Godnatt.

Sjukt trött idag, vene varför. Men men,. Bjuder på en rolig bild, godnatt!


Going out

Idag har jag inte gjort annat än och packat upp alla saker. Börjar likna ett hem nu, haha!

Ikväll blir det utgång med Emma, Rasmus och Robin. Kommer bli awesome!

Lite av mitt rum än så länge.


Dagen D

Nu är det gjort, vi har äntligen flyttat och det känns så jävla bra! Har fått tillbaka min 140 säng och mitt rum är lite större än det gamla så jag får plats med allt! Nackdelen är att rummet är typ ljus gult. Men det passar mins möbler. Bild kommer upp när allt är i sin ordning. Tack till alla som hjälpte till och flytta!

Senare på kvällen drog jag till Björketorp och hade en mysig filmkväll som avslutades med en påskbrasa. Kunde inte bli så mycket bättre. Fortsatt trevlig påsk på er alla.


Glad påsk!


Inte på topp.

Känner mig inte på topp just nu, därav uppdateringen. Vet inte vad jag ska säga eller skriva. Det är 1 miljon jävla saker i skolan med som grädden på moset, usch. Vi hörs när vi hörs, ha det bra tills dess.


Oturen är vänd

Idag började dagen med en lugn morgon. Jag åkte med Emma och solade. Sedan blev det att åka till stallet där en familj skulle provrida Cassandra. De blev väldigt förtjusta och nu ska hon bara gå igenom besiktningen efter påskhelgen så är hon såld min lilla pärla. Herregud kan inte tro att det är sant! Kan erkänna att några tårar rann längst kinderna när jag åkte hem.... Senare på kvällen åkte jag med Emma och Rasmus som skulle ut och äta.

Nu ligger jag i sängen med huvudvärk. Imorgon blir det flytt! Har lite kvar att packa, haha. Adjö!


Dagen D närmar sig

I helgen flyttar vi in i nya lägenheten. Har fått nycklarna idag men behöver inte vara ute ur vår nuvarande place fören den femte april. Lasset går på lördag och jag kommer ha fullt upp under påsk att inreda och greja! Kommer sakna min lilla lya på Radhusgatan. Hade nedervåning med altan, eget badrum och rum helt själv. Nu ska vi byta ner oss till en lite "mindre finare" 2:a som jag och min mor får knö i tills jag har ett fast jobb så jag kan flyga ut! Men ska inte klaga, fick tag i en sådan lägenhet min kära mor tänkt sig och på "gården" som hon ville att den skulle ligga i så att säga. Dessutom får jag en egen "walk in clotes"! Hihihi!

Annars idag har jag ridit min sötponny, duschat och bara haft det gott i solen. S en fortsatt trevlig kväll!


It's over...!

FUCK PROJEKTARBETE!
Nu lov, flytt och jobb. Plus mer plugg..!


Fika

Omnomnom. Ananas & kiwi <3


#41

41 dagar kvar, längtar!


Better to reign in hell than serve in heaven.

Godkväll på er!
I skrivande stund sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig. Efter det har jag tänkt att sätta igång med pluggandet, det är mycket som ska bli klart på kort tid. Så det är bara att sätta igång! Ska bland annat skriva om epoker, sjukt drygt om ni frågar mig. Den skulle varit inne i januari, haha oupsi.. Det är säkert inte så svårt som det verkar, bara riktigt jävla tråkigt. Imorgon skulle vi egentligen redovisa våra projekt men min partner in crime är sjuk :( så det blir inget med det. Men men, what to do. Nu hojtar pappa att det är mat, vi hörs ev senare. Ha en fin kväll.
 
 
 
 
 

Marry me?

Oh my. Har blivit beroende av att kolla bilder på tatueringar. Vill ju ha en sleeve, men vet inte om jag skulle passa i det. Ska försöka börja skissa på en, sen får vi se vad som händer!

Dör för denna ryggen, så äckligt jävla snygg.


Förlåt mig snälla rara

Har haft en hätisk start på veckan. Har projektredovisning så har fullt upp!!

Igår- utlånad häst, träna, plugga, sola och sleepover med Madde.

Idag- Res världens bästa häst!! Gick fantastisk bra, sådana framsteg vi har gjort. Skulle ha filmat så hade ni förstått, en riktig gudinna! Nu har jag precis varit och solat med Markus och Marielle. Snart styr vi hem för plugg!

Ska bättra uppdateringen när skolan lugnat sig! Ciao


WANT!

Ge mig en sleeve nu :(


Goodbye

Inatt hade SHM sin sista spelning. Tråkigt att dem går skilda vägar, för deras musik är oslagbar.


In Action

Foton från lektionen i fredags.
 
 
 
 

Hallååå!

Idag mådde jag uruselt.. Tänkte "hur ska jag överleva denna dagen" när jag vaknade ungefär. Fick hjälp i stallet av Jennifer, så himla snäll tjej det där! Väl hemma åt jag lite onyttigt och knarkade mer halstabletter, verktabletter och mentolcigg. Snacka om att jag mådde mycket bättre efter den kuren! Var så pass pigg att jag t.o.m åkte till Björketorp och kollade på film. Väl hemma igen packade jag alla mina saker jag är rädd om för att ta till skolan imorgon. För på lovet så flyttar jag och mamma!! Onsdag tvättas min bil av Markus, på torsdag är det projektredovisning och på fredag kommer en ny familj som ska titta på Cassandra. Ser ett litet ljus i tunneln!


Godmorgon!

Ska strax sätta mig och äta frukost. Dagen kommer att bestå av plugg, så energikällorna måste vara väl laddade.


Ner i graven

Är helt död... Haft hand om privathästarna idag och är genomförkyld och har feber... Trots detta kämpade jag på tappert. Åkte och solade en stund med Emma också, då blev jag piggare någon timma men sen var det kaos igen. Sen på kvällen kom Emma hit igen och kollade på fångarna på fortet för det fick hon inte se hemma, haha.

Nu ska jag försöka sova. Slö titta på filmen "Hemma bäst". Godnatt!


Halkan bokad √

Godkväll på er!
Har varit lite tråkig uppdatering den senaste tiden och det är jag medveten om. Men sista året på gymnasiet är tufft, speciellt den sista terminen är väldigt tajt. Det är mycket som ska hinnas med. Känner då att jag hellre prioriterar skolan (kan inte ens prioritera) framför bloggen. Men det dyker upp lite inlägg då och då, det är ju bättre än inget. Eller hur? Rätta mig om jag har fel. Jaja. Vad har hänt idag då? Har övningskört med mamma i morfars bil, den funkar kalas! Vi var på Arken zoo i Kungsbacka och köpte ett täcke till Edna. Vi ska raka henne, så då är det bra att ha ett täcke med tanke på att hon är gammal och det är sjukligt kallt. Fick nyss tummen ur röven och bokade risktvåan med andra ord halkan. Lite nervöst är det allt, men det går säkert prima. Nu ska jag snart kolla på Fångarna på fortet och sen plugga lite djursjukvård. Vi hörs kanske senare, om inte annat imorgon. :)
 
Edna i sitt nya täcke.
Hurta heter märket, väldigt bra men ganska dyrt. 659 :- gick det på.

Cape of our Hero

Finns nog inte en ända dålig låt med Volbeat, lyssna och njut.


Hahaha..


(!)


Aldrig Ensam

Fantastisk känsla och vakna upp och ha världens hosta och jätteont i halsen, eller hur? Nej fy bubblan, så himla trött på detta. Inte ens hunnit va frisk 1 månad innan jag blir sjuk igen. Sjuk och ont i ryggen, TJOHO!

Dagen var ändå helt okej. Hästkunskap hade vi betygsnack, MVG-barn i hästämnena(!!!) feels awesome. Sedan på svenska kollade vi klart på filmen Frankenstein som var rätt bra faktiskt. Egentligen skulle jag ha haft hål innan lunch, men vår ridlärare som ramlade av för flera månader sen fick äntligen tummen ur och bjöd på marängsviss. Efterrätten före lunch, hehe! Mot eftermiddagen fotade jag när de andra hoppade bana och fick en portion marängsviss till. Hur ska jag nu komma i bal och studentklänning när jag äter gott och varken rider eller tränar..?


Äggmacka

Riskettan gick jättebra och var riktigt rolig! Hamnade i en riktigt rolig grupp o det var många bra diskussioner :) Oscar var med också. Vi tog en lunch innan vi pallrade oss dit. Har även bokat en lektion på lovet, så vi får se hur det går! Nu ska jag äta en macka sen ta in hästarna. Hörs imon!


Brunbrunarebrunast

Hejsan! Dött från min sida, jag vet. Idag hade jag endast 2 lektioner så jag och Madde ansåg att vi skulle hitta på nått kul innan vi började plugga. Vi åkte och solade, vilket var min första gång. Riktigt gött faktiskt och inte så klaustrofobiskt som jag trodde. Nu ska jag ligga i och bli brun till balen/studenten! Efter det käkade vi lunch ute och letade frisörer. Nu har vi pluggat i massor och är klara med vårt projekt! ÄNTLIGEN! Nu ska bara powerpointen och redovisningen bli gjord sen så är det överstökat. Vi är så grymma måste jag säga.


Gammal men god.

 
 
 
 
 

#goaway


Hopplektion

 
Hopplektion, dagens övning var att träna på framridning för att sedan utföra en banhoppning.
Den "invalida" aggerade fotograf på backen!
 
 
 
 
 

Puss


51 dagar

Inte långt kvar till studenten. Let's do this Mikko!


Ready For The Weekend

 
GE MIG HELG IGEN ...
  

ett smått inre kaouz

 
Sov bort halva dagen, huvudvärk, piss piss piss dag ..
 
Hoppa på matte B kursen var det dummaste jag någonsin gjort. Helt onödigt för jag upptäckte idag att utbildningen jag ska söka kräver naturkunskap B också. Vilket jag inte har läst eftersom jag var så dum och bytte från djurvårds inriktningen till häst på skolan... ÅÅH! 
 
Min nacke börjar bli bättre men lungorna är fortfarande kaouz. Blir anfådd för minsta lilla. Min "mini" hjärnskakning spökar än och har migrän till och från på dagarna, mår illa och blir lätt yr. Det S U G E R..
 
Tröga människor kommer alltid förbli tröga
 
Dagens dissar i korta drag. Det var allt jag hade och bjuda på idag. Hoppas morgondagen kommer Ä G A !!
 

Quote


Snygga jeans @ Bubbleroom

Mönstrade jeans <3


Armjävel

Har åkt på en inflammation i armen, gör så satans ont. Allt jag hade tänkt göra har runnit ut i sanden.. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, har ni någon idé? Nä tänkte väl det. Ska strax äta frukost, sen ska jag nog bara dega i soffan. Cheers!


Gå mot rött

Hallihallå i det blå!
Hade en supermysig morgon och vaknade av att solen sken in i rummet. Blev att ligga och dra sig i någon timma men sedan fick man upp och hoppa för man blev utbjuden på frukost/lunch av Emma. Så det var bara att göra sig i ordning och stiga ut i det fina vädret. Vit jacka, ljusblåa jeans och vita tygskor fick bli bra och kändes lite vårigt si sådär! Följde även med lite spontant på ett öppet hus där det hölls ett 60 årskalas, väldigt trevligt. Nu sitter man hemma igen och ska plugga och söka lite jobb.

Vi hörs!


Jukko ünt me

Är detta vi om 60-70 år bror?


Vad händer med världen?

Detta är tragiskt..


I väntrummet

Idag satt jag 4timmar i väntrummet på lasarettets drop in. ALDRIG MER säger jag bara...! Det visade sig vara lugnt för min del. Röntgade lungorna för att vara på den säkra sidan. Så 2 veckors "vila" blir det nu då.

Fick min studentklänning idag. Tänkte faktiskt visa upp den för er. Obs, lappen satt kvar när bilden togs.


Wanties

Sjukt snygga skal, vill ha!!


Ma'h Dayy


Fartfyllda dagar!

Igår kom brudarna och hämtade mig för det vankades tjejkväll med gott skratt och dricka. Skönt att komma hemifrån och slippa smärtan för ett par timmar.

Idag har det varit teoretiska lektioner vilket passade min dagsform bra. Vid 18 åkte några från hästklassen till Skene och bowlade. Riktigt jävla kul rent ut sagt även fast jag var åskådare. Fick nöja mig med att hinka i mig gott från baren istället, haha! Efteråt åkte vi till Donken och käkade. Kul och ännu mera kul.

Snart blir det att krypa ner i sängen hemma och invänta sömn. Är sjukskriven imorgon för då ska jag till vårdcentralen, TJOHO.. Tur att man har någon som tar hand om en lite senare på eftermiddagen i alla fall....(!)


2 år

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Bruces födelsedag! 2 år, tiden går fort. ♡


Prov i Etologi

Godmorgon!
Har precis gjort provet i Etologi. Jag får helt klart G och det känns bra med tanke på att jag knappt pluggat. Nu har jag bara 3 lektioner kvar för dagen, känns gött. I eftermiddag har jag tänkt att plugga och skriva upp vad som är prio. Annars har jag inga speciella planer, eventuellt att packa ihop och städa. Återstår att se, vi hörs sen!


HAHAHA

 
Sjunger hon "ANAL" 1:34 ?????
Nej så klart hon inte gör, men visst låter det så?
"And nothing that
You say will sound OK
I´ll pack my things there
Ain´t no other way"

 

P Y S S E L

 
Funderar på om jag ska försöka plocka fram min gamla kreativa sida och försöka mig på att piffa upp mina hörlurar och kanske några örhängen och navelpiercingar som ligger och ser allmänt tråkiga ut..
Inspirationen har flödet hela dagen idag, men när ska jag ha tid för detta?
 
GEAR By RBS

Studentklänning !!

 
Idag har jag legat hemma eftersom jag misstänkte en liten hjärnskakning. Men idag när jag vaknade upp i min alldeles egna säng utan yrsel och illamående. Har antagligen bara fått en rejäl sträckning i nacken och det var ju tur det att det inte var värre i alla fall. Så denna lediga dag har jag internetshoppat en studentklänning!! Super fräsig är den, en riktig "juliaklänning" kan man säga. Nu hoppas jag bara den sitter som en smäck så det blir precis så som jag föreställt mig.  Fick ett presentkort så ska se efter igen om man hittar något mer av värde!
 
Hoppas ni lever där ute i snöyran!

Onsdag

Hallå alla bloggisar!
Har helt och hållet glömt att uppdatera, slarvigt. Dock så har det inte hänt något speciellt som jag kunnat dela med mig av ändå. Vad händer idag då? Har prov imorgon så förhoppningsvis får jag sitta med det hela eftermiddagen då jag inte pluggat något innan. Har även en kunskapskontroll i svenska imon, kul! Nä men nu är det inte så lång tid kvar. Har börjat få småpanik, vad händer sen liksom? :| jaja.. Ska kolla ett avsnitt av days nu, sen ska jag göra en "to do list". Vi hörs!!


Som ett brev på posten...

...så ramlade jag av Cassandra idag! Arslet rätt på hinderstödets ben, så lär ha en smurfrumpa imorgon. Slog i nacken och huvudet också så att vrida på huvudet eller anstränga mig kommer inte på tal. JÄVLA HELVETES SKIT säger jag bara... Mamma hämtade mig i skolan vid 18, så nu sitter jag hemma och vilar upp mig. Blir ingen skola imorgon då huvudet inte riktigt är med mig.. Så typisk när tappskokompitensen ska avläggas imorgon av min halvklass. Hoppas jag får chansen nästa vecka.

Nu blir det mer TV och sedan sängen. Godnatt!


Minnen...

 
Undra om Mikko minns alla fina minnen till den här låten...
*Dör av skratt*
  

Godnatt!

Dags och ta nya tag, upp vid 5 igen. Sleep tight!


HÄSTLOPPIS !

 
 
Ska nu i början av april flytta till en mindre lägenhet, så tänkte sälja av lite hästsaker som bara ligger och tar plats som jag ändå inte använder. Pris går att diskutera. Vid intresse kontakta mig via mejl [email protected]
 
"Fleeceschabrak", Ullared, storlek FULL - endast användt 2 gånger 60:-
Benlindor 4st, Ullared - Två helt oanvända och två använda 1 gång 40:-
 
Hoppschabrak "siden", Sjöhagen, storlek COB 40:-
 
Hööks Showmaster, storlek PONNY/COB 40:-
 
Jacson, storlek PONNY/COB 50:-
 
Ullared View, storlek COB 40:-
 
Hööks Showmaster, storlek COB - använd 3 gånger 50:-
 
Ullared, storlek COB 40:-
 
Börjes, storlek COB 40:-
 
Ullared View, storlek FULL 50:-
 
 
 

Rumors

 
Rumors are carried by haters spread by fools and accepted by idiots
But still I have to love them. I found out stuffs about me I didn´t even know (?!)
 
 
 

Våren är här

Skönt nu när termometern visar lite + grader, alltid uppskattat. Vintern har varit lång och jag antar att den blir längre för varje år pga den globala uppvärmningen. Annars då? Har studiedag idag, oerhört uppskattat! Den som kom med tanken att ha den en måndag är värd ett fång med rosor, okej ska inte överdriva. Än så länge har dagen bjudit på sol. Har hunnit ha ute hundarna, fixat stallet, duschat och kikat lite på tv. Nu väntar jag på att min bror ska sluta så att vi kan åka till bilskolan och tjöta lite. Sen bär det av hem, väl hemma ska jag försöka plugga lite.. Det återstår att se. CIAO


Studiedag

 
Är så himla fint väder idag, kan inte förstå varör jag sitter inomhus.. Borde plugga lite matte också men att gå ut i den fina solen lockar mer. Men lite har jag fått gjort på förmiddagen. Har kommit halvvägs med en APU-uppgift, letat jobb, scanat alla anställningsbevis, betyg och sammanställt mina referenser. Arbetslivet närmar sig med stormsteg och jag har redan sökt ett sommarjobb på en återvinningsstation, snacka om riktigt karlajobb! Ska även söka till High Chaparall som hästskötare eller servitris, hur häftigt hade inte de varit liksom?! Vilda västern med specialsydda kläder. Har några fler jobb på listan som jag tror jag ska söka, men känns lite svårt och nervöst att faktiskt söka ett jobb och man kanske inte ens klarar av det? Antingen spökar självförtroendet eller så är det bara att jobb som passar min utbildning inte växer på träd.. Får lugna ner mig en smula känner jag.
 
Ikväll blir det stallet, eftersom det är studiedag så har vi bestämt att alla ansvarar för sin egna häst. Så ikväll ska jag upp och mocka åt Cassandra och kvällsfodra. Kanske ska ta mig i kragen och gå upp till ridhuset och dressyra runt lite ? Hmm det får vi se. 
 
Adios Amigos ♥
 
 

Kärleksförklaringen !

 
 

Ny färg

Ser mycket bättre ut IRL, men jag är nöjd!!


Goodiebags

Fick 2 goodiebags igår på eventet, lite gott och blandat bland annat ett fint nagellack :)


Studio med Kajsa

 
Äntligen har jag fått bilderna från när jag blev fotad i studion med Kajsa!
Bilderna är något brusiga, blev något fel väl inne i studion i fototagandets hetta. Några bilder försvann också..
Men jag tycker det blev bra ändå så nu lägger jag upp några!
 

Igår

Blev tyvärr inget inlägg igår... Dagen bestod av jobb 7-16, hem ladda om för mysig tacokväll framför melodifestivalen med ett gott gäng. Lite nappning av får hann vi med också.

Min älskade Robin vann så klart, ingen som missat? Säger bara en sak, skåningar!

Snart blir det stallet där en familj ska komma och provrida Cassandra. Hoppas det går bra!


Mello'

Final ikväll ju, låt rätt bidrag vinna. Se nu till att rösta rätt. Helt okej om Ulrik eller David vinner. :)


Modevisning

Sjukt vad duktiga vänner man har! Bjuder på 2 bilder, konst på alla dess vis.


New in

2 nya sportbh's från Pierre Robert.


Godnatt!

Träningsvärk, dålig sömn och huvudvärk är ingen bra kombo! Nu ska jag sova. Imorgon vankas modevisning, en tjejkompis som har det som projekt. Kul! Sov gott, hörs imon :)


F R I D A Y

Idag var vi endast två på ridlektionen. Passade oss perfekt då vi kunde bygga fram varsin övning som våra hästar behövde träna på. Jag fick en övning där jag tillsammans med min ridlärare skulle försöka lista ut varför Cassandra nästan jämt trampar om och landar i vänster galopp istället för höger när jag gör anridning på hinder i höger varv. Övningen bestod av 3 galoppbommar med 3 meter i mellan och sedan ett räcke. Eftersom de blev svårare än vad vi trodde att se vart skon klämde så lade vi en till bom bakom räcket. Det märks verkligen att Cassandras sätt att "överleva" i hoppningen har delvis gått ut på att trampa om då hon verkligen smyger och gör det rätt diskret för åskådarna. Men det spelar ingen roll, hon gjorde ett av sina bästa pass någonsin!

Imorgon blir det jobb och sedan melodifestivalen tillsammans med bästa Emma. Godkväll!


Mördarpass #2

Hej på er!
Har precis duschat. Har haft en heldag med min bro idag. Vi har varit lite överallt, bland annat käkat i Sätila och kollat på när några red. Vi har även hunnit med ett pass i gymmet, herrejävlar vad benen värker. Är helt skakig i både armar, händer och ben men fyfan va skönt det känns! Sånt här vill jag se mer av, speciellt när man har en sån bra och peppande PT! Lyx kallas det. Nu ska jag byta om och käka ägg, sen ska jag nana för jag är sjukt trött. Vi hörs imon, godnatt!!

Inspirations bilder


FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!

 

Mördarpass!!

Har ny PT, Jukko i egen hög person. Trodde man inte va! Nä, men det var skönt! Imorgon väntar nog ytterligare ett. Så idag har jag sammanlagt gått i rask takt 6 km och gymmat i cirkus 1 timma. S K Ö N T ! Matti har precis fönat mitt hår och Madde sitter och gör en inbakad fläta i skrivande stund. Efter detta ska jag äta ägg och kika på en film, vi hörs imorgon!


Specialidrott x2

Dagen började med Arbete med häst. Pratade om fortplantning osv inför ett avelsarbete samt kollade benställningar med en hovslagare. Efter lunch gällde hårdträning med två träningspass på raken. Först spinning med intervallträning och sedan boxning. Jävlar, pulsen var i 190 kändes det som men när pulsen gått ner känns det så himla gott i kroppen. Nu ska jag käka yoghurt, duscha och ha matte. Får se om hästen hinns med för måste börja prioritera plugg lite mer. Adjö!


PW

Har så mycket tankar som rör sig i huvudet just nu. Slutade som sagt efter lunch så drog mig ut på en PW. Musik kombinerat med att gå är underbart. När jag kommer tillbaka så lägger jag mig nog en stund och försvinner från omvärlden en timma eller två. Latero!


Boy A

Godmorgon!
Sitter på första lektionen för dagen, religion. Vi kollar på Boy A. Har redan sätt den 2 gånger, men den är bra så det gör inte mig så mycket. Har bara 3 lektioner idag, så skönt! Ska fokusera, vi hörs sen!

 

Feel like a women

Snygga naglar gjorda av Rebecka Hermansson.


Sorry!

Måndag: träning, utlånad häst och goda gärningar! Sponsrade Markus klassresa och köpte chokladbollar och körde honom på ett ärende.

Idag: Träning igen och ridlektion. Gick så jävla bra då vi själva skulle lägga upp vårt pass och analysera upplägg, tänk och resultatet på uppvärmningen, "huvudövningen" samt nedvarvning.

Uppvärmningen tänkte jag mest på att få fram henne för skänkeln, tempoväxlingar och hålla henne rakställd. Huvudövningen blev att hoppa två hinder på volt. Det gick bra trots att de va fullt i ridhuset med andra som höll på med sitt egna arbete. Cassandra gick att rida ihop mellan hindren och följde voltspåret även i hoppen där de lätt blir att hon blir rak så att säga. Vid nervarvningen var hon varm och go i kroppen och jobbade på bra. Är bara den förbaskade bogen som inte vill som jag vill! Men med lite korrigeringsridning som min ridlärare så fint uttrycker det ska det gå vägen. Efter ridningen fick Cassandra årets första bad!

Favoritbild i repris!


Hemma!

Resan gick jättebra, mjuk och fin landning med hihi. Ska packa nu och sen sova, hörs imon!


Hemfärd

Idag går flyget hem. Dagarna har gått så fort, men kul har vi haft! Vi ska åka en sista tripp med farmors racerbil och köpa en sak som Oscar ville ha, farmor ska posta den sen så att han får hem den då den ej kommer gå igenom tullen för att vi bara har handbagage. Det blir nog bra, ska hinna duscha innan vi åker med om inte får jag ta det när jag kommer hem. Blir ingen bloggning fören ikväll, har ju spärrat mobilen så att jag inte kan surfa utomlands (med tanke på hur äckligt dyrt det blir med abonnemang) så kan bara skriva när jag är hos farmor o har wifi. Just so you know! Hörs på hemmaplan, ha de fint så länge.


Mera L Y C K A

Letat jobb, hittat några som jag verkligen hoppas på! Sen blir det TV-mys i repris idag igen. Skola imorgon, känner att jag vill dra täcket över huvudet med tanke på allt plugg och fix som ligger framför mig... Fortsatt trevlig afton läsare :)!


Dagens shopping

Massa armband, 2 sjalar och en keps! Nöjd med dagens inköp :)

 

 

 


Hoppfilm

 
Lite från fredagens träning på Cassandra
 
 

L Y C K A


Söndag

Hallå!
Idag är det sista natten här, tråkigt men så är det. Vi ska in till stan en sväng om ett tag och sen äta någonstans. Ikväll blir det att packa och komma i säng hyfsat tidigt så att man orkar gå upp imorgon! Nu ska jag fixa lite innan vi åker till stan. Latero!

Samy får stå för bilden idag :)


Shamballa armband?

Har hittat ett ställe som säljer Shamballa armband här väldigt billigt. I Sverige kostar ett runt 200 kr, här är det för halva priset ungefär. Så är det någon som är intresserad, lämna gärna en kommentar om vilken färg. Endast seriösa tack. I så fall kan jag köpa med hem. :) bifogar en bild nedan på hur de ser ut för er som inte vet. Om ni inte vill lämna en kommentar, släng iväg ett meddelande på Facebook!


Mätta och belåtna!

Godkväll!
Kom precis tillbaka till farmor. Jag och bror min bestämde oss för att gå in till stan o kika lite, hittade lite småsaker. Vi tog en taxi hem, vilket var skönt då det är en bit att gå. Var en jättegullig chaufför och det är ganska billigt att åka, perfa ju! Nu ska vi ut och ta ett glad, vi kanske hörs sen om inte annat imorgon. :)

Fick en bild på farmors kisse, så söt! Lilla Samy :)


Yrväder

Blev inring 23.30 igår kväll för att jobba idag. Det var bara att skippa alla planer och gå och lägga sig då det var kind of akut. Va så himla trött och det blåste något djävulskt, flög nästan bort! Hästarna var dessutom helt galna så kan inte direkt påstå att det var den roligaste dagen att jobba på..

Nu är jag hemma med huvudvärk. Väntar på att tabletterna ska göra sitt jobb så att jag kan hoppa in i duschen och göra mig i ordning för idag händer det nog lite grejer! Förhoppningsvis i alla fall.

Hoppas ni har läst hur underbart Mikko verkar ha det i Spanien. Är grymt avundsjuk kan jag erkänna! Bilden nedan är tillägnad henne.


Dagens inköp

2 fina ögonskuggor. Ska försöka lära mig att skugga, hoppas att dem är lika bra som de är fina. :)


Gofika

Hej igen!
Kom nyss tillbaka till farmor, vi har varit ute och kört i stan. Där passade vi på att fika och kika runt lite på en marknad. Oscar fick köpt massa fina saker, så han är nöjd! Det är 16 grader just nu, känns som att det är varmare men jag klagar inte, så skönt! Fick även ett jättefint shamballaarmband av min kära bror ♡ bifogar bild nedanför, lägger upp lite senare vad jag köpte. Hoppas ni har det bra i Sverige.


Soligt

Godmorgon!
Uppe med tuppen i vanlig ordning. Sitter just nu och äter frukost, mmmh va gott! Idag ska jag guida pappa och Oscar, får även se om jag och Oscar drar in till stan :). Farmor har btw skaffat en katt som heter Sammy, ska se om jag får med honom på bild! Yada yada, nu ska jag äta upp min frukost. Latero bitches! :)

Bild på en av valparna i senaste kullen :)


Framme!

Ligger utslagen i sängen, är sjukt trött men resan har gått jättebra! Farmor blev jätteglad, så kul att se


Nostalgi

 
Idag åkte jag och Marielle till vår gamla högstadieskola för att göra det sista med vårt projektarbete. Träffade min gamla klassföreståndare och andra lärare. Herregud, tänk att de kände igen mig när jag gick där i korridoren efter tre år! T.o.m den mest otippade läraren kände igen mig, haha! Man blev så glad och man ville nästan inte därifrån, även fast gymnasietiden på Strömma slår högstadietiden tusen gånger om.
 
Väl tillbaka på skolan var det verkligen att komma tillbaka till verkligheten för då väntade tappskoträning. Hemska, stora och illaluktande döhovar väntade på oss. Det gick över förväntan bra och nu känner jag mig säkrare inför själva provet som ska hållas om cirkus 2 veckor..
 
Efter lunch var det ridning på schemat. Kan inte påstå att jag är speciellt nöjd med dagens pass, vilket var tråkigt då Marielle filmade. Får se om den läggs upp på bloggen fram igenom. Men åter till ridningen. Cassandra var hur brunstig som helst och pep säkert varannan minut bara när jag stod och gjorde i ordning henne. Väl i ridhuset var hon inte alls sammarbetsvillig. Dock ändrades detta när vi började hoppa då hon rusade mot hindrena och var helt exalterad. "HOPPA HOPPA HOPPA!!!" kan man sammanfatta vad som rörde sig i hennes huvud. Några bra språng fick vi till, speciellt i vänster varv då det är hennes starka sida.I höger kan de lätt bli lite roliga skruvar/krumsprång. Kanske inte det snyggaste men över kommer hon i alla fall. Fick lite tankeställare idag, vilket är bra, så nu är det bara ta nya tag! 
 
Ikväll blir en lugn kväll. Skulle blivit utgång men kroppen är inte riktigt på topp för detta så en lugn hemmakväll vankas. 
 
Naturbruksvästarna var på!

Dance our tears away

 

Vad vill ni se mer av?

 
 
 
 
Ibland kommer dessa perioder med bloggtorka. Är det något som ni saknar i våran blogg? Let us know.
Lämna en kommentar under detta inlägget, kanske har ni ett önskemål om önskerubrik? Något speciellt som ni vill läsa om? Kom igen nu, det blir roligare för både er och OSS.

Today is the day

Godmorgon!
Håller på att packa förfullt, har ett litet bagage så kommer inte behöva ha med så mycket. Sen ska vi ju bara vara borta i 4 dagar så då behöver man inte så mycket grejer heller. Tack Jessica för lånet av väskan, du är en ängel! Farmor tror att det bara är jag som kommer, så hon kommer verkligen bli överaskad! Vi kommer dock landa såpass sent så idag kommer vi inte hinna göra så mycket, men det är en dag imorgon också! Ska försöka uppdatera så gott som det går därnere, farmor har wifi så det ska inte vara några problem. Ringde till Tele2 i veckan också så de spärrade så att man inte kan surfa utomlands samt tog bort röstbrevlådan, då blir det inga extra avgifter. Nu måste jag återgå till packandet, ska hinna med att göra stallet också. VI HÖRS!!!
 
 
 
 
 

RSS 2.0