Happy New Year!

Så vad gör den f.d partypinglan ikväll? Jo hon har jobbat idag och ska även jobba imorgon. Så det blir en lugn nyår. God middag, godis, spel och faktiskt lite dricka! Är ju ett måste på nyår så ett eller två eller tre glas har slunkit ner.

2013 ska bli ett riktigt höjdar år. Kommer börja med praktik på hovstallet i Stockholm. Väl hemma därifrån fyller jag 19 i februari, flyttar i april, tar studenten i maj och kommer garanterat gå på festivaler i sommar!


Nyårsnaglar!

Så gött att nästan alla naglar är lika långa nu, får ofta frågan om det är mina egna and yes it is!

 


31/12

Har försökt lägga upp en video från julklappshoppningen, men utan resultat då det inte vill funka. Men den kommer såfort datorn & videon kan samarbeta! Nu ska jag duscha & sen ska vi ha lite folk här. Är fortfarande inte helt kry så det blir alkoholfritt för min del. Ha nu en riktigt bra nyår, nu satsar vi på 2013 gott folk!!


Ridlektion 14/12

Filmade lite när Jukko hade lektion en fredagseftermiddag, klippte ihop en film i moviemaker. Enjoy!

Julklapp till ponnyn!

När jag var på Ullared köpte jag en sen julklapp till Cassandra. En rosa grimma! Har alltid sagt att det räcker med rosa saker, men nu var det absolut sista!! Hoppas jag...


Be yourself..

 
Jag är 18, snart 19 år... Är det okej att vilja färga håret rosa? Menar, blir så himla sugen på att göra något annorlunda. 
 

6 saker jag ogillar.

 

* Personer som medvetet pikar i sina texter för att få andra att bli sura alternativt ledsna.

* Klämchecka människor, ni är vidriga.

* Spindlar, något av det värsta jag vet.

* Människor som snackar skit och inte kan stå för vad dem säger.

* Egoister.

* Bekräftelsesökande slynor.


Storstädning!

Har sakta men säkert börjat röja upp mitt rum! Ser ut som ett tredjevärldskrig med kläder överallt! Har kommit en liten bit på vägen men behövde lite mat i kistan för att orka med resten men nu fastnade jag framför TVn istället. Varma mackor och filmen Hund tricket får funka ett tag! Ikväll beger jag mig mot skolan för att jobba imorgon. Fint sätt att fira det nya året, eller hur?


Bruce leker på isen!

Denna pojken har mycket saker för sig hela tiden, vilket är väldigt roligt! Här leker han på isen :)

Min finaste pärla!

 
Det går inte att beskriva med ord hur mycket detta djuret betyder för mig. Våran "hatkärlek" som visar sig genom alla dessa öknamn som Lill Hitler, djävulsponny och så vidare är bara en fasad för hur otroligt dum jag måste vara som trots det svängiga humör faktiskt älskar denna häst.
 
Trots att hon "hugger" efter mig varje morgon och eftermiddag när jag ska ta av och på henne sina täcken, trots att hon gnislar tänder när jag tränsar, trots att hon kan sparka efter mig när jag gör allt jag kan för att spola av leran från benen så kommer hon alltid vara guld värd.
 
Även om mitt humör inte alltid är på topp och Cassandra faktiskt oftast inte gör mitt humör speciellt mycket bättre så finns dom stunderna då en liten gnutta uppskattning kommer fram. Och de är dom jag försöker lägga på minnet.
 
Jag kommer ihåg när jag hade ägt Cassandra i två dagar. Hon somnade med sitt huvud på min axel och jag kunde stå och klappa och pussa på henne hur mycket jag ville. Det har aldrig hänt igen tills för några dagar sedan när vi var hos veterinären och hon fick lugnande..
 
Jag kommer ihåg när jag för första gången och enda gången kunde knoppa henne utan att hon ryckte till en enda gång! När jag fick för mig att tävla dressyr på denna lilla primmadonnan så hade hon stubbad man för att jag inte kunde knoppa henne..
 
Men det största och finaste minnet jag har just nu, det som jag lever och andas för och får mig att längta tills jag kan sätta igång med vår träning igen, det är från när vi var hos veterinären. "Julia, det syns att Cassandra litar på dig. Det är så fint och se och de är inte alla som har sånt band. Hon tittar på dig hela tiden." Ungefär så var utlåtandet under tiden då Cassandra blev undersökt och det var otroligt hur lugn hon var och att veterinären fick ta på henne överallt utan några som helst bekymmer. 
 
PUSS PÅ MIN ÄLSKADE PONNY! 

Godnatt bitches

Nu tänkte jag signa ut, eller aa ska faktiskt ligga och spela hay day. Har ni inte testat, så let's do it! Slänger upp en bild nedan som jag printa i spelet, den ser dock helt efterbliven ut HAHA!! Men vad gör det? Nu ska jag sova mig frisk, so long bitches!


Fynd från Ullared

Julklappspengarna jag fick kom verkligen till nytta idag inne på Ullared. Blev en liten spontantripp då jag kände att jag och morsan behövde åka iväg och göra nått tillsammans. Finns ju inget bättre än och shoppa eller hur?! Så det som inte hittats billigt på rean köptes istället in idag. Massor massor med "onödigheter"... ;)
 

Wish me luck....


Ullared!

Åkte till Ullared idag med mamma. Kollade även på en lägenhet som vi nu har tackat ja till! Så i april blir det flyttning! Sen vill jag bara säga att jag har inte kunnat blogga  idag för min mobil har varit spärrad (ops!!!)..... Men nu funkar den och nu kommer det lite shoppingbilder från två dagar i Göteborg. Vad som inte kom med på bild är ett par strumpor, en röd mössa och ett hårband från Indiska. Blir kassa iPhone bilder för min kamera är på vift tyvärr. Ska nu gå och leta upp den och fota mina fynd från Ullared, hehehe! Vi hörs gubbar!

SOC korta träningsleggins från Stadium

Gina Tricot jeans med leopardmönster

Armband från UVX

Iphoneskal från UVX

Mascara för endast 49kr på Åhléns!

Träningsmjukisar från Stadium

Tshirt från Gina tricot


Helvetes morgon

Godmorgon på er,
vaknade för drygt en timma sen. Har vaknat flera gånger inatt av att jag nyser följt av hostanfall. Men det är ju kul att vara sjuk på lovet, eller? Nä fyfan. Blir så satans rastlös med och tycker verkligen synd om mig själv haha. Jaja, nu vet ni det med! Ska äta frukost och sen försöka sova bort detta, vi hörs när vi hörs!


Beneath your beautiful

Här har ni musik, satan så bra den är!


Dessa slank också med..

Missade att lägga upp denna bilden, men dessa 2 filmerna slank också med.


Fyndat!

Godkväll!
Har precis fixat stallet. Kom hem för inte så längesedan. Har varit i Kållered med la familia. Passade på att fynda lite småsaker på kicks, bra att ha grejer helt enkelt. Slänger upp bilder nedan. Nu ska jag kika lite på tv & kurera mig, har åkt på världens cp hosta + förkylning på det. Ska försöka uppdatera mer senare, har en eller 2 filmer på lager som jag hade tänkt lägga upp. Håll utkik! Ciao


Shopping!

Inte blivit mycket inlägg från min sida, har haft fullt upp och bara njuta av stunden att allt med min häst är bra. Har tagit det lugnt med Max och Marielle, käkat gott och varit på mellandagsrean, är på G dit nu andra dagen i rad för att leta fynd!

Idag har jag haft hand om privathästarna. Mockade och donade och gav Cassandra sin första dos metacam idag. Det var inte alls gott, men med lite knäckebröd för mödan så var jag förlåten igen. Sen i väntan på insläppet och bussen satt jag och Max och spelade Mario cart. För andra dagen i rad fick en "true gamer" spö så det heter duga av en brud! De ni! Men kan erkänna att jag nötat de spelet i mina dagar, ehe.. Men nu måste jag va lite social i bussen, adjö adjö!


Ännu mer presenter!

Hallihallå!
Matilda åkte precis. Vi har hållt på med vårat projekt all day long. Känns som att vi kommit en bra bit på vägen, nu är det bara slutspurten kvar! Fick även mina julklappar, hur fina som helst! Hon fick min förra veckan och hon verkade vara lika glad. Slänger upp bilder nedan. Nu ska jag fortsätta plugga, usch vad tråkigt det är. Latero bitches!

Halsduk med nitar - to die for, så jävla snygg! & en korsring, har spanat på den innan. :)


Veterinären

Imorse åkte jag och mamma med Cassandra till veterinärkliniken i Svenljunga. Hon har varit halt efter skoningen 1 månad och vi har haft ute hovslagaren 2 gånger men enligt båda två som vi haft ute så har inget varit fel. Stressad och rädd steg hon ur transporten och var så himla fin och lugn när hon blev undersökt. Veterinären var helt fantastisk och så lugn och försiktig. Vänster hov hade puls, var varm och ömmade med visitertången, precis som innan. Cassandra fick lugnande och så gick vi in till röntgen. Blev förvånad hur snabbt lugnandes började värka och för första gången på 6 år kunde jag klappa och pussa på Cassandra hur mycket jag ville utan något som helst motstånd. Efter röntgen och behandlingen konstaterades det att hon fått ett sömstick på insidan av hoven, vilket resulterat en lindrig svullnad. Sen är hoven fastlåst i skon så hovmekanismen inte kan funka som den ska. Med röntgen såg vi även lite annat som vi måste tänka på framöver med skoningen. Är så himla glad att de inte va så allvarligt som vi trott. Min älskade ponny, än är vår hatkärlekshistoria inte över! 5 dagar med metacam och nya skor så ska de snart bli ordning på oss!


Godnatt.


Julklappar!

Sovtröja, t-shirt, underställ, vantar, strumpor, Playboy strumpor, Britney parfym, keps, mössa, pengar, nagellack med magnet, träningsbh + träningsbyxor från Gina, anteckningsblock med ämnessidor & nöd necessär.

Understället & ett par strumpor ligger i tvätten så de kom ej med på bild. Tror att detta var allt, minnet är bra men kort hihi. :) nu ska jag nana, har hunnit städa mitt rum + hela huset, wünderful. Godnatt!


New in

3 nagellack som jag missat att visa er. Alla är ifrån Nelly. :)


Klapparna från Jukko

Hon känner mig väl den jäkeln, med andra ord så vet hon att jag är beroende av piecestrosor


26/12

Hallihallå!
Kom precis hem från Kungsbacka. Fick köra halva vägen dit, vid shell kom vi på att vi glömde papperna hemma så det var bara att byta förare. Väl i Kungsbacka handlade vi först på Coop sen mötte vi upp mamma som var påväg mot jobbet och hade papperna med sig. Fick köra hem, åkte över öxared. Tycker att jag gör framsteg hela tiden, känner mig även lite säkrare. Vet inte om jag sagt det innan, men jag är inget jätte "fan" av manuell, men man lär sig att koppla bort det. Nu ska jag äta, sen ska jag ut med hundarna och träna var för sig. Senare väntar stallet, storstädning och plugg. Får finbesök i morgon så någon ordning får det ju vara! Talk to ya later guys!


Juldagen

Jobbet idag gick undan. Awesome team work som vanligt från min och Marielles sida. 6h utan stress så var allt klart och hästarna hade blivit borstade och pussade på allihopa. Efter allt slit så var vi så gottsugna men ingen affär i närheten har öppet, så vi ställde oss och bakade. Kladdkaka och negerbollar blev det. Jag har aldrig bakat negerbollar förut, kanske rullat någon enstaka boll hos en kompis, men aldrig att jag gjort det själv. Tappad barndom?

Nu glor vi på Harry Potter och sedan blir det Återträffs avsnitt med Så mycket bättre gänget. Trevlig fortsättning!


25/12

Godmorgon!
Pigga och glada? Nej tänkte väl det. Har sovit lite oroligt inatt, varför vet jag inte och jag blev väckt av Ludde som stod o ylade. Han är lite skum. Fick nyss förfrågan om jag ville köra till Halmstad, varför inte? Bra träning ju :) annars då? Mellandagsrean startar väl idag, hatar när det är mycket folk och speciellt när alla hetsar upp sig. Jag menar toppen du kollade på för en månad sen är 20 kr billigare, spelar roll liksom? I slutändan så har du ändå gjort av med alla pengar och då var det inte så billigt.. Haha.. Nä nu ska jag inte vara bitter, ska ta något att äta och sen ska vi väl åka. Hörs senare :)

Funkar inte att ladda upp bilder, så detta blir tyvärr ett inlägg utan bilder.



Merry X-mas!

Goddag!
Har inte gjort alla mycket idag, mest tagit det lugnt. Vilket var väldigt skönt :) hann göra stallet i lugn o ro. Var även iväg och lämnade en julklapp till några bekanta. Fick köra hem i pappas bil och den är synnerligen speciell ska jag säga er.. Det är något fel på kopplingen (inte så allvarligt som det låter, eller ja inget olagligt iaf) första gången med manuell på väg, gick över mina förväntningar faktiskt! Dock så blev jag sne när en kärring tuta när vi skulle svänga ut, jävligt onödigt haha.. Men fick svar på tal när vi väl kommit hem. Övningskörnings skylten hade åkt av, som tur var så satt den inne i bilen så den låg i bagaget men ändå haha.. Jaja, har faktiskt inte så mycket mer att skriva om just nu. Hade tänkt ta in hästarna och borsta av min pärla. Hörs sen!


God jul

Denna julen spenderades i skolstallet med jobb! Satan vad man fått kämpa. Stallplanen var inte plogad så där gick jag med skottkärror, pigga hästar och höpåsar i den decimeter höga snön.. Kom nyss hem till mormor och har käkat. En riktig värdelös jul, ingen idé att fira för än man har fått egna barn. De närmaste två dagarna kommer jag också jobba, alltså blir det dålig uppdatering.

Fina hästar som kommer när man visslar!


Pitch perfect

Nu blir det film med det bästa syskonparet, Marielle och Markus. Vi ska se "Pitch perfect", verkar riktigt rolig så nu är det full laddat med godis och chips i soffan.


Hallå!

Vaknade upp på skolan hos Marielle idag. Gick upp och hjälpte henne med att få ut stona och fölen, skolhästarna a och sen mockade jag två boxar innan jag begav mig in i värmen igen. Vid lunch däckade jag och sov fram till en stund sen... Ska stanna här tills ikväll för att kvällsfodra. Sen ska jag jobba 24-26 och 31-1, goa pengar men inga festligheter. Har blivit kallad tråkig så många gånger nu för att jag tar jobb före att supa på juldagen och nyår.. Har man framtidsplaner så har man!

Nu blir det att åka till Hyssna och köpa käk!

 


God jul

Som jag skrev igår så firar vi jul idag! Har precis fixat klart stallet & varit ute med hundarna. Ska strax hoppa in i duschen och efter det ska vi äta julmat & öppna paket. Visar paketen senare alternativt imorgon. God jul kära bloggläsare!
 
 


Mysafton

Den här dagen har varit den mysigaste på länge. Julmusik, bakning och trevligt sällskap. Allt blev inte riktigt klart, fick för mig att Kajsa skulle rita mina tatuerigsplaner på kroppen, så de gjorde hon. Nu sitter jag på skolan med Marielle och kollar Tv. Fick två julklappar av henne, en stor mysig halsduk jag önskat mig och ett guld nagellack. Fina vänner man har, verkligen underbara! Går inte beskriva med ord hur glad jag är att jag har dom i dessa tider. Puss på er!

 


Sneakpeak!

Sneakpeak på nya jackan!


Granen är klädd

Morsning korsning gott folk!
Har precis klätt färdigt granen, skönt att få det gjort. Vi ska fira jul imorgon i och med att mamma jobbar på måndag.. Lite segt, men spelar väl inte så stor till egentligen. Huvudsaken för mig är att få fira med min familj & att alla kan vara med. :) vad har hänt annars idag? Jukko åkte hem ganska tidigt, strax efter det så åkte jag & pappa in till stan och handlade lite saker. Fick köra in o hem, dock inte mitt i stan o skönt var väl det. Så jävla mycket folk, inga parkeringar.. Såg till o med att folk köade in till systemet, haha en lång kö var det fan med! Just nu håller jag på att göra knäck, visar resultatet senare. Puss på er!


Julgodis!

Hallihallå! Åkte från Mikko rätt tidigt imorse för att bege mig till Kajsa och baka julgodis med hennes syster. Kola, fudge och rockyroad har vi än så länge åstadkommit, lägger upp bilder senare.

Snart ska jag hjälpa henne göra en musikquiz med filmmusik! De ni!


Nattdriven

In på Ica, in på Donken, en bil dog i Mcdriven... HAHA, en go nykter fredag med le Bengtssons kallas det!


Julklappsbyte

Mikko fick spargrisen och trosorna, jag fick nagellacket och örhängena.

God Jul alla rara, nu ska vi ut på vägarna och köpa gott!


Hemma!

Godkväll godingar!
Kom hem för ett tag sedan, som jag sa tidigare så tog jag min systemoskuld. Fick ju ett presentkort av Jukko i födelsedagspresent på 150-, 147 kr gick kalaset på! Inte illa måste jag säga. Lunchade även med mamma på K-center & köpte bla en ny jacka som jag visar senare. Nu ska jag fixa lite i väntan på att Jukko kommer hit, latero!


Kinna

Idag har jag varit i Kinna hela förmiddagen med Kajsa och strosat runt i affärer i jakt på julklappar. Fick köpt två till Mikko, två till mamma och en till mormor. Eftersom varken mamma eller mormor läser min blogg så kan jag berätta att det blev en dörrmatta, en tvättkorg och en väckarklocka. Hoppas alla blir nöjda och glada och ikväll ska jag nog dra mig hem till Mikko så att vi kan byta julklappar! :) Men först väntar jag på att hovslagaren ska ringa så att jag kan åka ut till Strömma för att förhoppningsvis få ordning på haltandet... Nu ska det rökas och sedan packa upp alla mina saker från skolan, skojsigt!


Tandläkarbesök i Lerum

Hallihallå!
Kom precis fram till Lerum, mamma ska till tandläkaren här :) hade inget bättre för mig så passade på att åka med. Längesen jag var här, är ju uppvuxen i Gråbo som inte ligger så långt härifrån. Tänkte fjäska med mamma o fråga om vi kan åka runt och kolla lite för skojs skull. Har säkerligen ändrats mycket där sen sist. Återstår att se! Fick köra en bit hit, avstod dock att köra i stan för det är så satans jobbigt. Men fick tagit min motorvägsoskuld i vilket fall som helst! Funderar även på att ta min systemoskuld, varför inte 2 flugor i en smäll liksom? Nä nu ska jag röka klart och gå in, vi hörs sen!


I survived!

Fuck domedagen, här ligger jag nyvaken i min underbara säng och ska snart upp och äta frukost och göra mig i ordning. Idag ska jag nämligen ut och leta efter de sista julklapparna tillsammans med Kajsa. Gud vad jag har saknat den kvinnan kan jag tala om. Ska hämta upp henne kl 11 så nu får man lägga på ett kol.

Fortsatt trevlig överlevnad på det lilla av året som är kvar folks!


New in

Magic brush, som jag längtat!


Julen är häär

Godkväll, har mått riktigt piss till och från idag. Begäret efter en cigg kommer smygande och får en att tappa allt i princip. Så början på mitt jullov var inte det bästa. Vaknade med träningsvärk efter gårdagens pass med hantlar, efter julavslutningen städade jag rummet och packade in allt i bilen, gjorde ordning hos Cassandra och sedan körde jag hem med Markus som sällskap som ändå skulle åt samma håll idag. Kom hem och fick köra min mamma på lite ärenden. Helt otroligt att hon orkat köra mig i 18 år när jag själv tröttnar efter 1 dag?! Efter de ringde vi veterinären till Cassandra, troligtvis har hon fått en hovböld som inte kommer ut efter att blivit sömstucken sen skoningen. KUL, 3 veckors vila och säkert några veckor till.. Men imorgon får vi se hur det blir.

Snart ska jag åka och fodra våra små hästar på skolan. Då ska jag pussa på min lilla pärla! Godkväll folket!


Musiktips!

Riktigt go låt, lyssna & njut!


Jullov

Godmorgon,
sitter på min sista lektion för dagen, sen blir det jullov. Ska bli så skönt. Ska få övningsköra hem, fick ju köra hit i måndags och det gick prima. Första gången jag körde i trafik för övrigt. Lektionen innan redovisade min grupp vårat arbete. Jag hade lodjur, Madde järv & Jennifer fjällräv. Fina djur, men hotade. Nu börjar vi strax så bör lägga undan telefonen så slipper läraren få rage. Hörs senare!


Fit for fight

 
Igår blev det inget mer inlägg.. Hade helt enkelt inte orken eller lusten efter att ha tagit mig i kragen och gått ner till gymmet på skolan. Körde 20min på crosstrainern och 20min mage+ben. Rätt nöjd eftersom jag red ett dressyrpass på Ådi tidigare under dagen. Han var helt blöt och tyckte att jag var lite väl jobbig och ställde sig på bakbenen stackaren.. Humör har han allt den vita springaren!
 
Nu ska jag byta om och dra mig till idrottshallen, ytterligare ett träningspass står på schemat. Sen ska jag pyssla om min lilla ponnyplutt som fortfarande är dålig. Känner mig riktigt taskig som inte gjort speciellt mycket med henne nu denna veckan. Men de är så svårt och de blir lite känslosamt för mig när mina djur mår dåligt. Men idag får jag väl stå och böla och hoppas att hon inte biter mig när jag står och kramar och pussar på henne.
 
Massa fina bilder på mig och sötnosen från augusti 2011
 
 
 

Saknar dig så

Hade världens vidrigaste dröm inatt, eller ja den känslan fick jag när jag vaknade. Jag var så lycklig i drömmen, jag hittade min fina Nisse som försvann i somras. När jag hitta honom så var han jätte mager & smutsig. Jag tog han i min famn och kramade han så hårt och viskade att jag aldrig skulle släppa han med blicken igen. Sen vaknade jag, blev faktiskt tårögd för drömmen var så verklig. För er som inte vet så försvann han i somras, 2 dagar efter att jag kom hem från praktiken. Antagligen så blev han påkörd, men vi har ju inte sätt någon kropp så det är svårt att förstå att han är borta. Jag antar att det är därför jag drömmer så konstigt, för att jag hoppas så mycket att han ska komma tillbaka. Saknar dig så mycket, fina, älskade Nisse <3


Julhoppningen 17/12

 
Igår kväll 17/12 gick min klass julhoppning av stapeln. Var lite stressigt in i det sista men vi fick allt till en riktigt stilig bana med massa "titthinder" som våra deltagare fick ta sig an, och de gjorde de flesta bra. Inga avramlingar, men några stopp blev det allt. Det flöt på bra med lite spexande från oss i klassen men publiken tröttnade efter ett tag då vi hade framridning inne i hela ridhuset klassvis 20min innan första start.. Men men, schystas mot de som rider fram tycker jag personligen, att få god tid på sig att rida bland hindren, samt ha en fast starttid så att säga. 
 
Sen skulle jag och Marielle vara med och hoppa Ådi och Eminente på 80cm. Vi klädde ut oss till Jörgen och Jörgen som Eddie Meduza sjunger om i sin låt "julesång" och hoppade banan efter varandra. Stackars lilla Ådi hade både gått gymkana och en runda på 70cm tidigare så han var rätt trött. Sen var folket på läktaren inte den mest respektfulla måste jag säga, vilket gjorde nog alla hästarna lite extra nervösa.
 
Bilderna som blev från hoppningen kanske inte är de bästa. Ådi hoppade stort på alla hindren och jag hade svårt att  hänga med i sprången. Men jag bjuder på dom ändå! Om det inte var för att han är vit hade man kunna misstagit honom för en älg... Se bilderna förstår ni nog vad jag menar.
 
 

Buffertdag

Idag var första gången jag var på en buffertdag.. Hemskt att behöva ta igen saker, men är man bekväm av sig så blir det lätt så. Har skickat in uppgifter som varit klara men inte inskickade (lat?), skrivit en bokrecension om alla tre Hungerspelsböckerna och lyssnat på musik i sammanlagt 3 timmar... Bra jobbat-.- Efter det hade skolan julbord och de var lika lyckat som de tidigare åren. Tänkt att allt man gör är sista gången för mig nu. Kollade min nedräkning till studenten och det är endast 140 dagar kvar, sjukt!

Lägger upp ett inlägg med bilder om julhoppningen sen! Bye!


18/12

Goddag!
Har precis ätit jullunch, riktigt gott var det! Nu är det djursjukvård, jag skriver mer sen. :)


Fullt upp!

Har haft fullt upp. Stallmöte, skola, tagit hand om hästen, anordnat julhoppning och passade även på att hoppa en runda på Ådi! Får skriva mer imorgon och visa bilder med mera för nu hinner ja inte! Godnatt raringar och spana in mitt nya mörkbruna/svarta hår!


I think I made it.

Godkväll!
Har precis skrivit klart min debatt, tror jag.. Om inte så får jag kolla mer på den imorgon. Nu tänkte jag dra mig ut och kvällsfodra, sen duscha & gå och lägga mig. Ska på möte vid 08:45 imorgon, kul! Men nödvändigt.. Vi hörs imorgon, ha en fin kväll!
Bild i repris, min fina Pållie!

Söndag

Hallihallå!
Har haft fullt upp hela dagen så har inte riktigt haft tid att uppdatera. Men jag har fått mycket gjort i alla fall! Nu har jag bara hälften kvar typ och det är plugg.. Usch, har en jävla massa som ska vara färdigt imorgon :( helst imorgon i alla fall, lite av sakerna kan vänta! Men det hade varit skönt att slippa gå på buffertförmiddagen, man får en sån fet sovmorgon om man inte har något att göra där. Alla andra år så har jag sluppit det, men någon gång måste la vara den första! Nu måste jag sätta igång att plugga för annars kommer jag inte att få någonting gjort och det vill vi ju inte. Hörs nog senare, pussis!!
Snön har försvunnit nu i alla fall, blandade tankar om det.. Ska btw ta kort på det som jag fick hem i veckan, om inte idag så gör jag det en annan dag! Men jag har inte glömt det iaf.

Talar ut om min träning

 

Fick respons av mina åhörare från svenska nationella att mitt tal var ganska peppande. Så jag tänkte att jag lägger upp det här på bloggen! 

 

Jag måste börja träna” det är nog något som vi alla har sagt till oss själva. För det låter så himla bra och duktigt och alla vet vi att träning ger en starkare och friskare kropp. Du sover bättre, får mer energi, bättre självförtroende och du orkar tex vara ute och dansa en hel natt ute på krogen utan problem! 

 

I mitt fall gällande träning så har jag alltid strävat efter bilden av den "perfekta" kroppen som utspeglas i media. Innan har jag inte haft någon strategi utan bara ett mål av en vikt och en spegelbild av en smal modell i ett tidningsuppslag. Men hur skönt är det inte att ligga framför TV'n och gotta sig med godis, chips eller helt enkelt en riktigt fet middag som ändå bara lägger sig på magen, då du inte kommer röra på dig mer under dagen när du kommit hem från skolan eller jobbet och är trött.

 

Men när du väl ligger där i soffan och tar upp din iphone och kollar facebook och läser alla hurtiga statusar om hur otroligt duktiga dina vänner är, om hur lång deras joggingtur var och om hur nyttigt de äter hur känns det då?

 

Jag har haft en vikt som gått som en bergochdalbana i mitt liv. Från att vara rätt mullig till underviktig och mullig igen. Jag fick kontroll över min hälsa och kropp och gav mig fan på att börja träna. Men varför som så många andra tog jag inte tag i det tidigare, jag borde ju fått några varningssignaler när vikten var på toppen och botten av backen. Kan det vara för att man är lite bekväm och inte lägger 1h om dagen i gymmet eller är det helt enkelt bara själva tanken på ansträngningen som får en att fasa svetten? Eller att man helt enkelt känner att ”jag hör inte hemma på ett gym” för att man känner sig så fånig och dum, genom att ha läst dessa facebookstatusar från sina fina, smala, vältränade vänner och fått någon slags press på sig. Jag valde i alla fall kurserna specialidrott A och B i skolan, delvis för att jag ville rida men delvis för att jag behövde få tummen ur och för att jag verkligen kände att ”JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA”. Jag dissade livet som soffpotatis och hissade flaggan för träningen!  

 

Inte en lektion kom jag ifrån idrottshallen utan att va svettig eller utan att ha känslan av att jag skulle få träningsvärk dagen där på. Jag började se träning och min kropp på ett helt annat sätt. Inspiration och motivation till all slags träning tände till och jag kan faktiskt känna känslan att ”jag måste träna” för att jag vill, för att jag kan, för att jag blir glad utav det och faktiskt fått ett resultat.

 

Jag ser min kropp som den är, oavsett hur jag än skulle träna skulle jag troligtvis ändå inte nå medias bild av kvinnans ideal, för jag ser ut som jag gör och det är DET som gör mig till den jag är.

 

Men jag har fått lära mig från "filmparadiset.se" hemsida att hoppet är inte helt borta bara för att du ligger i soffan dagarna i ända! Du kan faktiskt förbränna kalorier genom att titta på skräckfilm. Kroppen producerar adrenalin och pulsen går upp och genom att kolla på en 90 minuters skräckfilmkan kan du förbränna upp till 113 kalorier, vilket motsvarar en 30min promenad eller en chockladkaka. Några högförbrännande filmer är tex ”The shining” den förbränner du 184kalorier att se. "Hajen" förbränner 161 kalorier och "Exorcisten" förbränner 158 kalorier.

 

Men nu förstår jag vad träningen och inte soffliggandet faktiskt gör för mig och som jag sa tidigare, min kropp är starkare, den är friskare och mitt självförtroende har nog alltid verkat vara ganska bra i andras ögon, men nu kan jag räta på ryggen och faktiskt säga att så är det! Det känns som att jag dansar mig fram igenom livet och låter inte någon stoppa mig. 


Va fan?

Godmorgon allesammans! Väckarklockan ringer om cirka 10 min och då måste Mikko gå upp, HAHA! Idag ska jag bege mig hemåt, troligtvis senare i eftermiddag.

Sen vill jag bars säga nej, nej, nej och återigen NEJ?! Vem drar denna jämförelse om sex och pizza och vem tycker i regel att sex som sex alltid är bra? Inte jag i alla fall.. Inte Mikko heller! Aja, nog om mina spontana tankar, höres när monstret vaknat!


Only the horses

 
Hästar finns visst....
 

Vi kärlekar Er

 
Kärlek till dessa underbara killar vid 0:14, puss på er för att ni gör våra tråkiga TV-kvällar så upplysta!
 
 

Julklappar

Denna helgen har de blivit julklappar, julklappar och ännu mer julklappar! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag tog på mig att köpa julklappar till alla deltagare till julhoppningen som ska arrangeras av oss häst treor på måndag. Så om det är några deltagare som ska vara med som läser detta nu så utlovas det hårda och mjuka klappar samt en extra belöning till bästa utklädnad som självaste tomten kommer dela ut! Sammanlagt 21 paket varav 5 är mina egna. Så ta en titt på dessa smaskiga inslagna ting.

Utöver det har jag och Mikko käkat gott och pluggat en del. Samhälls debatt på måndag då jag ska stå för att världen vi lever i inte blir bättre. Wish me luck..


Mot Kungs!

Hallihallå!
Ber om ursäkt för föregående inlägg, Jukko har lite knasiga teorier ibland! Alla borstar ju tänderna på sitt sätt, vet att många gör rätt som jag ;) haha! Nej skämt åsido. Vi sitter i skrivande stund i bilen på G mot Kungsbacka. Har kommit massa ny snö under natten så vägarna ser ut som FAN. Men vad gör det om hundra år? Ska koncentrera mig på vägen, talk to ya later guys!


Hur borstar du tänderna?

Jag kan inte tro att det är sant! Mikko min vän och livskamrat borstar tänderna fel!! Hon tar fram tandborsten, lägger på tandkrämen och sen sköljer hon den med vatten och börjar borsta. HELT FEL! Man tar tandborsten, sköljer den med vatten och sen lägger man på tandkrämen och börjar borsta..

Aja, nu är vi klara för att dra oss mot Kungsmässan och kolla på julklappar. Simma lugnt!


Tusen gånger starkare

Godkväll!
Har nyss kollat klart på 'tusen gånger starkare' bra film dedär! Nu vankas faktiskt sängen, så sjukt trött! Tror jag pratar för båda 2 när jag säger det. Imorgon blir det förmodligen kungsmässan en sväng på förmiddagen, sen plugga järnet resterande tid! Sleep tight. :)


Avslutad kurs

Igår lades inte ett inlägg upp som jag hade skrivit här på bloggen.. Så irriterande när sånt händer...

Men jag ville berätta att igår så tog äntligen den såå fruktansvärt tråkiga kursen etologi över. Eller så hemsk har den inte varit men jag har inte sätt någon större mening med att vi faktiskt läst den.. Smått intressant men ett större sömnpiller för min del om jag ska vara ärlig. Så kursen avslutades med ett prov och film.

Senare på eftermiddagen åkte jag och Mikko som sagt i väg på en liten romantisk dejt! Väldigt trevligt och romantiken fortsätter under helgen då jag ska sova hos henne, eller ah, om en plugghelg anses vara romantisk så..

Nu är det snart lunch, sen blir det ridning på min sötnos Ådi -förhoppningsvis- och sedan tar man skruttbilen Zukko och rullar hemåt.

Avslutar inlägget med att säga "what comes around goes around" .. Höres senare!!


VAD ÄR PROBLEMET?

 
Jag börjar bli ganska trött på alla er där ute som faktiskt lägger dyrbar energi på att ständigt bry sig om andras skolresultat och speciellt om era egna. "Vad fick du på provet" "Fick du också MVG?", börjar bli ganska uttjatat att höra. NEJ JAG FICK INTE MVG, SO WHAT?! Är det någon slags replik för att kunna berätta om hur grymma ni själva är, som inte gör annat än att plugga hjärncellerna urfunktion dag ut och dag in?
 
 
Vad är det för bekräftelse dessa människor söker?
 
Visst va fan, självklart kan man fråga varandra och pusha varandra med att "Ah men bra jobbat!" osv. Men att inte förstå tonläget att personen i fråga man ska "skryta" inför inte bryr sig, är banne mig sorgligt. Liksom, lägg av?! Det finns alltid den lilla skaran människor som alltid kommer bry sig om dina framgångar, och det är dina föräldrar... 
 
Just nu är jag inne i en period då skolan rent av suger. Jag äter på skolan, jag pluggar i skolan, jag sover på skolan, utövar min hobby på skolan -på fritid och skoltid-, jag jobbar på skolan och sist men inte minst jag träffar samma folk dag ut och dag in och aldrig händer det något nytt... Är så extremt trött och har ingen ork till att göra någonting. Skolan halkar efter och mina tidigare så bra betyg vetitusan hur de mår. Jag har aldrig varit en direkt plugghäst utan har naturligt lätt för mig i skolan och brukar lämna in saker i tid. Kanske därför vissa är så nyfikna på mina resultat, men ärligt talat, vad är det för kul med det?
 
 

Lejonkungen

Godkväll!
Har nyss tagit en dusch och fönat mitt hår, lite slitet efter färgningen men vad gör det om 100 år? Nu vankas det lejonkungen med sambosarna! Sjukt längesen som man såg den, nostalgi. Vi hörs mer imorgon, sov gott & ha en fin torsdagskväll. :)


Kebab!

Hallihallå!
Har precis avnjutit en kebabtallrik med min björnbroder! Det satt gott i kistan, nu ska vi strax bege oss mot skolan igen i le Zukko! När vi kommer tillbaka ska vi mocka åt Cassi o fixa mat. Talk to you later guys. :)

'


Nyårsoutfit del 3

Denna gång har jag blandat lite olika färgsprakande klänningar! Detta är den sista delen av mina kollage. Alla klänningar är ifrån Nelly. Hoppas nu att ni har fått lite inspiration. :)
Direktlänk till klänning nummer 1.
Direktlänk till klänning nummer 2.
Direktlänk till klänning nummer 3.


Idrottx2

Började dagen med en stadig frukost, hade två idrottslektioner att ta mig igenom innan lunch. Första höll två tjejer i min klass. Vi värmde upp med en lek och sedan gjorde vi olika styrke övningar, situps, upphopp, utfallssteg, you name it. Kände verkligen att jag tog ut mig på boxningen igår, hade träningsvärk så in i... Är väl de jag får leva med när jag haft uppehåll 3 veckor.

Sen hade vi svenska och sedan började nästa idrottslektion. Vi har valfritt på onsdagar med vår nya vikarie, som för övrigt är faktiskt rätt bra. Tror jag ska gå ner i gymmet och se vad jag kan hitta på för skoj!


Björnbär nr2

Igår när jag skulle ha ridlektion för Markus så visade det sig att Cassandra blivit dålig igen.. Blir så jävla ledsen då jag nu inte har en aning om vad det kan vara. Hon var bra i helgen och sprang lös i ridhuset och nu är värmen i vänstra framhoven tillbaka igen..

Söta skrutten.. Markus som skulle göra tävlingsdebut på treornas julhoppning får nog tyvärr strykas...


En dag i helvetet

Goddag!
Har varit en ganska soft dag idag faktiskt. Imorse hade vi samhällskunskap då vi skulle debattera, jag skulle få göra det skriftligt så jag behövde inte närvara. Väldigt skönt! Nästa lektion var luciafirande i ridhuset. Häst treorna har haft i uppgift att genomföra ett luciatåg, satan vad duktiga dem var! Mycket credd också till lucian som sjöng solo, det lät jättebra! Det bjöds även på lussebulle & glögg, alltid ett +. Sista lektionen var svenska, vi fick välja om vi ville ta igen lite rester eller om vi ville skriva på vårat arbete om epoker. Jag började på min novell (En dag i helvetet, därav rubriken) hann skriva cirkus 1 A4 vilket är ganska bra för att vara mig under lektionstid (har väldigt svårt för att koncentrera mig). Efter det så slutade jag, så gött att sluta 11:20 på onsdagar, hoppas att det fortfarande är så efter lovet. I skrivande stund så har jag precis skrivit klart novellen och det känns riktigt bra. Ska låta någon få läsa igenom den och ge mig lite kritik innan jag lämnar in den. Men det är åter igen en sak som jag kan stryka på min to-do-list, ni anar inte hur skönt det är!! Nu ska jag fixa en sak, sen ska jag nog dra och äta. Vi hörs senare :)

Höger, vänster, höger

Idag på idrotten körde vi ett stenhårt boxningspass. Vi värmde upp två mot två i "doppboll". Det går ut på att man ska att doppa bollen i marken, passa bollen mellan sin medspelare tre gånger och slutligen doppa bollen i väggen på andra sidan för att göra mål. Riktigt kämpigt när man är så få. Efter det började vi boxas och gjorde olika slag vi gått igenom tidigare och satte ihop en serie som vi skulle göra om och om igen på en viss tid. Vår vikare försökte sig på att "peppa" oss genom att säga "Slå han, den jäveln! Han ska inte kunna stå upp efter det här det där svinet" haha, rätt underhållande om jag får säga det själv!

Nu ligger jag i sängen, väntar på svar om det blir en sväng till Kinna idag eller inte. I vilket fall ska hästen fixas, ev ridas om jag kan finna motivationen som nu begravts i snön (känns det som). Sen självklart lite plugg inför etologiprovet imorgon, HURRA....


Luciabilder

 
Här kommer två bilder från luciatåget. Fick ingen bild på oss alla tillsammans tyvärr..
 

Luciatåg

Nu är det över. Vi sjöng fel, för tyst och i otakt.. Men men, repetitionerna var ju bra i alla fall!

Nu vankas det lunch, sen idrott och sen slut. Obs, spana in snygga tröjan mamma stickat åt mig!


Nyårsoutfit del 2

Här kommer den efterlängtade del 2.
Lite olika stilar på dessa klänningarna, men alla har ju något med svart att göra.
Direktlänk till klänning nummer 1.
Direktlänk till klänning nummer 2.
Direktlänk till klänning nummer 3.


Björnbär

Hästar är en frukt som inte finns. Ådi är
ett björnbär!! Get it?!

Idag gick han som en klocka. Lite slarv ibland från min sida då jag är ganska "på/framåt" i min ridning gällande hoppningen. Sen följer jag inte med språnget ordentligt när vi höjer lite, är i fulla tankar på att styra mot nästa hinder att jag inte kan vänta med att sätta mig ner innan jag vill planera nästa anridning. Men så fort jag blir påmind så rättar jag mina fel och det gick kanoners!

Nu ska jag få i mig lite käk, plugga och hålla ridlektion! Tjoho!

 


Snö

Lite bilder från helgen som jag inte fått upp för en nu..


Skönt med en fungerande bloggapp!

Godmorgon!
Sitter just nu i bilen påväg mot skolan. Orkade inte åka igår eftermiddag, kändes bättre att åka idag. Har äntligen fått förnyat min licens för mina sömntabletter! Så underbart att äntligen få sova ordentligt igen. Vad händer idag då? Tror att jag slutar tidigt så det blir nog en del plugg. Näst sista veckan nu, ingen har längtat till lovet lika mycket som jag.
Tog en dag off från skolan igår pga olika anledningar. Har knäckt min rygg jävligt illa med, vilket suger. Måste ta tag i mina övningar så att jag får en rätsida på detta. Lite mitt eget fel att jag har svag rygg för tillfället.
Jag och mamma var i alla fall en snabb runda i stan igår och köpte lite saker till skolan och även lite julklappar. Har 1 eller 2 kvar att köpa nu vilket innebär att jag slipper hetsen dagarna före julafton! Fick köpt lite nödvändigt till mig själv också som jag tänkte lägga upp här nedan. Lite taskig kvalité pga bilderna är tagna med iphonen.. Nu ska jag koncentrera mig på vägen, lätt att bli illamående annars. Vi hörs senare :)


Hästar finns inte

 
Haha, välspelat måste jag säga! "Turkar rider inte" haha, dagens!

Så mycket bättre

 
Lördagensm favorit tolkning, nostalgikänsla från femteklass!!
 
 

Du kan förlora något som du har, men inte något som du är.

Godkväll kära läsare!
Har precis gett hästarna det sista höet, så tänkte lägga mig i soffan och kika på en film innan jag somnar. Har så fruktansvärt ont i ryggen, så hoppas verkligen att jag somnar. :( Alltid är det något.. Börjar känna att det skrapar lite i halsen med, har inte råd att bli sjuk nu! Kan inte missa mer i skolan (inte för att jag missat mycket) men ändå. Så segt! Jaja, orkar inte sitta här o skriva en hel roman, vi hörs imorgon!

Nyårsoutfit del 1

Har suttit och kollat efter en klänning till nyår, man vill ju ha en klänning som syns! Tänkte lägga ut lite olika klänningar, får se hur många "delar" jag hinner. Första delen som jag tänkt lägga ut är guldinspirerade och alla kommer från Nelly.
 
Direktlänk till klänning nummer 1.
Direktlänk till klänning nummer 2.
Direktlänk till klänning nummer 3.

Cash is king

 
Om hästar är en frukt som inte finns, varför är då min kropp halvt död av ansträning av att gå runt i termobrallor, dubbla fleecetröjor och jacka och ta hand om dessa små liven? Haha. Idag så var fölen helt galna, fick en lätt spark  på vaden av Devil och Diamant stod på bakbenen och var rent ut sagt FÖRJÄVLIG. De har skött sig så fint de senaste och nu kommer de in i trotsåldersperiod. De borde verkligen skiljas från sina mödrar kan jag tycka..
 
Men pengarna rullar in och ibland är det riktigt kul att jobba! Som idag när jag skulle lösgaloppera några hästar i ridhuset, de var så himla lyckliga och bara sprang och sprang och ville verkligen inte in. Visst irriterande att stå och vänta tills de har larvat färdigt, men ändå så himla kul att se.
 
Nu har jag käkat middag och väntar på att "Face off" och "Solsidan" ska börja. Sedan blir det att packa för imorgon bär det av till skolan, suck...
 

När solen går ner

 
Riktigt bra låt, långt "intro" låt det gå en stund så kommer låten igång.

Beslutsångest..

 
VILL HA, VILL HA, VILL HA IGEN!! 
Dum unge jag var när jag tog ut den ena... Så ska man eller ska man inte ha snakebites igen?
 

Pålle & Zulan.


Trevlig kväll med B&J

Godkväll kära läsare!
Har precis tömt klart min mobil, lyckan som uppstår när man kan ta kort igen! Haha hade närmare 3000 kort, galet! Men nu är det färdigt i alla fall, så nu får jag börja fylla ut minnet igen. Skämt åsido.Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart, vill komma upp i tid imorgon och försöka hinna plugga en del fastän jag inte har någon lust så måste det göras. Jaja, end of the story. Nu signar jag ut, godnatt!

Stardust

Kände bara att jag var tvungen att tipsa er om denna sjukt feta tröjan! Älskar allt som har med glitter att göra, som ett beroende haha. Ni hittar den HÄR :)

Beställt √

Visar allt när jag har fått hem det! xx

Så mycket bättre

 
Nu blir det "Så mycket bättre" , Darins dag som sagt. Let's do this!
Förra veckans tolkning av Darin, The Sounds - Seven days a week.
 

Skall på kommando

Vi har hållt på med lite olika saker i skolan. Vår lärare gav oss en uppgift, vi skulle lära våra hundar ett trick och en vardagsgrej. Som trick valde jag att lära Edna skall på kommando. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gjort. Lägger upp en video nedanför. Allting går om man bara ger sig fan på det. Enjoy!
 
 

Some times...

 
I actually feel pretty, alone..
 

Jobba på, jobba på, jobba på!

 
Tjingeling badring! Idag har jag jobbat på för fullt. Har haft så himla mycket kläder att jag nästan svettats. Hellre de än att frysa ihjäl kan jag erkänna. Tog lite fina bilder i den fina snön, men min iphone vill inte sammarbeta och bilderna vill inte överföras till datorn... Så jag lägger upp en liten "julstämningsbild" från förra julen, den där julen helt utan snö, haha. Jag och Cassandra skämde ut oss och skulle promt rida med min lilla tomteutstyrsel (som tyvärr inte syns fullt ut på bilden....) 
 
Nu väl hemma har jag ätit middag, spaghetti och köttfärsås. Senare väntar programmet "Så mycket bättre" på fyran. Idag är det Darins dag, ska bli spännande och se Maja och Miss Li´s tolkingar som vanligt. Är bara för dom som jag faktiskt kollar. Men nu ska jag vila upp mig så jag faktiskt orkar kolla också.
 

CP APP

HERRESATANSAPANUSFAN vad trött jag blir på blogg.se's bloggapp, riktigt värdelös och den krånglar fan hela tiden! Därav dålig uppdatering från båda sidor. Nu vet ni det! Vad har hänt idag då? Gick upp strax innan 11 och käkade frulle och fixade med lite småsaker. Drog ut med Edna, Oscar och Bruce strax efter det på en långprommis, riktigt mysigt! När vi kom tillbaks började jag med stallet direkt, skönt att ha det gjort! Städade även undan lite i stallet, fint när det är städat! Nu ska jag rensa min telefon, kan inte ens ta kort längre för den är full :( livet äger.. Ska fixa lite tidsinställda sen tänkte jag, med tanke på att jag inte vet när appen funkar igen. Ciao
Bild på Bruce sen i somras. :)

Hoppning

 
Idag på lektionen så kan jag meddela att jag och Ådi fick till riktig hoppning! Sån lycka även fast jag höll på att frysa fast i sadeln pga kylan. Vill nästan köpa den lilla gossen, hehe. Vill även meddela att blogg appen på mobilen krånglar, så får se hur mycket som blir skrivet i helgen..
 
Bild på mig och Ådi från förra året.
 
 

Fika för andra fredagen i rad!

Hallihallå!
Är påväg tillbaka till skolan, har varit på Skene järn idag igen! Himla trevligt! Köpt stuprännor och lite annat smått & gott. Stefan bjöd även på fika idag med, can't be better! Tror att vi slutar när vi kommer tillbaka så då blir det att packa och fixa lite saker innan morfar kommer och hämtar mig! Väl hemma så väntas plugg & prommis med Edna :} som jag saknat henne. Vi hörs ikväll, hoppas att vårat internet hemma funkar igen.


New in

Göteborg hade lite som föll mig i saken och det som var intressant hade en stor NONONO till prislapp. Kom hem med blusen ni ser på bilden, samt svarta tjocka leggins och en ny labretstav till läppen. Alltid lika skönt att komma i väg med min goding och bara strosa runt och prata om allt och ingenting.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det en standardkväll a.k.a "bögkväll" med Madde, Max och Markus! Adjö adjö


Nu jävlar!

Nu kör vi! Nu ska jag inte vara mer sjuk, tacklar kylan med hårdträning! Idag blev det fokus på mage och armar och kan säga att jag kände mig svag som jag vet inte vad.. Men de ska det bli ändring på.

Just nu sitter jag på bussen med min vapendragare Marielle och ska bränna pengar i Göteborg. Ska piffa upp min tråkiga garderob med varma kläder och förhoppningsvis käka något gött också.

Ha de braj mina godingar!


Just give me a reason

 
 
 

Religion

Hallihallå!
Har religion just nu, dubbellektion fram till lunch. Efter lunch har jag samhäll o sen slutar jag, hur gött som helst! Precis börjat prata om buddism, rätt intressant. Nu måste jag fokusera, latero!


Mekkvällen

Bild från mekkvällen. Min gamla moppe jag sålde till min kompis. Den har nog aldrig sätt rengöringsmedel i hela sitt liv!


Onsdag

Mitt i veckan, kallt och jävligt men jag är på gång mot att bli frisk! Ska bli så gött att komma igång igen efter 3 veckors i princip vila gällande träning...

Men nog om det! Idag började dagen med att min klass tränade inför lucia. Vi red och provade att ställa upp oss och sjöng självklart igenom låtarna. Efter de blev de att intervjua en lärare för mitt och Maddes projekt, "få intresset för naturbruk att öka" orkar inte förklara just nu vad det innebär, får göras en annan gång när vi sammanställt! Har också, som Mikko skrev tidigare, kollat på när tvåorna red programridning. De red LB:1 och alla kämpade på bra, några ledsna och besvikna och några som verkade riktigt nöjda för dagens insatts. Men man ska inte ha för höga krav på sig själv, de är något jag ständigt jobbar på personligen så jag vet hur svårt det kan vara. Vid 16 käkade vi middag och sen dimpade jag ner i sängen med lite sällskap för att kolla på en film. Slutade med att vi båda somnade men eftersom skolan hade mekarkväll så var vi självklart tvugna att gå dit...... Snäll som jag är stannade jag en liten stund för att sedan återvända till min goa säng. Nu ska jag platta håret lite och så får man se om man orkar kolla klart på filmen.

Detta var min dag, puss puss!


Dressyrprogram

Ska strax kika på när hästtvåorna rider ett dressyrprogram. Ska bli intressant, kommer kanske upp lite bilder sen :)


Ådis pappa

 
 Säger bara en sak, OH MY GAD !!
 
"Sack 907 född 1991 e. Kaliber - Ceylon, vid hingstvisning 1998 (är alltså 7 år).
Han fick 1097810=44p exteriört och 8108 för sina gångarter under ryttare vid bruksprovet. Vann Breeder´s Trophyfinalen i dressyr både som 5- och 6-åring och kom 8:a i finalen vid Unghäst-VM i Arnhem, Holland. 
Bronsmedaljör vid SM 2001 och vann Grand Prix finalen "Best Stallion Dressage" i Zwolle, Holland 2003. Sack 907 deltog i det svenska laget vid OS 2004."

Luckiest girl

 
 
 
Serien Portkod 1321 introlåt.

Feel sorry

Varför har barnavård skola svt, fyran och sexan..? FML! Snart sätter jag mig i pruttomobilen och åker hem!


Godmorgon onsdag

Hallihallå!
Mådde som en homofil i morse så försökte sova bort det och mår faktiskt lite bättre nu. Ska försöka gå på de sista lektionerna. 2 djursjukvård och projektarbete, soft! Stackars Jukko är dundersjuk, ingen succé! Men vi fick i oss en jättego frukost iaf, det är alltid ett +. Nu måste jag fixa i ordning lite innan jag ska äta, ha det fint tills vi hörs igen!


Vanlig ordning

Allesammans, bli inte förvånade men jag är sjuk, sjukare än någonsin. Ändå är jag kvar i skolan.. Meningen var att jag bara skulle vänta tills min hovslagare kom för omskoning igår då Cassi haltat sen vi skodde henne i förra onsdagen.. Så blev de inte utan jag satt och glodde på film med Markus. Efter de var jag uppe och sprang med Cassandra, hennes hälta var mycket bättre nu så snart är vi på gång igen!

Har nu ätit frulle med bäste Mikko! Gott gott!


Avlider

Ingenting går som planerat idag, fyfan! Snö är fint, men otrevligt när det gäller trafikförhållandena.. :(


Snökaos


Saturday!

Har privathästarna denna helgen, men inte tar man de lugnt för de. NU BLR DET PARTY! Ses i dimman i Göteborg!


RSS 2.0