Gårdagens festligheter..

Hej på er!
Har precis käkat klart, så tänkte snart börja städa mitt rum.. Vi hade lite "för" trevligt igår och sen kom jouren. För att göra en historia kort så kan jag säga att jag är avstängd, det är endast 8 dagar kvar i skolan. Så fjantigt, kollar man på tidigare år så har mig vetligt INGEN blivit avstängd de sista dagarna, det är ju roligt. Allting drabbar våran årskurs haha.. Jaja, tror det är runt 10-12 pers i trean som är avstängda nu, får se hur det blir de resterande dagarna haha.. Lite blandade känslor om jag ska vara ärlig, men vad ska man göra? Orkar inte lägga ner så mycket tid på det, för det är bara fjantigt. Annars då? Det var ju bal idag, eller är rättare sagt. Bestämde mig dock för längesen att jag inte skulle gå på den, men fick knäppt några fina kort som ni såg i föregående inlägg. Nu måste jag sluta skriva så att jag får något gjort, vi får höras senare alt imorgon!

Bal

Matilda & Helena :)
Finaste Matilda ♥
Fina Anna ♥
Fina tjejer!
Kimberlie & Mikaela ♥
Robin & Julia ♥
 
Hann inte knäppa så många bilder, skriver ett utförligare inlägg sedan. Njut av dessa bilder så länge :)
 
 
 
 
 

Nu kör vi!

Håret färgat, valsstegen sitter, blomma till min mentor som även är min idrottslärare är fixad då vi bjuda på middag ikväll, spriten är på skolan, lets do this!


9 dagar

Kan inte fatta att det är 9 dagar kvar, känns både bra och dåligt men mest bra. Låt dessa dagarna bli de bästa.


(!!!)

Kan inte fatta att det är sant!!! På tisdag är det bal!!! Färgar håret nu i hopp om att det ska bli ännu mörkare.

Men vet ni vad..? Min balklänning har blivit lite för stor! Innan kunde jag inte ha bh under för att den satt som en smäck men nu kommer det allt behövas en väl vadderad sådan, haha!

Ska snart skölja ur färgen, vi hörs!


Skinande sol

Hej på er!
Kom hem för en stund sen, har varit iväg en sväng med pappa. Solade på solhuset i sisådär typ 8 min, tycker det är lite obehagligt men det är nog för att jag har klaustrofobi haha.. Man vänjer sig säkert, fast jag gillar inte riktigt det här med solarium i alla fall. Men vill dock inte se ut som ett spöke, så vad ska man göra? Nu tänkte jag fixa stallet och sen fixa mina naglar, latero!


Hey mr DJ

 
 
 

Lite mer 'mmh' i livet

 
 
 
 
 
 
 
 
 

God kväll

Inköpen från Ikea får ni se i veckan när de blivit monterat. Köpte tavlor, lampa, matta, byrå och glas. En riktig mor och dotter dag!

Idag hämtade jag mitt löshår. Tyvärr är jag inte nöjd, passar inte alls min riktiga hårfärg trots att jag provade ut det... Ska färga håret mörkare imorgon och se om det blir bättre, annars får det bli svart men det känns inte så kul..

Ikväll ska jag vara chaffis! Ska hämta en hårt arbetande DJ i Borås ikväll. Yeaah!


I think bad thoughts


IKEA

Hallå alla! Dagen startade bra med en mysig morgon i sängen och frukost. Sedan åkte jag och Robin och solade där vi träffade några bekanta ansikten, vad är chansen att åka och sola samtidigt som alla andra? Efteråt åkte vi och köpte sulor till mina studentskor.

Nu är jag och mammi på G mot Ikea i Kållered. Får se vad som blir köpt.


Dream

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madde fastnar bakom soffan...

HAHA, Fredric knuffade ner Madde bakom soffan.. Här har vi resultatet!

Agility

 Film från i torsdags när vi hade våra redovisningar, agility hade Andrea. På filmen är det Anna och Phoenix :)
 
 

Godnatt

Nu kallar sängen, är sådär gosetrött så ska bli skönt att sova. Men man får njuta så länge det varar, för hovslagaren kommer imon vid klockan 09... Annars så ska jag fixa lite saker imon o så, inget jättespeciellt..

Bjuder på en gammal bild på mig & Jukko :)


Slutspurten

Började dagen med att mysa kvar i sängen och hann inte käka frukost innan idrott med fyspass började. Sen direkt efter var det ridlektion innan lunch. Fortsatte med Bohun och vi utökade vår hoppning inne och utanför ridhuset. Bohun skötte sig riktigt jävla bra, visst hästen har ingen stil över hinder överhuvudtaget men men!

Efter skolan blev det städning av stugan innan jag fick skjuts hem av Robin då mamma har min bil för tillfället.

Så mycket mer har faktiskt inte hänt. Imorgon drar jag och mamma till IKEA antagligen. Yeeeh!


Let's dance

Nu blir det let's dance med mamma. Skönt avslut på en dålig dag. Vi hörs!!

Maria får stå för bilden i detta inlägg!


The tourist

Nu blir det film, hela stugan är samlad. Mysigt! Imorgon är det fredag och nu återstår det bara 13 dagar.. Tiden går fort!


Göteborgs horse show

Hoppning för juniorer, Jan Brink fick pris för bästa tränare och dressyr där jag fotade Patrik Kittel. Yeah!


Pussss


14 dagar

2 veckor kvar?!?! Jag tror jag avlider, låt nu dessa 14 dagar bli dem bästa någonsin.


Boooyaaah!


Skolans nya föl

Bilder från helgen på skolans föl e. Sandro Boy. Så himla vackert litet sto föl!


HLR


Blåsväder

Idag red jag Bohun och fortsatte att hoppa in och ut ur ridhuset samt hoppa hinder när vi red runt. Superduper kul!

Sprang även 3,9km på tid idag på idrotten. Kom in på en "kass" tid. Ska testa mig mot ansträngningsastma, kul att äntligen någon förstår och ser mina problem med egna ögon nu när man är 19 år fyllda...!

Lite plus nu då--> Vann en bok i skolans lotteri och fick en biljett till göteborgs horseshow! Min klass ska gå torsdag fm, yeah!


Se på fan!

Nu ville tydligen bloggappen funka igen, skönt! Har haft hund hela förmiddagen och även redovisat ett arbete. Skönt att ha det gjort, nu ska det bara lämnas in skriftligt. Imorgon är det prov i Etologi, så kommer väl sitta hela kvällen med det och plugga. Wish me luck! Har 2 lektioner kvar för dagen, religion (vet dock inte vad vi ska göra) och Etologi, samma där.. Hoppas att vi får plugga till provet. Nu ska jag kila, latero!

Nya fina naglar, love it


TAGGA!

 
6 DAGAR TILL STUDENTVECKAN !
 
 

Krångel

 
Som vanligt har bloggappen krånglat och jag har inte hunnit slå på datorn så det har helt enkelt inte blivit någon uppdatering. Här kommer en "roman" på hur min helg har varit!
 
Fre: Red Bohun, då Ådi inte gått rent dagen innan och fick vila. Kuul när dagens övning var att vi skulle galoppera ut ur ridhuset och runt in i den andra öppningen och hoppa över hindret som ser ut som ett hus. Bohun herr tittig och seperationsångest lyckades faktiskt utföra uppgiften till sist, duktig pålle! På kvällen drog jag till mormor som fyllde år och käkade tårta, sedan solariumet och till sist åkte jag till Mikko och sov där.
 
Lör: Vakna hos Mikko och åkte till stallet för att genomföra min sista privathästhelg. På eftermiddagen var jag med Robin. Vi satt uppe vid ett vattentorn och försökte sy ihop en näsduk han ska ha i fickan på sin kavaj på balen då vi ska gå tillsammans. Sedan fikade vi, tittade lite på Forrest Gump som gick på TV och till sist följde han med mig när jag skulle fodra hästarna. MYSDAG, JA! 
 
Sön: Privathästarna + jobb = övertid... Först bandagera en privathäst som har en senskada och har boxvila. Sen pajar fölen sin hage så fick försöka ta reda på hur man stänger av strömmen till deras hage och laga och greja *SUCK*. Det var ju även varmt denna dagen så hästarna drack hur mycket vatten som helst. Snacka om många vändor med vattenfyllda dunkar! Bläää... På kvällen färgade jag håret mörkbrunt/svart, skeeeta nice faktiskt! 
 
Idag: Tappade mitt bankkort och fick spärra det. Blev sedan återfunnet av en kompis så det var ju lite drygt att jag hade hunnit spärra det.. Annars har dagen flytit på med balansträning på idrotten, samhäll och religionslektion där vi skulle komma på en egen religion. Vår religion hette "Umanism" där allt gick ut på att vara lycklig och att man till varje pris skulle uppnå lycka vid dagens slut, haha! 
 
 
SÅ FORT APPEN ÄR FIXAD SKA NI FÅ SE MASSA ROLIGA BILDER ! 

22.4

Godmorgon!
Bloggappen har flippat igen så det funkar inte att lägga upp inlägg via den, väldigt tråkigt i och med att minst 75% av alla inlägg är för tillfället via appen. Får väl hålla ut och hoppas på att det går över snart, det var ju inte längesen den va cp sist haha.. Jaja, vad har hänt sen sist då? I lördags så åkte jag och mamma spontant till ullared, vi tänkte att det inte skulle vara så mycket folk i och med att lönen inte har kommit, men satan så fel vi hade! Var ju fan fullt med folk överallt haha, men tillslut lyckades vi hitta en parkering och gå in. Man får så satans ont i fötterna av att gå där inne, det spelar ingen roll vad man har för skor.. Jag köpte inget speciellt, mer än två stycken ölhattar som ni får se inom kort. Annars var det mest nödvändigheter, egentligen skulle vi bara köpa hundgodis och glucosamin, men det blev en hel del ändå.. Igår gjorde jag inget speciellt, tog det mest lugnt och pillade med lite saker hemma. La mig vid 21 för att orka upp vid 04:45 idag och det lyckades jag med! Kom iväg i tid hemifrån också, mycket skönt. Nu sitter jag här och fundera på vad jag ska hitta på fram tills klockan 10.. Hade tänkt att gå ut en sväng med Bruce om en liten stund (han är ju med denna veckan). Ska försöka att påbörja ett CV också hade jag tänkt. Jaja, vi får se när vi hörs ev ikväll. Kanske i eftermiddag om bloggappen funkar igen, återstår att se!!

Fint ska det vara...

...på studenten !


Peanutbutter Jukko time!

Hej på er!
Julia kom hit för en stund sedan, nu sitter vi ba och chillar! Om cirka en timma börjar Let's dance som vi tänkte kika på :) det blir nog en lugn kväll för våran del idag!


HAHA!!


Accessoarer till Balen

Efter lunch åkte jag och Emma in med min bil -som för övrigt fått en stereo i sig nu- in till Borås. Vi hämtade ut min balklänning och så köpte jag accessoarer till balen. Läppglanset, mitt diadem kom inte med i kollaget och självklart inte balklänningen heller!


TAGGA 20 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!


Eldar lite

Sitter och myser lite vid elden, har pausat lite i pluggandet. Men får nog tyvärr dra mig in snart igen ändå, måste bli klar med den satans inlämningen.. Fifan, så segt. Ae har inte mkt mer att skriva, hörs imon!


Tappsko cheeeeck!

Vad finns det att säga? Ont i ryggen men nu äntligen är tappskokompitensen avlagd! Cocktail som jag skodde har nu en väldigt snygg sko vänster fram, haha! Fick inte i sömmarna i de gamla sömhålen fram mot tån så det ser lite kul ut. Men huvudsaken är att skon sitter fast i någon dag tills en riktig hovslagare kommer och det är de tappsko innebär.

Igår kan jag meddela att jag red Ådi och min mamma och mormor kollade på. Vi hoppade en serie på medellinjen med travbom, räcke, ett galoppsprång oxer, två galoppsprång stigsprång. Sedan fortsatte vi i galopp ut ur ridhuset och runt in i den andra öppningen, skit kul!


EKONOMI

Godkväll!
Har inte varit så mycket update idag, men det har kommit mycket emellan. Ska försöka skriva mer imorgon!
Vad har hänt idag då? Hade först 3 timmar hund på förmiddagen, sen var det lunch! Efter lunchen var jag ledig en timma och efter det vankades det först religion och sen Etologi. På religionen gjorde vi våra egna religioner, jag var med Madde och vi gjorde en religion som vi valde att kalla Mikkomaddism, rätt fräsigt haha.. Den gick ut på att man ska finna sin lycka, rätt roligt faktiskt! På Etologin gjorde vi en beteendestudie på fåren, slutade typ en halvtimma tidigare, inte helt fel! Såg också att jag fått VG+ på mitt Etologiprov, nöjd tjej!
När vi slutat så åkte jag med Julia en sväng. Vi åt på donken och pratade en lång stund, väldigt nödvändigt. När vi kom tillbaka satte vi oss och pluggade ekonomi, har fått in en hel del i huvudet nu. Ska bara läsa liiite till och sen sova! Provet är första lektionen imorgon, sjukt segt.. Men har bara 3 lektioner totalt imorgon så jag överlever nog. Måste fortsätta plugga nu innan jag somnar, vi hörs imon! Köpte btw min studentbiljett igår, GLAD TJEJ! 22 dagar kvar <3


Saknar dig...


Hårt mot hårt

Tiden flög förbi igår! Ett pass med balansövningar där vi stod på knä på balansbollarna och skulle knuffa ner vår partner, as kul verkligen! Sedan åkte vi och simmade med klassen på eftermiddagen. Kvällen bestod sedan av plugg inför provet i privatekonomi och häng ute vid grillen med folket.

Nu idag blir det snart ett styrkepass och efter lunch ridning. Undra hur detta ska gå med 4h sömn i bagaget..?


Ekonomi

Dags att börja plugga kanske, ekonomi står på agendan! Skriver nog inte så mycket mer idag utan vi får höras imorgon!


Pompeii

Hade inte hört talas om Bastille innan, riktigt bra. Har gått på repeat i snart 1 månads tid. Lyssna och njut! ↓


INGENTING FUNKAR.

(DETTA INLÄGGET SKULLE LAGTS UPP IGÅR)
Hej på er!
Mobilappen har lagt av helt och hållet på min mobil, har faktiskt ingen om varför. Men det är som vanligt när det gäller blogg.se, ingenting håller speciellt länge :) det är ganska synd faktiskt.. Jaja, vad har jag hittat på då? Igår var jag först hos läkaren, sen stack jag till Felicias skola och fick ansiktsbehandling och noppring av bryn, det blev riktigt nice! Sen hängde jag med henne och Bryan och köpte en balklänning som förövrigt är en av de finaste som jag sett (!!). Riktigt fin färg och jättefina dekorationer, passar Felicia perfekt! Efter det hoppade vi på tåget och åkte mot Göteborg. I Göteborg köpte vi lite käk och sen stack vi mot Partille och hem till dem. Väl där käkade vi och sen började vi prova olika håruppsättningar och sminkningar till studenten, kan dock inte bestämma mig för vilken sminkning som jag vill ha. Det är sjukt svårt dedär haha.. Men vi får se, visar bild nedanför. Måste btw berätta något sjuk som hände igår. Innan jag stack till Felicias skola eller ja medan jag gick dit så kom det fram en tant till mig, hon var väl i 50-års åldern typ. Blev först lite paff, men sen fråga hon om jag kunde köpa ut 2 flaskor vitt vin till henne, HAHA jag menar vafan?! uppenbarligen så hade hon blivit nekad att köpa, kan inte påstå att hon var pissefull men hon var ju lite på lyset. Haha blev så ställd och visste inte riktigt vad jag skulle säga, jag har ju åldern inne för att köpa men inte fan köper man till någon sådär och sen brukar det ju vara tvärtom haha. Köpte jag då? Nej verkligen inte, sa att jag inte hade åldern inne och att hon tyvärr fick leta vidare. Jag menar, vad skall man göra då? Så sjukt haha.. Jaja, var bara tvungen att dela med mig. När det väl händer något så händer allt på samma gång haha. Nu ska jag sätta mig och plugga, sjuktjävlajättetråkigt men WHAT TO DO? 25 dagar kvar, studenten snart ses vi!
Vad passar mig bäst?
Grönt eller mer neutralt?
 

Bring back old memories

Åååh! Sitter o kollar vad jag ska ha för bild på mitt plakat, har valt ut några kort med mamma och pappa! Snubblade över dessa kort medan vi letade, fina älskade Nisse har också varit liten! Saknar dig så fruktansvärt mycket min lilla plutt.

Annars då? Skrev ett inlägg igår som inte verkade komma upp, ska kolla på datorn sen ifall det är sparat så får jag väl helt enkelt lägga upp det igen. Idag så körde jag först till pappas jobb och monterade upp en stor whiteboard tavla, påvägen dit så fick jag nita för ett rådjur, alltid bra träning o det gick galant! När vi var färdiga med tavlan så åkte vi inom Coop och jag köpte bland annat nytt premium till spotify då det gick ut i veckan. Väl hemma så väntade besök, Emma och Mikael kom förbi en sväng och fikade, fina vänner! När dem åkt packade jag och mamma in höet som hon och pappa var och köpte, våran sista bal tog ju slut idag. Sen fixade jag stallet snabbt och lätt, så nu sitter jag här! Vårat internet har krånglat som fan de sista dagarna, så jag hoppas att det funkar nu när jag ska plugga. Jag ska kolla efter det saknade inlägget, kanske orkar skriva om det och publicera senare. Så får det bli, latero!


FUCK INTERNET

Hallå där ute! Mitt internet har krånglat och bloggappen har varit kaous så har inte kunnat skriva någonting i helgen.. Här kommer min uppdatering!

Fre: Bakis efter en sjukt lyckad utgång med Robin, Max, Richard, Josefin och Rebecka. På eftermiddagen när man kvicknat till så vankades det ridlektion. Ådimaaan har blivit tilldelat mig igen (surprise) och han är värre än någonsin. Han har nog fått göra lite som han vill känns det som, allt arbete från höstas är borta... Idag gick han så jävla fint i skritt och trav, lite väl låg form men där är vi just nu! Sedan blev det rodeo och då fick min ridlärare hoppa upp då jag faktiskt är lite rädd om mig själv för tillfället och ett tag framåt eftersom jag nyligen flög av och skada mig rätt rejält. Haha va ett smart drag för man lär sig så otroligt mycket på och se en sådan duktig ryttare rida och få direkt feedback!

Lör: Först shopping med mor, köpte ett bäddset och bakformar till mig själv. Sedan åkte jag och solade med en vän och hade lite oplanerad sleepover. Skulle blivit skumparty men nej inte ikväll!

Sön: Fick skjuta hem, pluggat ekonomi, sökt jobb, sökt utbildningar och blööööö.... Hoppas på att åka bort en stund ikväll!


Så jävla bra !

Dagen började lite segt. Min klass hade etik lockdown idag, alltså vi fick 3 timmar på oss att göra färdigt en inlämning om etik och moral. Jag hade ämnet "köpa ut alkohol", kändes så jävla bra asså!

Efter lunch som bestod av fisksoppa och blåbärspaj -mums- så stod specialidrott på schemat. Vi skulle ut och springa i blås och duggregn vilket kändes sådär, men det gick också jävligt bra och det blev cirka 4,5km. Gick ju fenomenalt med musik i öronen, kändes gött i kroppen efteråt kan jag ju säga.

Ikväll blir det Göteborg med "mina boys", haha. Kommer bli grymt! Men först tacomiddag, samkvämsmöte inför studenten och köpa iPhoneladdare. Byyye!


Samhällskunskap


Ridpass & träning

Tisdag: idag stod idrott som första lektion då vi gjorde sammarbetsövningar som vi gjorde i måndags. Jobbade ihop med Bella igen och vi gjorde ett bra team!
Fick på eftermiddagen äran att rida min lilla sötnos Ådi idag(!), som faktiskt inte var så himla söt... Först res vi ut en sväng och då gick vi längst bak och hade vårt egna lilla samtal kan man säga. Sedan skulle vi rida igenom hästarna i ridhuset i en kvart och där fortsatte vårt samtal. Stund tals gick han skit fint och jobbade på ordentligt men sen kom protesterna och spöt gick inte att använda för då blev det rodeo. Vi kom överens om att släppa spöt och smacka istället och då gick det bättre. En svettig häst och en rätt nöjd ryttare som till sist vann, haha!

Onsdag: Eftersom tvåorna är på praktik så fick vi rida hästarna på morgonen. Jag fick "resterna" vilket var Eminente och var rätt förväntansfull för jag har ridit honom två gånger innan för ett år sen så detta skulle bli kul. För förra året gick det inte alls bra när jag red, stundtals gick han bra men annars var huvudet uppe i skyn och galoppen var fyrtaktig. Idag däremot så jävlar i havet fick man kvitto på att det hänt något på dessa åren på Strömma. Han var hur trevlig som helst och jobbade på bra med bakbenen och galopperade i tretakt för det mesta. Tjoho, bra start på morgonen!
Sedan efter lunch hade jag en privatlektion på specialidrotten med vår lärare för ingen annan kunde vara med.. Hahs så det blev styrkepass och gottsnack nere i gymmet. Trevligt trevligt!


Djursjukvård


Frukost

Godmorgon!
Just nu så sitter jag och äter frukost! Äter faktiskt nere i stugan, har ju min hund här denna veckan. Blir lättast att äta här då :) på onsdagar har jag vanligen bara 3 lektioner, men idag går jag heldag :( hoppas på att denna dagen går fort! De sista 2 timmarna är det ju praktiskt prov, jag hade mitt i måndags med Madde som assistent. Fick lägga ett tassbandage, de var inte så svårt. Missade ju den lektionen när vi hade den, men fick improvisera och Madde kunde en del också :) jaja.. Nu har jag hunnit äta upp, ska ut med Bruce nu :) hörs sen!


Neutral

Igår blev det inget inlägg direkt, dagen var lite känslomässig. Cassandras besiktning tog nästan 2h. Var lite stressigt och krångligt men hon klarade det bra med mitt stöd bredvid sig. När allt var klart och hon gick igenom så var det att skriva under kontraktet och packa in hennes saker som jag skickade med och sedan tog vi på henne på transporten. Kan faktiskt erkänna att jag började lipa. Min fina ponny, sånt jävla starkt band vi har fått. Det förtroendet vi hade för varandra, helt sjukt..

På kvällen ville jag inte sitta och deppa så jag Fredric, Jennifer och Markus åkte och käka pizza. Vi kollade på 112 Aina när vi kom hem. Sen gick jag ut till de andra som hade haft grillfest och joina dom. Bilden är från deras lilla eld!


Hejdå...


Lyckorus

30 dagar


Underbar dag

Godkväll!
Har haft en riktigt bra dag, värmer gott i själen! Nu börjar dock ångesten komma smygandes.. Ska strax hoppa in i duschen och sen sova! Åker hemifrån vid 06:15 imorgon, så går upp vid 05... Vi får helt enkelt höras imon!

Sjukt go dricka som jag testade idag, ny favorit!


Cry just a little

Väl hemma från jobbet så la jag mig i sängen och kollade på "A lote like love". Aldrig sätt den innan och jag ångrar nästan att jag såg den nu. Kände igen den där storyn lite grann måste jag erkänna. Borde man höra av sig till Mister eller? Ni som sätt filmen, kan storyn, vad tycker ni? Känner för att ligga och gråta hela natten!

Om ni inte sätt filmen så se den!!

Nä nu ska jag vända på myntet och glömma allt det där!


Söndag

Ja då var vi här igen! Ångesten smyger sig sakta på när man vet att det är skola imorgon igen.. Fast den är mindre idag än vad den brukar, antagligen för att Bruce ska med imorgon :) vad händer idag då? Ska skriva det sista på etiken och sen försöka göra hela epoken så att skiten blir klar. Nu ska jag åka en sväng med mamma till Varberg, sen när vi kommer hem får jag lägga i femmans växel direkt. Det var nog allt, vi hörs sen!


Jobb@skolan

Först och främst måste jag berätta att det som absolut inte får hända har hänt, min mobilladdare har dött! Jag har fått leva utan telefon en hel dag och det kan jag säga var fruktansvärt.. Snälla rara Emma hade ju en att låna ut tills vidare.

Dagens jobb gick snabbt men ändå såå långsamt. Grymt tråkigt att jobba själv. Bara bita ihop antar jag!


#True


Min pärla

På måndag blir det besiktning, går hon igenom åker hon till sitt nya hem..

Nästan sju år av hatkärlek, kommer sakna henne något enorm!

Idag fick hon springa lite i ridhuset och så gick vi en liten promenad. Sötnöt!


Word.


Sommartider

Välkomnar lite sommar med årets första jordgubbar!


Halkan - check

Halkan fixad, satan va gatt! Nu ska vi storhandla, sen hem o plugga. Njut i solen gott folk! Ciao


Metropolen B

Har haft en trevlig eftermiddag och kväll med Emma och Rasmus. Mat, fika, promenad och kortspel har förgyllt denna dag. Vi spelade Skit Gubbe och jag vann nästan hela tiden! De tre gångerna Emma vann förlorade olyckligtvis..

Imorgon ska jag och mamma välja tapeter till köket och vardagsrummet. Personen som bodde här tidigare rökte inne så vi har nikotingula tapeter i vardagsrummet där de enda ställena som är vita är där personen haft sina tavlor hängandes, 3vligt va?! Köket är bara bläää så ska bli skönt och fräscha till lite.

Nog med tjat, nu ska jag kolla på film med mamma och sedan blir det sängen!


Etik

Hej på er!
Sitter i skrivande stund och skriver ett arbete om Etik, på tisdag så skall vi ha en "lockdown" då vi egentligen skall göra detta. Men jag kollade om det var okej att jag gjorde det lite tidigare, för jag har lättare för att koncentrera mig om jag sitter i en lugnare miljö. Sagt och gjort, här sitter jag. Jag valde ämnet dödshjälp, jag vet att det finns en hel del att skriva om och det som är rätt för någon kan vara fel för någon annan. Spännande!! Har hunnit skriva 2 sidor redan, men jag är nog låååångt ifrån klar skulle jag säga. Finns så satans mycket som skall ingå enligt kriterierna. Bara att ta en tugga i det sura äpplet, men helvete vad skönt det kommer vara när det väl är gjort. Vad har jag för planer annars idag då? Hm, har tänkt att gå en promenix med min kära granne och fixa stallet efter det. Egentligen skulle jag åkt och handlat med mamma idag, men vi tar det imorgon istället för tiden finns inte. Gud vilket roligt liv jag har och här sitter ni och får ta del av det haha. Jaja, skall väl inte skriva så mycket mer för jag behöver göra klart det satans arbetet, vi hörs senare! Njut så länge ni kan av solen, här har vi 8+ grader, mycket skönt!

Ångestfyllt

Så himla mycket att göra och jag förstår ingenting! Skolarbeten när de är som bäst...

Sitter nu i solen och försöker strunta i alla dessa dumma arbeten och blir brun istället. Ska strax åka till Björketorp med lite fika hade jag tänkt. Ciao!


En oväntad vänskap

Godkväll!
Har precis käkat, kött & pommes. Snuskigt gott! Nu blir det film när hela familjen är samlad :) En oväntad vänskap, den verkar vara grymt bra och är baserad på en sann historia. Var i Kungsbacka förut på ett informationsmöte på bilskolan, la till några lektioner fram i maj och köpte internettester och en bok, fint ska det va! Ja nu vet ni det med, nu väntar dem på mig så måste gå. Ha en fin kväll!


Vi Är I Extas

Idag har jag varit i Borås med mamma. Köpte en tröja samt studentskor (de svarta) och balskor (de vita) och självklart bra underkläder som jag ska ha på balen i samma färg som klänningen, haha! Har lagt upp min balklänning som är redo att hämtas om cirka 10 dagar! Fick hem min sjal i alla fall så nu ska min baldejt Robin få låna den och se om det finns en slips eller liknande i samma färg. Jag är helt i extas och har provat smink och hår idag. Ska bara köpa in örhängen och ett diadem så är allt klart.

Lycklig tjej !


Skrev nyss ett långt inlägg som försvann, har inte tid att skriva om det nu. Kanske senare, vi får se!


Somliga dagar..

Herregud vilken dålig uppdatering det har varit här de senaste dagarna. Men det är väl så det blir ibland antar jag? Vad har jag hittat på de senaste dagarna då? Jag har haft fullt upp hela tiden i stort sett, om jag inte pluggat så har jag varit i stallet alt i Kungsbacka och tvärtom. Hade ju som sagt min första körlektion idag och det gick jättebra! Första lektionen brukar man vanligtvis bara krypköra (iaf där) men när jag hade gjort det i 10 min så tyckte han att vi skulle ut på den "riktiga" vägen, det kändes ju bra! Han sa att han tyckte att jag körde bra, växlade mjukt, hade bra körvana osv. Riktigt kul att få respons! På fredag är det ju som sagt halkan som gäller, ska bli riktigt roligt. Tur att jag åker med bror min, hade aldrig pallat vara själv med massa randoms haha. Vad händer nu då? Jag funderar på att springa ut och ta in hästarna följt av att borsta tänderna och gå och lägga mig, är sjukt trött.. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag gick upp vid 05:55 i morse haha. Men än så länge har jag lyckats hålla ögonen öppna. Fan vad mycket text det blev nu, men detaljer har ju ingen dött av. Jag ska bättra min uppdatering de kommande dagarna (iaf försöka så gott det går). Här sätter vi punkt, nu går jag ut och tar in pållarna. Sleep tight bitches!
 
 
 
 
 

Go girl!

En himla go morgon och förmiddag måste jag säga! Vaknade och släppte ut hästarna, mockade och gjorde höpåsar. Sedan blev det en liten lunch, sola och kolla runt på bal samt studentskor på Visko. I bilen på väg hem märkte jag att mina livs första fräknar har börjat dyka upp! Asså kan man få fräknar vid 19 årsålder? Eller är det solariumet som dragit fram dem? Hur som helst så spelar det ingen roll! Nu blir det TV i väntan på att hjälpa Emma att flytta.

 


Första körlektionen

Godmorgon!
Om en liten stund ska jag ha min första körlektion, lite nervöst faktiskt haha.. Men äntligen får jag tummen ur! På fredag är det ju halkan som gäller, ska bli roligt. Nu måste jag sluta skriva och gå in så att jag inte kommer försent! Vi hörs senare när jag är hemma!


April fools

Hallå igen! Stallet är klart och hästarna fick komma in kl 16 även fast det är fint väder ute.. Efter det åkte jag en sväng till mormor, som numera är typ vår granne, och käkade köttbullar. Hade saker kvar att göra i den gamla lägenheten så efter jag käkat åkte jag och hämtade mina sommardäck och lite så. Väl hemma hängde det en påse med bullar på dörren! Aprilskämt eller trevliga grannar, hmm... En tjej runt 10år kom fram till mig och frågade om det var jag som hade flyttat in. När jag svarade ja på frågan så sa hon "Bra för han som bodde här innan va dum och elak. Tur att vi har fått en snäll här nu!" Haha så gulligt!


Ute & kör

Fyller på mitt D-vitamin lager o far runt, väldigt skönt och behövligt. Har än så länge varit i Kållered och på plantagen. Nu väntar jag på mammsen som är inne på Coop och köper memma! När vi kommer hem väntar stallet och ikväll vankas det plugg, så tråkigt men what to do? Ha det fint så länge, ciao!


1 april

Vaknade upp efter tre timmars sömn för att bli körd till stallet och släppa ut hästarna. Man mådde som man förtjänade från gårdagen då en del pengar brann upp och det dansades sönder på dansgolvet. Vi fick mer sällskap på vägen in av Christoffer och sedan träffade man många välbekanta ansikten.

Om en stund ska jag åka till stallet och pula några timmar och pussa lite extra på min pärla då vår sista dag ihop faktiskt kan komma snart.. Sedan tror jag att jag ska unna mig med att åka och sola!


RSS 2.0