollar en bit tillbaka på exempelvis Bilddagboken, den var väldigt bra från början och nu är den kaos? Jag använder dock inte det längre, men senast jag kollade så såg det ut som jag vet-i-fan-vad.. Jaja, ska återgå till gamla nöjen! Ha de G
Chillar på det och bjuder på en mycket gammal bild som jag bland annat såg i la profila!

Top model maraton

Hallihallå, Vaknade för ett litet tag sen. Har precis ätit frukost, så nu har jag förflyttat mig till tv'n. Det är 4 avsnitt på raken av top model 15, har inte sätt denna säsongen så det kunde ju inte bli mycket bättre. Tills jag kommit på vad jag ska göra idag så tänker jag inte förflytta mig från tv'n.. Funderar dock på att ta ut Pålle på en skritttur, vädret är ju bra än så länge. Jaja, åter till tv'n. Hörs sen!


Tjenix!

Hela min helg har varit den mest ohändelserika på år och tider.. Har rensat huvudet på flertal stora frågor och tror nu att jag blivit vettigare -eller inte-. Men men, gårdagskvällem blev lite fartfylld i alla fall. Åkte till donken och firade ett födelsedagsbarn, jag körde epa för första gången i mitt liv och.... Det var nog nästan allt! Trevligt var det i vilket fall! Idag har jag rensat i min garderob. Har två fyllda sopsäckar som jag ska ge bort till min vän Adolfsson. Det är alltid svårt att slita sig från sina kläder, men det var så välbehövligt! Samt att det känns bra om kläderna faktiskt kommer till nytta. Nu snart ska jag köra min kära morbror till Borås och släppa av honom vid resecentrum. Kanske åker en sväng förbi Hööks också om jag får som jag vill. Tjing tjong plong


Slöfockarna

Skritta ut en liten runda med min mor gående som sällskap. Blev mjukisbyxor på då jag kände för att rida lite barbacka. Och tusan vad mina magmuskler har fått vila i sommar...! Verkligen inte okej. Så nu de sista 18 dagarna av sommarlovet ska det bli fokus på träning av häst och ryttare! Fit for fight ladies and gentlemens!


Ohoj!

Hallihallå,
har inte orkat uppdatera idag typ. Är sjukt seg och har cpont i armarna, är nog träningsvärk från igår när vi tog in balarna. Hade planerat massor idag, men då regnar det bara så det går inte att göra någonting typ.. Sjukt segt, får hoppas på bättre väder imorgon, men nu måste jag kila. Tänkte bara slänga upp en inlägg för att visa att jag lever. Ciao!

Bad day

Inte min dag idag.. Solen har blivit ersatt av regn och har allmänt varit deppig. Inte haft orken till ett skit. Dock blev mina naglar filade och målade! Före och efter bild.


Hahaha


Ninja

Det här händer mig nästan varje gång. Ju mer man taggar desto besviknare blir man...


Sant så sant.


Knegat klart!

106 balar totalt! Sjukt drygt dock att vi inte kunnat slå innan pga vädret, men vad är det man säger? BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG! Nu håller jag på att baka en morotskaka, uppdaterar med le resultat senare. Ciao!


Memories I will never find

 
We always be united in my blood. The fact that I got your curly hair is making it quite obviously
Thinking of you today ♥

Helig birma

 

Var hos mormor och käkade glass och hälsade på min lilla raring Sandor (den ljusa katten på bilderna) och så klart fick man surpuppan Sascha på köpet!


Väntetider

 

Sitter just nu på banken för att få min bankdosa upplåst.. Helt underbart att först försöka hitta parkering, det är "sommar fredag" i stan så det var inte så lätt att klämma sig in med en fet Volvo. Nu väl inne på banken är det självklart lång väntetid, typ 20 nummer före mig.. Banksnubbarna skyndar inte direkt på heller! Underbart!


DAGS FÖR JOBB!!

Godmorgon!! 
Jag kom hem för cirkus 2 timmar sedan, tog bussen från Jukko vid 08:46 och mötte upp min kära papi i Göteborg, därifrån tog vi bilen hem och nu sitter jag här.. Och då börjar ni undra, "Vadå dags för jobb?!" jo det är ju såhär dåva att vi slår vårat eget ensilage, så nu medan jag har varit borta så har de slått och balat.. Så nu ligger ansvaret hos mig och min kära bror att ta in balarna, kul va? Jo det är faktiskt rätt kul och det är ganska varmt nu så man får se upp för blinningar och andra jävla kryp bara.. Men jag uppdaterar er senare, I promise! Blogg.se's mobilapp funkade inte helt hundra igår, därför blev det inte så mycket uppdatering som vi hade hoppats.. 
 
Signar ut slut, aj aj kapten!


Fler bilder

Kommer ytterligare några sen :)


Mitt levebröd

Ingen kamratanda idag inte, ACn är på och jag sitter på rätt plats i bussen! Alltså vid ett IFK märke, höhö. Trots detta undrar jag hur jag ska överleva till 18.25 på en kanelbulle och tuggummi... Well well, so long!


Bilder från Södertälje

Här kommer ett gäng bilder från igår, svårt att få riktigt bra bilder då valparna aldrig är stilla haha..


Farväl Nyköping

Vi har redan åkt i cirkus 40 min, bara 4 timmar kvar typ haha.. Jaja, vi lovar en mängd uppdatering!


Hejdå!

Bye bye Nyköping och min kära fader. Men nu är tiden kommen och Götet kallar! Men först lite morgongymnastik eller nått....?


Stora valpar!

Lite bilder från idag! :3


Lill-lördag

Vi kom hem runt 21, redan på tåget så bestämde vi oss för att gå ut och ta ett glas eller 2. Det är ju sista dagen här idag, har haft grymt kul dessa dagarna. Vi har hunnit göra så mycket också, vilket är ännu roligare. Blir nog inte mycket mer uppdatering idag, vi hörs imorgon kära blogg! Hoppas på att få en buss med AC imorgon med, Godnatt :)


Puppies

Känslan som uppstår när valparna kommer ihåg ens röst, åååååh!! ♥


Södertälje

Nu är vi framme i Södertälje!


Godmorgon!

Sitter och äter frukost, vi ska snart bege oss till tågstationen. Tåget går 07:24 och är framme i Södertälje vid 08:04, tar bara 40 min :) grymt skönt!!


Miss my love

Saknar min fina Pållie. Ska börja sätta igång honom ordentligt när jag kommer hem. Vi kom nyss tillbaka från en promenix! Nu kallar sängen, vi ska upp vid 6 imorgon då vi styr mot SÖDERTÄLJE!! Godnatt..


Gårdagens och dagens shopping!

Lite fina stuffs jag handlat! Ta er inte för vana att jag lägger upp massa sånt här i vanliga fall. Nu har jag varit inne i en riktig shopaholic tid!

 


Lite mer shopping..

Vi var ju som sagt en sväng i stan idag med, har varit sjukt varmt hela dagen. Men det är ju skönt det med ibland, istället för en jävla massa regn som det är hela tiden. Jaja, har faktiskt inte så mycket mer att säga men detta fick jag med mig hem!

 

 


Har fastnat på Max

Hallå! Vi har cyklat hela dagen, riktigt fint väder här. Vi bestämde oss för att cykla till hööks, vi kollade runt lite men hittade inget som direkt föll oss i smaken. Brevid hööks ligger Stadium, så vi kikade lite där med. Fick köpt ett par shorts, kan visa bild på dem senare.. I alla fall, vi blev lite småhungriga så vi satte oss på Max och nu hamna vi i matkoma, vi ska fan cykla hem.. Undra hur detta ska gå? Slänger upp en bild på Jukko och hennes lyxshake! Ciao


Cykla, cykla, cykla!

Som sagt, idag blev det en hel del shopping! Till min besvikelse hade min favorit hästaffär lagt ned så inga hästprylar inhandlade ännu.. Dock ska vi slänga oss iväg på cyklar igen och styra mot Hööks. Först ska vi ta en liten fika och lämna av våra påsar at pappas place. Det är så grymt fint hemma hos honom. Vill ta med mitt rum hem och sätta upp det hemma hos min mor istället! :< Nu ska vi käka så, ciao !


Next mission: Stan

Hallihallå, Vi ska strax bege oss in till stan. Vi kör en repris på gårdagen och tar cyklarna dit. Blir väl att kolla i lite butiker och kanske ta en fika, vi ska även kolla upp hur långt det är till tågstationen i och med att vi ska ta tåget till Södertälje imorgon, slänger upp fler inlägg senare. Ha en bra dag! Bjuder på lite bilder från igår när vi var i hamnen :)


Nyshoppat!

Vi cyklade in till stan innan, gick ganska fort. Väl i stan så gick vi runt i lite butiker samt käkade.. Fick med mig ett nagellack & 4 strumpor "hem" :) vi kom hem, lämna cyklarna och gick sedan till affären och köpte lite nödvändigheter.. Ikväll ska vi förmodligen gå en sväng till hamnen, här är det varmt fast det blåser lite.. Vi hörs sen!


Fru fågelbo

Tap that bitch!


Bjussar på mig själv

Nu har kamratandan lättat något. Det märks tydligt att hjärnan har fått tillgång till syre och socker när jag öppnar min varma, goa, kletiga kokosboll och utbrister "FAN DEN ÄR JU KLETIGARE ÄN BAJS?!". Meningen var ju så klart att det skulle vara i samtalston, men hela bussen fick nog höra mitt konstaterande.. Blev rätt pinsamt och jag och Mikko började asgarva. 2min senare drar Mikko upp sin choklad och säger bekymrat "åh, hoppas den är hård"! Vi skrattar återigen tills tårarna rinner, tur att passagerarna närmast oss hoppade av nu...


Vi har landat i..

LINKÖPING!! Nu är det inte långt kvar.


Avlider..

Okej att åka i en fullsatt buss, men då är det ju en fördel att AC'n funkar aight? Så här sitter vi och lökar tillsammans med alla andra idioter som valde att åka med Stockholms bussen! Dessutom är Wi-Fi helt åt fanders, min navelpiercing är sönder, min ena dermal under nyckelbenet stöter kroppen ut, nya iPhoneskalet är paj och snart kommer jag byta dialekt och säga "väl" istället för "la", "göra" istället för "gö" osv.. Mitt liv äger känner jag! Slänger upp bild från min och Mikkos fika, mitt i bussens kamratanda!


Socialt..

.....eller?


Mot Nyköping!

Vi har ju lovat en mängd uppdatering, så då är det ju bara att sätta igång.. Vi antog att det inte skulle vara så mkt folk som skulle åka nu på morgonen, men fan heller bussen är full. Fick inte ens sitta brevid varann :( jaja, bara att hoppas på att någon hoppar av inom kort så vi kan smida planer! Detta var allt jag hade att säga för tillfället, på återseende! :)


Nu åker lirarna!

 
Nu går vi mot tåget som ska ta oss till Borås. Sen går vi på bussen mot vår destination, Nyköping!
Vi lovar en himla massa uppdateringar under vår resa, man vet aldrig vad som dyker upp längst vägarna.
CIAOOO // Stor lirarna Jukko
 
 
 

Ute på vandring

Hallihallå, Kom hem till Jukko för ett tag sedan. Vi gick ut en sväng nästan direkt, på vägen gick vi förbi några söta kossor så vi tog lite bilder. Nu har vi inga direkta planer för kvällen, blir nog mest att ta det lugnt och lägga oss hyfsat tidigt i och med att vi åker härifrån mot Borås ganska tidigt imorgon. På återseende!


Fynd i arkivet

 
 
Kollade igenom lite gamla bilder och hittade några från skolans maskeradhoppning. Var tvungen att direkt gå in på youtube och kolla på filmen jag klippt ihop där. Glömmer det aldrig, är så himla kul att "fjanta" sig och bjuda lite på sig själv. Kommer ihåg att jag och Hultén skulle komma på nått as ballt vi kunde klä ut oss till tillsammans. Ingen kom på något bra men till sist så kläcktes idén att vi skulle klä ut oss till Barbie & Ken. Barbie och Cassandra är som handen i handsken så det klädde vi oss ut till och Hultén fick då vara Ken på skolhästen Eminente.
 
Banan de hade gjort var lite "tittig" och de hade ställt ut en plasthäst i normalstorlek i kurvan vid bokstaven H... Vilket nästan alla hästarna tyckte var dö läskigt, och det framgår tydligt på filmen!
Enjoy! Tryck på bilden så kommer ni till klippet!
 
 
 
 

Snart bär det av..

 
Väskan packad, Mikko på ingång, humöret ligger i botten...
 
Slänger upp några sommarbilder för att få upp humöret och i tron att det kanske ger oss fint väder i Nyköping!
 
 
 
 

Känslor

De stora besluten är alltid de som är jobbigast att ta. Och när man vridit och vänt på alla olika alternativ och kommit fram till sitt slutgiltliga svar blir man oftast tveksam. Känslan av att en sten sjunkit ner i magen växer sig fram ju mer man funderar på om svaret verkligen är rätt. Det är som att vispa grädde, ju mer man vispar ju fluffigare blir det och kommer ta upp mer och mer plats. Går det för långt får man portionera ut grädden till sina livlinor, som kan ha nyckeln till problemet. När man betat av allt, är säker på sin sak, är det bara att vänta och se om svaret man gav lyste grönt eller rött.. Sista gången tårar fall var länge sedan glömt, trodde jag i alla fall.

 


Här ska det vara en rubrik.

Sitter och rensar min telefon på bilder, gick inte så bra sist då det bara avbröts hela tiden. Men hittade en del fina bilder som jag tänkte lägga upp. Har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu, är mitt uppe i packning & att fixa  i ordning lite saker innan jag ska åka till Jukko. Bussen mot Nyköping går imorgon vid 08:55, lite halvtidigt men det är lika bra att vara ute i tid så att inte hela dagen försvinner. Well, här kommer lite bilder.
 
Omely ♥
 
 
Nisse ♥
 
En av skolans ödlor, under praktiken :)
 
Maja ♥
 

MINDFUCK.


Lyckad grillfest

Igår var jag på grillfest i Alingsås som sagt. Vi blev inte så jätte många för en del fick ställa in i sista minuten.. Men vi hade det trevligt ändå och körde på rätt rejält vissa av oss. Det blev en del spel och dans. En trevligt kväll med mina favoriter helt enkelt! Nu sitter vi och käkar kebab i väntan på bussen mot Borås. Slänger upp en liten bild från gårdagen!


Kom tillbaka till mig.

Det är otroligt hur mycket man kan sakna ett djur som har lämnat. Våran fina Nisse lämnade oss för ungefär 3 veckor sedan. Vi vet egentligen inte till fullo ifall det var han som blev påkörd, men katten som blev det dog direkt. Det hände utanför våra grannar, dagen efter var kroppen borta. Antagligen så har en större rovfågel eller räven tagit kroppen, det var ju ett ganska lätt byte. Nisse försvann samma dag som det hände, det är en del pusselbitar som inte faller på plats. Han brukade aldrig vara ute på vägen, han av alla våra katter var ALDRIG där.
 
 Så varför var han där då? Det värsta med allt är att det har satt sig som en klump i både mage och hjärta, men det kan inte släppa för jag måste ha ett bevis på att han är död. Det är stört hur hjärnan kan styra så mycket när man bara vill gå vidare, få ut alla tårar liksom. Men det går inte, för jag har inga bevis. Det är ju ganska logiskt att det är han som blev påkörd, jag menar han försvann samma kväll och enligt vår granne så var det någon av våra, de andra 2 är hemma så då återstår bara han. Men ändå så måste jag ha bevis? Detta är i alla fall väldigt jobbigt, han styrde min vardag så mycket. Alla saker han gjorde, han var väldigt väldigt speciell. Åh, hade nästan kunna skriva en bok om min älskade Nisse. För du har en så stor plats i mitt hjärta, jag saknar dig ofantligt mycket gubben. Kom tillbaka hem, jag väntar ♥
 

Ny TV!

Godmiddag alles! Idag hände det jag väntat på i vad som känns som en livstid, VÅR TJOCKTV GICK SÖNDER! Min mor har alltid envisats med att inte köpa någon ny TV fören den vi har går sönder. "Den kommer lägga av när som helst, det är ju så onödigt att slänga den, det är bara en tidsfråga" har hennes argument varit. Men nu, äntligen behöver jag inte skämmas över vår TV längre.


Sup brääh


Tänk OM...

 
... Man hade en man som kunde göra så här! Han skulle aldrig få sluta hoppa och skulle få va med mig jämt på hoppträningar och hoppa med mig! Så jävla underbart att kunna dela intresse! HAHA♥
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon, Sitter just nu och äter frukost samtidigt som jag slötittar på tv'n. Ska snart börja göra mig i ordning för att så småningom åka. Vaknade direkt när klockan ringde, trodde att jag hade försovit mig så jag bokstavligen slängde mig upp, haha.. Hatar att vakna så i ren panik. Jaja, jobbar mellan 9-13, slänger upp en uppdatering när jag kommer hem!


Godnatt

Ska upp och jobba vid 9 imorgon, så ska gå och lägga mig nu. Försöker få upp lite roligare inlägg från min sida imorgon, varit ganska slö idag. Godnatt!


Paramore

 
Bandet som alltid gått hem i alla år. Hela tonåren består av minnen från deras musik.
Min spellista med mina favoritlåtar
http://open.spotify.com/user/drickyoghurt/playlist/4KuzJdKVbfbletOjuOqGi9
 
 
Har sätt dem live 2 gånger. Första gången på Pier Pressure 2010 i Göteborg. Var där med ett gäng andra tjejer, dock kom vi så klart bort från varandra under tiden Paramore spelade. Jag kom näst längst fram, bakom tjejen som blev upplockad till scenen. Hon kunde inte ens texten till låten så kändes väl lite så där.. Dock kanske det inte är så lätt när man står där på scen med Hayley Williams och har en stor jävla publik där ALLA näst in till skulle mörda för att få byta plats med henne. Andra gången jag såg dem var på Putte i Parken 2011 i Karlskoga. Var riktigt taggad och efter 10 min in på spelningen stod man längst fram. Helt underbar känsla och jag skulle utan tvekan åka och se dem igen.
 
Pier Pressure
 
  

 
Putte i Parken
 
 
 

Dagens ridpass

 
Idag uttnyttjade jag hästarnas gamla hage som ridbana. Den är hyffsat plan på vissa ställen så det funkade utmärkt. Eftersom Cassandra inte är i någon vidare kondition nu så blev det lite protester. Men det gick helt OK ändå! Blev mest fokus på att få upp flåset och träna intervall i en liten backe i slutet. Min mor agerade fotograf en liten stund. Enjoy!
 
 
 
 

PW & Smörstekta kantareller

Hallihallå! Felicia åkte nyss på jobbet, så jag och mamma ska snart sticka iväg och handla lite. Bland annat en del till imorgon samt en del till nyköping. Hann beta av en PW med Felicia samt plocka kantareller som vi stekte och hade på mackan, en delikatess helt enkelt! Nu ska jag inte tjöta mycket mer utan försöka komma iväg, latero!


Smarrigt!

 
Min söta lilla mamma stekte pannkakor till mig! Hon hade även köpt jordgubbar och glass.
Grymt mättande och gott. Nu blir det gasen i botten mot stallet! Kanske slänger upp lite bilder, beroende på om min kära moder ställer upp som fotograf.
 
 
 
 
 

Sånt som följt med mig hem...

 
I den här bloggen, kommer i alla fall inte jag skriva om mode. I don't give a fuck about that utan klär mig precis hur jag vill i det jag tycker är snyggt. Nu när det varit rea har jag plockat med mig hem en hel del, mest sådant som är behövligt. Så här kommer bilder på saker som köpts igår och tidigare i förra veckan! Olika kvalité på bilderna då vissa är tagna med iPhone och andra med min systemkamera.
 
 
   
 
Skor, NLY - Nelly Åhaga                  Ridbyxor, Mountainhorse - My One
    
Tubtop - H&M                                Klänning, Dry Lake - Nelly Åhaga
Linne - Gina Tricot
Underkläder + Värmeskydd - Lindex,Gina & Åhlens
   
Blus - Gina Tricot 
Tröja - Cubus   Jeans, Dr Demin - Carlings
 
Det som inte kom med på bild var ett par shorts, en bikini och ett till linne. Men men!
Senare blir det att åka upp och rida på lilla ponnyskrutten! Samt inhandla lite grejer för morgondagens grillfest.
Trevligt värre!
 

Bitch please..

 

Torsdagskväll

 

Som sagt, Borås blev det för mig idag. Jag och min kära fröken Hultén gick runt lite i affärer och självklart hittade jag lite saker som fick följa med hem. Värmeskydd till håret, underkläder, en navelpiercing och en tröja blev det. Efter detta bjöd jag på en exklusiv middag på Subway och glass i väntan på kvällens artist, Darin! Lite nostalgi från 2004 så där. Torget var rätt fullt så vi gick till sist och funderade på att sätta oss på någon uteservering istället. Självklart var det lika fullt överallt så tog bussen hem istället.

Polishästar:3


(!!!)


Some nights

Hallihallå!
Har inte hunnit uppdatera något idag, har varit full rulle hela dagen. Kan ju vara skönt det med ibland, eller? Låg och pratade med Jukko i 3 timmar inatt, samtidigt som jag fick veta att det var en försvunnen man som polisen letade efter här ute på vischan.. Inte ofta det är sånt pådrag med snutar och sånt här liksom.. Blev ju klarvaken, fick reda på att mannen hade hittats i förmiddags, vilket var skönt! Så hemskt när sånt händer ju.. Här är en artikel om det → http://www.norrahalland.se/component/content/article/37-artiklar/2189-foersvunnen-man-aterfunnen.html .. Har faktiskt inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället, jag återkommer förmodligen lite senare.
Mycket gammal bild på mig och Jukko, antar att ni vet vem som är vem..

Borås!

 

Om någon timme ska jag ta bussen till Borås. Jag ska träffa en kompis och äta middag och eventuellt kolla lite på Darin som uppträder ikväll. Inte direkt så att jag gillar honom, men det är gratis så varför inte?Blir nog rätt trevligt ändå om det kommer lite folk. Nu ska jag gå och leta upp en regnjacka, just in case SMHI sviker mig om att det ska vara uppehåll resten av kvällen!


Uteritt och ny hage

 

Idag blev det uteritt med lite sällskap. Vi red en ny runda förbi en sjö och lite så, super mysigt!

 

Efter det ledde vi upp alla hästarna till deras nya hage. Den andra var helt uppbetad så de behövde få lite mer att tugga på. Vilket jag inte tycker min häst behöver, haha! Gräset i hagen var så högt att lilla Cassandra knappt syntes ibland. Så söt är hon, ser extra liten ut med tanke på att alla andra hästarna hon går med är över 170 hela bunten.

 

 

Nu ska jag glo på TV och plugga körkortsteori, ciao!


Stockholm - part 2

Tänkte göra ytterligare en summering med lite bilder samt text såklart.
Har du inte läst mitt första inlägg så kan du göra det HÄR, klicka bara på länken!
 
Såna här megasniglar fanns det typ överallt, förstår inte vad som gick fel? Slutar de inte växa?
 
& här har vi gossekatten, SIMBA! Så jävla söt, mysig och hårig..
 
Och såklart ytterligare en bild på min älskling Santana, förhoppningsvis får jag träffa honom i nästa vecka om allt går som planerat med min & jukkos tripp upp till Nyköping! ♥ Btw så hatar Santana katter, han har försökt äta upp Simba.. Får han chansen så är det klippt!
 
En av valpisarna, söt som räcker ut tungan när den sover!
 
nationaldagen åt vi morotskaka, den smakade ungefär som den ser ut. Riktigt god!
 
Nybäddat! I denna lådan är Kayo's valpar.
 
Spelade även en oändligt massa spel med barnen, gjorde lite vid sidan om.
MIKKO & JUKKO ♥
 
Jag avslutar denna summeringen med en bild på Santana, här är han nyfriserad. Tycker om dig!

Resa bokad!

På måndag nästa vecka ska jag och Mikko åka upp till Nyköping och hälsa på min kära far! Väl uppe i södermanland ska vi även passa på att åka till Södertälje och hälsa på Mikkos praktikplats. Får jag bestämma blir det även en tur till Stockholm, hihi! Kvalitéstid med min kära sambo ska i alla fall spenderas och det kommer bli super mysigt! Även fast sambon nojjar?


Full telefon

Fick för mig att tömma min telefon, räknade dock inte med att det skulle vara över 2000 bilder.. Jag har ändå rensat 3 eller 4 gånger innan, alltså raderat lite och så. Telefonen lär bli som ny, men min stackars dator får stå ut med skiten istället. Fast det är inte rätt att kalla det skit, för en bild säger mer än 1000 ord och ögonblicket blir till ett minne. Det är lite mer än 100 000 ord om man adderar alla bilder? Haha vad sjukt ändå.. Medan jag ändå håller på så ska jag fixa lite ny musik och så, funderar även på att spara några av korten i mobilen så man har liksom. Well, well det var allt jag hade att dela med mig för tillfället! Hörs senare :)

The typical Svensken


Körkort i sikte!

 

Så här på sommaren då man har all tid i världen passar man på att gå en intensivkurs
och gå ett steg in i vuxenlivet och skaffa sig körkort!

 

Tack vare lite halvkass planering med upplägget kanske det inte blir klart för en i slutet av augusti.
Men men, 30 juli börjas det!

 

" Mot oändligheten och vidare!! "


Turn up the love

Klicka på bilden så kommer du direkt till låten. :)

Uteritt & ny hagkompis!

 

Hallu ut i dumburkarna! Blev en lång natt med Mikko i luren igår, ställde klockan på 10 för att försöka ta mig upp ur sängen för att vända tillbaka dygnet.. Gick ju så där då man blev väckt av ett samtal av Mikko vid 13.... Underbart! Blev att hoppa upp ur sängen, i ridbyxorna, slänga ihop käk och sedan sätta sig i bilen och övningsköra till Cassandra.

 

 

Idag stod uteritt på schemat och hon skötte sig exemplariskt tills vi kom fram till en avdankad stubbe som låg i sidan av vägen. Den har ju inte legat där tidigare så den var ju livsfarlig. Men "det man inte ser har man inte ont av" så det är ju bara ställa henne bort från stubben så var det frid och fröjd sen!

 

 

Efter turen så skulle vi släppa ihop hästarna i Cassandras hage tillsammans med en annan häst. De har provat att gå ihop förut men vi fick plocka isär dem rätt fort då det inte riktigt funkade och lilla Cassandra fick springa för livet, bokstavligen.. Så nu skulle vi prova igen och det gick kanon!

"Typical hästmänniskan" - bild , haha!

"I know I'm cute!"

 

 

 


I MADE IT!

Har precis städat klart mitt rum! Trodde aldrig att jag skulle palla göra allt när jag började, men ack så fel jag hade. Nu är det frääääscht igen, vågar faktiskt inte lägga upp en före bild för det såg rent ut sagt förjävligt ut innan, nästan så man skäms! Bjuder på några bilder, enjoy!

Godmorgon!

Hej kära blogg, Sitter och glor på projekt runway och äter frukost! Är sjukt trött, somna inte fören runt 5.. Och för att kunna somna ikväll så är det ju bra att inte sova hela dagen, känner mig som en zoombie typ.. Haha! Jaja nu ska jag återgå till tv'n och äta upp min frukost, ciao.

Min fina ögonsten ♥


Godnatt!

 


Greirish Hundkennel - Stockholm

Som Jukko redan berättat så har vi sommarpraktik på Strömma, 4 veckor. Pga det slutar vi redan i maj när vi tar studenten. I alla fall, jag tänkte berätta lite smått om min. Jag var på en hundkennel uppe i Stockholm. Kenneln föder upp Irländska varghundar och vi har själv en. Min handledare, Per är en gammal vän till pappa och de flesta av de varghundar vi haft kommer ifrån honom.
 
Min främsta uppgift var att ta hand om valparna, de var 2 veckor gamla när jag kom dit. Arbetsuppgifterna utvecklades efter hundarna, första veckan gällde det mest att hålla koll på dem. Att inte mamman la sig på dem, att alla fick mjölk och så vidare. Här på bilden är Astii's valpar. ↓
Två av Kayo's valpar. Kayo hade svårt för att ligga hos valparna, hennes "hage" var öppen så om hon fick chansen låg hon hellre utanför valplådan. 
Piete, en av hanarna. Han & Santana går ej ihop, så när de är hemma tillsammans så har det halva huset var. Piete var inte hemma när jag kom, han kom när jag hade varit där i 2 veckor. Han hade varit på "kollo". När Piete kom så åkte Santana iväg, mitt hjärta krossades i stort sett för det var honom jag sov med om nätterna. Det tog dock inte så lång tid innan jag fäste mig vid Piete.
Här har vi Aska. En afghan med en ofantligt stor vilja. Väldigt mysig, men blyg hund. Hon sov också med mig, i alla fall när jag sov med Piete. Vi var även iväg på en LC-träning, vet faktiskt inte vad det står för riktigt. Men hunden ska jaga en "trasa" som dras med marken, såg rätt roligt ut & alla hundarna var helt ivriga, för alla ville springa samtidigt. Haha
Kayo. Så himla söt! Fick bland annat smörja in hennes eksem, klippa bort hår mellan tassarna & kamma igenom henne varannan dag. Mycket mysig hund också en hund med stark vilja. Dotter till Santana :)
Astii. Raka motsatsen till Kayo, i alla fall gällande valparna. Hon ville inte vara ifrån dem ens 1 minut. Stark modersinstinkt helt enkelt. Jättemysig och snäll hund. Hon fick förlösas med kejsarsnitt, så fick tvätta rent & smörja in hennes sår varje dag. Väldigt bra kunskap att ha med sig!
Bruce. En bekant till Pers hund. Väldigt livlig hund, fick dock inte se så mycket av honom. Men av det lilla jag fick se så var han väldigt sprallig och glad.
Här har vi Julia som var min hund Ednas syster. Julia gick bort för 2 veckor sedan pågrund av cancer. Allting gick ganska fort, hon var väldigt pigg när jag var där och det märktes inte ens av att hon var sjuk. ♥
Här har vi min älskling Santana ♥ Världens goaste hund (utöver mina egna) fast det kändes nästan som att han var min. Vi sov ihop och på dagarna gick vi ganska mycket promenader. En riktigt cool hund med starkt psyke, är väldigt bra med alla förutom Piete vill säga. Lite tråkigt, men båda är ju okastrerade hanar. Så det är ju ganska vanligt att de är lite fientliga då. 
 
Det var typ samma rutiner varje dag. "Jobbade" även på helgerna. Jag menar jag bodde på min praktikplats och under helgerna var det visserligen inte lika mycket att göra för alla var hemma. Men det var ju frivilligt arbete, för det finns ju inte så mycket annat att göra när man är drygt 50 mil hemifrån? Haha.. Detta var nog min bästa praktik NÅGONSIN och jag har lärt mig vääääldigt mycket av den. Hade gärna haft praktik hela sommaren, längtar tillbaka! 
 
Såhär stora är det i dagsläget, finisar ♥
 

The typical Göteborgare


Cassandra och vägen till den ryttaren jag är idag

 
Tänkte skriva lite om min ponny Cassandra som jag nämt lite i tidigare inlägg. Med tanke på att jag kommer blogga om min vardag & skola, vilket består väldigt mycket av just hästar, så kan jag lägga upp korten på bordet och berätta om min lilla skönhet som man kommer kunna läsa om under kategori "Häst".
 
 
Jag köpte Cassandra för 6 år sedan och åkte hela vägen ner till skåne för att hämta henne. Hade jag fått bestämma hade det nog blivit en annan häst, men mamma tyckte att det var "färdig lekt" på ponny och ville helst skaffa mig en storhäst på en gång då jag redan hade en ponny. Vi möttes halvvägs och skaffade oss ingen typsik "ponny" utan en halvblodskorsning som precis stannat under ponnymåttet. En storhäst i litet format fick bli sällskapet till min gamla ridskoleponny Chico som jag redan hade hemma.
 
Cassandra är ett resultat av en tjuvparning. Det enda vi vet säkert är att hennes mamma är ett halvblod e. Artist 765. Hennes far är troligtvis något av den ädlare typen, ev. arab, då man ser typiska ansiktsdrag och en utstående svans när hon springer runt i hagen. 
 
Vi märkte ganska fort att ponnyn vi köpte behövde mer tid och arbete än vad vi trodde. Att hästen inte var i kondition var ingen suprise, men att hästen var mentalt instabil var en helt annan femma. Vi stötte på många problem på vägen då jag bara var 12 år och inte just då var den tuffaste tjejen i ett par ridbyxor. Att ett sto har egna åsikter är en självklarhet, men att en häst inte har något som helst förtroende eller respekt för människor är en stor skillnad.
 
Hästintresset dalade då jag inte var tillräckligt kunnig för att rida min egna häst. Vi tog hjälp av oerhört många duktiga människor och tränare och lade ner rätt mycket pengar på träningar och tillridning. Men att få höra fördommar om att man inte kan rida när det är hästen det är fel på tog rätt hårt på mig. Kommer ihåg när jag bestämde mig för att börja träna med min gamla ponny Chico igen och tog med honom till min tränare som jag i vanliga fall red Cassandra för. "Åh, kan Julia rida så bra" hörde man från läktaren när jag glassade runt på min vita springare och tränade inför en dressyr CR där jag skulle rida LA:1. Det slutade med att jag inte ställde upp på CR:en för att jag hade så dåligt självförtroende och trodde verkligen att jag inte kunde rida.
 
Jag vet själv idag att Cassandra är väldigt svårriden. Hon blir lätt stressad i oroliga miljöer, hon kan i fråga sätta, hon kan busa och vara en riktig bitch. Men med fasta rutiner, slit och tårar så har vi kommit dit vi är idag. Vi har aldrig gjort speciellt mycket framgång på tävlingsbanorna, men det är strunt samma för mig. Jag har valt att lägga all tid på träningar istället och har där gjort mina framgångar. Nu har hon gått på sommarbete och är inte i form någonstans och har inte varit på ett tag förutom på vad jag skulle säga "hobbynivå", då jag velat sälja henne och hitta någon annan häst som jag kan fortsätta utvecklas med. 
 
Folk säger att det bara är jag som kan rida hästen, och ibland undrar jag om det faktiskt stämmer. Tack vare att jag haft en sån utmaning till häst har jag lärt mig mycket och kan idag rida de flesta hästar utan problem.
 
Just nu har vi haft en familj som varit intresserad och provridit 2 gånger, hoppas då hon är väldig stabil i sin ridning att hon är fortsatt intresserad!
 
Bilderna är tagna i maj då jag fortfarande hade henne på skolan.
 
 
 
 
 
Tjoho, stigbyglarna på fel sida! Kan ju faktiskt "skylla" på att det inte var jag som satte på dem och att jag ändrade plats på dem dagen efter! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next mission: CSI Miami

Hallå! Har nyss avverkat en PW på 6 km, med bra musik i öronen och mycket motivation kan man nog åstadkomma vad som helst tror jag! "Om man är positiv som fan, går allting bra". Nu tänkte jag avnjuta en kopp kaffe & kolla på CSI Miami. På återseende!


Just for fun.

 

Bringing back sweet memories

 

Mikko & Jukkos oerhört givna konversationer!


Ingen rubrik.

Hallihallå, 
lite sent att säga godmorgon kanske? Har varit vaken ett tag, men har bara inte pallat skriva. Ska snart sätta mig och äta "frukost" men det blir la snarare lunch. Somnade vid 4 inatt, så är ganska trött faktiskt. Har inga direkta planer, ovanligt va? Haha. Men ska ut på en PW om ett tag, sen ska jag fixa med lite saker i stallet för hovslagaren kommer senare och ska fixa Pålles sko. Hans framsko sitter sisådär 2-3 cm upp, den sitter fast men det är ett glapp. Fråga mig inte hur den hästen lyckas.. Förra sommaren så drog han av sig alla skorna på 1 vecka. 4 skor på 1 vecka, aldrig varit med om liknande.. Haha! Jaja, nu ska jag äta.
Här har ni en bild på min fina, enjoy!

Nytt!

Sagt och gjort, nu är Toms box fixad! Blev riktigt bra och Tom blev nöjd. Det är ju allt som räknas, haha.. Annars då? Har suttit och kollat på The finder & The mentalist med mamma och pappa, mycket bra serier! Jaja, har inte mycket mer att tillägga. Hörs imorgon!

Tom sitter inklämd i hörnet, söt!


Billinge stuteri & kennel #2

 

Här kommer fler bilder från praktiken på mig och All Clover "Alli" e.Al Cantion - Clover Hill.

Alla bilderna tagna av Bella Aaltonen.

Löslongering i korallen.

Sista ridpasset, dagen innan hemfärd.

Naket värre! Brukar alltid ha ridkläder vid ridning, tycker inte shorts osv är speciellt lämpligt i fall en olycka skulle vara framme. 


Tips!

Vill du designa ditt eget iPhone skal? Klicka dig in på denna sidan och gör ditt eget skal.
Såhär skulle det kunna se ut:

Godmorgon?

Eller kanske ska säga god förmiddag? Vaknade för ett bra tag sedan, men har bara legat i soffan och glott på The big bang theory, som för övrigt är en mycket bra serie! Funderar på att dra mig ut på en PW, men vet inte om jag hinner göra det innan vi ska åka och lämna farmor. Min farmor bor vanligtvis i Spanien, men hon brukar komma och hälsa på under sommrarna. Ska eventuellt åka till henne på höstlovet med Jukko! Annars då? Har typ inga planer alls för idag, funderar dock på att städa ur hela Toms box. För de som inte vet vem Tom, så är det min kanin hihi. Kan slänga upp en bild på han, så ni får se liksom. Jaja, min tanke var inte att skriva en hel roman. Vi hörs senare!
Här har ni min lilla sötnos!

Saturday night

 

Hallu! Igår övningskörde jag hem från Mikko i min rosa one piece. Väl hemma plockade jag i ordning på rummet för besök väntades på kvällen. Hade bara lagt upp kläderna jag köpt från fredagens shopping på sängen och gamla kläder jag ska ge bort på golvet så det såg ut som ett världskrig hade brutit ut! Bilder från shopping kommer i nästa vecka!

 

På kvällen blev det film, rättare sagt "Vanishing 7th Street". Vi kollade på trailern och den verkade bra så förväntningarna var höga. Dock blev filmen rätt seg efter ett tag och slutet var uselt, ingen film jag skulle rekommendera.

 

 

Nu sitter jag i sängen och ska om några timmar åka för att rida min lilla ponny buse, Cassandra!
Måste passa på nu när det är några som eventuellt är intresserad av att köpa henne. 

 

auf wiedersehen

 


Bra musik just nu:

Alex Clare - Too close
Alex Saidac - Stay in this moment
DJ Fresh - Hot right now
Far east movement - Turn up the love
Lilla sällskapet - Jag vill ut
 
Tryck bara på texten till respektive låt, så kommer ni direkt till låten. :)

6 km avklarat

Hej!
Kom nyss tillbaka efter en promenad med pappa. Gick en runda som är mellan 6 - 7 km. Riktigt skönt! Vi hittade även lite svamp som vi plockade. Idag har jag inte hunnit göra så mycket (än) Jukko åkte hem vid tre tiden, sen dess har jag bara slappat. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, ska lära farmor hur man gör med en ipad. För hon åker tillbaka till Spanien imorgon :( så hon måste ju veta hur man använder den innan hon åker. Blir nog min sysselsättning, för jag har inte så mycket andra planer. Vi hörs lite senare, funderar på att lägga upp bilder från min praktik i Stockholm. Liknande som Jukko nyss fixat.

Billinge Stuteri & Kennel

 
På vår skola Strömma är det så att vi har praktik i juni månad och går på sommarlov i juli. För att vi gör detta tar vi istället studenten en månad tidigare, i maj. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig om mina 4 veckor i Skåne på Billinge stuteri & kennel, uppfödning av hopphästar och hundar av rasen Rhodesian ridgeback. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit då jag lärde mig otroligt mycket, vilket jag aldrig gjort på tidigare praktikplatser. Visst det var jobbigt att vara hemifrån så länge och det tog ett tag att anpassa sig men med trevligt sällskap av två andra tjejer från min skola så stod man ut bland alla skåningar!
 
 
Gården från infarten, 200m från busshållplatsen. Stor tummen upp!
Vi bodde tillsammans med en familj som drev verksamheten som bestod utav kennel och stuteri samt så ägde de ett vandrarhem med restaurang. Så vi fick äta restaurangmat varje dag!
 
 
Alla hästarna fick verkligen leva ett "hästliv". De hade så stora hagar att man knappt såg slutet av dem. I de flesta hagarna fanns det tillgång till skydd och vissa hade även vindskydd som man ser på bilden ovan.
 
Anläggningen bestod utav en stor rymlig paddock, korall och färdig inhängnad fålla för löshoppning. Det håller även på att bygga ett ridhus som troligtvis står klart till hösten.
Vi fick bo i en egen liten lägenhet på gården som hade eget kök och vardagsrum med tv anslutet till sovrummet. Ett mysigt ställe men som vi snabbt skitade ner rätt rejält.. Bilden är tagen då vi städade innan hemfärden.
 
Vi red minst en häst om dagen. På bilden ser ni Cardelux "Totte" e.Cardento - Lux Z
Jag och Conquest "Kånken" e.Corland - Quick Star
Här är Poetry In Motion e.Poetic Justice - The Hale Helios RW 56, en treårig welshponny som vi på började att rida in. Hon är en väldigt spänd liten tjej med egna åsikter. I slutet av 4 veckor så kunde man hämta henne i hagen och leda henna utan problem, sadla och tränsa, hon accepterade bettet vid ridningen, vi skrittade och travade utan ledare och hon löshoppade kanon! 
På gården hade de en ettåring och fyra stycken tvååringar som vi även fick hålla på med. De skulle löshoppas, verkas, borstas osv. På bilden ser ni till vänster Cassidi e.Cassini 2 - Corland och till höger (min favorit) Femilia e.Emilion - Stoltzenberg.
Shettisen Mulle, ett riktigt busfrö!
På bilden ser ni ett odöpt föl som jag kallade "Sparven" e. Cassini 2 - Corland (helsyskon med Cassidi). Sammanlagt på gården hade de tre föl, varav ett föddes under vår praktik.
Kenneln höll jag inte på med över huvudtaget, det gjorde bara tjejen som går djurvård. Sammanlagt hade de 5 hundar av rasen Rhodesian ridgeback. Två mammor fick valpar under vår vistelse på gården.
 
 
 
 

Mongolisk mat & bio

Hej!
Vi var ju som sagt på bio igår och kollade på Cockpit, följt av mongolisk mat. Filmen var grym & maten den gjorde sitt. När vi kom hem så satte vi oss nästan omgående och började fixa med bloggens design, höll på ganska länge innan vi slutligen gav upp. Fortsatte där vi slutade imorse och finally så är designen klar! Kanske kommer lite mer småfix senare, det är sånt som märks! 

 

 

 


Godmorgon!

Klockan är cirkus halv 1 och jag ligger i sängen med huvudvärk som aldrig släppte från gårdagen.. Mikko ligger i sängen bredvid och har precis vaknat, första hon gör är att fatta tag i telefonen! Mikko i ett nötskal. Strax ska vi upp, jag ska ta en Alvedon, hon ska ta en giftpinne samt en äcklig kopp kaffe.


Bio + Mongo

Idag har jag och Mikko varit i Göteborg with her familia. Vi var på Bergakungen och kollade på filmen "Cockpit". Den var lite små kul, helt klart värd att se. Efter biobesöket träffade jag på en transa på toalettet, rätt komiskt med tanke på filmens handling! Senare blev jag bjuden på mongolisk buffé. Efter maten fick man en gåva, en solfjäder som luktar som min mormors badrum... Så nu sitter vi i matkoma hem i bilen!

"Jag älskar dig, vill du ha mig så är jag din!" "Du runkade ihjäl honom!!" HAHA


Välkommen!

Hej!
Vi är 2 energiska tjejer. Till hösten börjar vi sista året på Naturbruksgymnasiet Strömma. Där bor vi ihop och lever rövare 24/5. Mikko går djurvård, Jukko går häst. Just nu är bloggen under konstruktion, längre presentation kommer.


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0