Fredagskväll

Hallihallå!
Har inte orkat skriva idag, har haft så satans ont i huvudet men det har börjat lätta nu iaf. Ligger och spelar hay day, sjukt beroendeframkallande haha.. Vad har hänt idag då? Var en jävligt soft skoldag faktiskt. Först idrott en timma, hade sovmorgon med (asgött) efter idrotten vankades det bygg 3 timmar och vi har ju en så ho lärare.. Bara för att vi inte fått byggställningen än så åkte vi runt i berghem & skene och kollade lite. Slutligen nådde vi Skene järn som var dagens destination och där bjöds det på fika. Himla mysigt! Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, var så trött så la mig ett tag och sen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon är det plugg som gäller, har 2 viktiga saker lommande veckan. Vi hörs mer imorgon, hoppas ni får en bra kväll!


ÅDI IS BACK!

Sötponnyn har ju gått och blivit halt efter skoningen. Så idag tog jag tillbaka min Ådi på lektionen och vi hoppade julhoppningsbanan!! Han tyckte jag var lite jobbig i framridningen som ställde krav men han gav med sig. Fick höra av vår ridlärare att han blivit ett litet monster på lektionerna och bockar och har sig med ettorna och tvåorna fastän personalen försöker få bukt på honom. Hon trodde att han saknat mig och det gick över förväntan bra när vi började hoppa. Eller, just då kändes det för jävligt.. Kände mig okoncentrerad med tusen tankar i huvudet. Hoppade banan två gånger och sista gick bra enligt min ridlärare, dock har jag så höga krav på mig själv så självklart höll jag inte med. Fick hoppa valfritt hinder en gång till och få chansen att göra en bra avslutning enligt mig själv. Så hoppade en långsida, oxer till räcke med vattenmatta. Gav mig fan på att de skulle gå bra, och det gjorde de. Så sura miner var det inte fullt ut i alla fall!

På tisdag ska jag antagligen rida honom igen då jag vill se hur hältan återhämtar sig. Var faktiskt riktigt jävla kul och hoppa upp på den stora vita hästen så här i efterhand ändå!


Ny favorit!

Aki feat Kapten röd, mumma!


Portkod 1321

 
 
Den här serien har jag sett idag. Handlar om vänner, kärlek och svek. Kanske lite småfjantigt men jag gillade det!
http://www.svt.se/portkod1321/

Plugg

Torsdag & pluggkväll med Matti. Sällskapsdjur som gäller :) hinner inte skriva så mycket mer, vi hörs!


Torsdag

Goddag gott folk!
Har helt glömt av att skriva idag, my bad! Slutade vid 13:20 och sen dess har jag bara kollat film, himla mysigt i detta trista väder. Det är ju sjukligt kallt ute och då är jag faktiskt ingen lättfrusen person. Tänkte vila nu en stund innan maten & sen ikväll ta itu med lite plugg och lägga mig tidigt, var jättesvårt att komma upp i morse så missa första lektionen, inte så smidigt kanske!


Luciatåg

Hallå! Tänkte berätta om min dag! På morgonen hade vi luciaträning. En tjej som jobbar med skolans smådjur är riktigt duktig och håller på med mycket musik och körsång. Riktigt roligt och man vågar ta i även om de kanske blir lite falsk, haha! Idag hade jag även idrott, ett riktigt fucking hårt spinningpass! Shit svetten bara rann. Nu sitte jag och käkar lite gott och försöker få ihop ett tal till svenska nationella på fredag.

Tjingeling!


Samhällskunskap

Godmorgon!
Har sovit som en gud inatt, vilket var väldigt skönt! Har nyss avverkat min första lektion och sitter nu på dagens andra, samhällskunskap. Vi har nyss fått ut blanketter om olika ämnen som vi ska läsa för att få bättre förståelse för vissa grejer som vi ska argumentera om i en debatt lite längre fram. Ganska spännande om jag får säga det själv! Efter samhällen har jag svenska som också är min sista lektion för idag, mycket efterlängtat. Har tänkt att gå en sväng ev till Sätila för att rensa tankarna lite, behövs faktiskt oftare än vad man tror. Sen behöver jag sätta mig ner och skriva upp saker som jag måste göra, en to-do-list helt enkelt. Nu måste jag kila, vi hörs senare!

Bantestning!

Idag testade vi banan som vi ska ha till vår lilla julhoppning min klass ska hålla i. Gick kanon och Cassandra flög över hindrena som vanligt! Min ridlärare provade även att hoppa och gudars vad hon skratta, förvånad och jag vet inte va som rörde sig i hennes huvud. Som de flesta rätt förvånad över hur mycket hopp det är i den lilla kroppen och hur duktig hon är. Det är liksom bara styra, hålla om och sitta kvar som gäller.

Nog om "skryt" nu ska jag chilla med mina godingar! Byyeee!


Shoppelishopping!

Från fredagen, har inte orkat ta kort på det jag köpte i lördags. Kan bero på att min telefon är full, inte hunnit tömma än.. But here you go!


Godnatt

Är riktigt trött så det blir tidig sänggång. Hund 3 timmar imorgon på förmiddagen, gäller att vara utvilad. Sweet dreams!


ÄNTLIGEN

Min dermal har äntligen joinat sin kompis igen. Satan i gatan va ont det gjorde. Tog bort massa ärrvävnad och det kan jag lova inte var så mysigt...


hilarious

Hej, jag vill ha mat! Är så hungrig att jag avlider. Sitter just nu på lektion i Samhäll/Religon och vi kollar på Bruce den alsmäktige. Sett den hundra gånger but still sooo hilarious!

Out and over....


Måndag

Godmorgon!
Har precis fönat håret. Ska strax packa ihop och fylla i mina naglar lite. Köpte ett nytt nagellack i fredags från OPI, satans dyrt men så värt pengarna! Har missat att lägga upp det jag köpt, ska försöka göra det lite senare. Ser ut att bli en hyfsat lugn vecka, inte jättemycket plugg & det ska bli skönt! Denna helgen var den första pluggfria helgen på länge. :)

OPI, från skyfalls collection.

 


Det går bra nu!

Hemma och degar i soffan efter ännu en dag på skolan. Hårt arbete "lönar" sig, ->hahaha
Måste berätta en så jävla härlig grej som hände på jobbet idag. Var jätte stressad för att få in skolhästarna då jag hade en tid att passa för att gå promenad med åringarna. Så står hästarna självklart läääängst bort i hagen. Så tänkte jag att "va fan jag visslar på dom", visst de lär garanterat inte komma för vilken häst gör det? Men försöka går ju så jag visslade tre gånger och tro fan att ALLA kommer galopperandes mot mig! Go känsla ska ni veta!

Imorgon händer det lite hemligheter.... Så håll i hatten!


Att tömma..

En utebox med hela familjen en söndagskväll är inte helt fel! Alla samlade och med bra samarbete! Nu ska jag börja laga mat, står tacos på schemat. Kan inte bli mycket bättre, men först hänga upp tvätten. Latero


Burlesque

Hallihallå!
Har nyss kollat klart på Burlesque med mamma. Grymt bra film måste jag säga, den var över förväntningarna! Så har ni inte sätt den, se den! Ska kika på ett avsnitt av the mentalist och sen nana. Big day tomorrow! Godnatt :)


Godnatt!

Hård jobbdag, fick massor av hjälp av goa lilla Emma! Snällare människa får man leta efter. Nu ligger jag i sängen efter att ha bjudit på tacos. Fyra proppmätta magar och en helt slutkörd tjej ligger nu i sängen och ska sova. Tagga morgondagens äventyr!

Godnatt partypinglor!


Från blogg till Business.

Godkväll!
Har haft en del att göra idag så har helt glömt av bloggen. Var i stan med Emma och kollade efter julklappar, var dock inte så mycket som föll mig i smaken så köpte lite saker som jag missade igår, får visa i ett senare inlägg samt det jag köpte igår, vet inte om det är intressant att läsa/kolla på vad andra köpt, jag personligen tycker det är ganska intressant men alla tycker ju olika. Svårt ibland med tanke på att vi inte får så mycket feedback av er som läser! Men men.. Läste precis ut boken jag köpte i torsdags, började läsa lite igår innan jag skulle sova. Det var svårt att slita sig för den var ganska gripande, somnade runt 03:30 haha.. Rekommenderar verkligen andra att läsa denna boken, sjukt bra!
Nu tänkte jag påbörja att läsa en annan bok, synd att jag inte har samma motivation för bokuppgiften vi har i skolan. Men det är ett senare problem! Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs lite senare!

En bild från boken, hovslagare Mikko lät ganska gulligt måste jag säga!


Satan så bra!

"No Facebook, Twitter or Instagram"


Blev en mysfika också!

Passade på att fika medan vi ändå var på karma! Haft en jättemysig fredagskväll, bra avslut på en hektisk vecka. Så skönt att bli av med Religionen & nationella, som en sten som försvunnit från mina axlar. Nu tänkte jag rensa min mobil, sen göra ett inlägg med det jag köpte. Mest basic grejer, men ack så nödvändiga!

 


...

Borde man klaga egentligen?


Mat & shopping

Sitter i skrivande stund och äter med en kompis på Karma. Handlade lite småsaker på kungsmässan innan, ska förmodligen dit en sväng imorgon med. Visar vad jag köpt lite senare, ha en fin kväll. :)


Rullar fram

Hej, mitt liv går till och från i gråskalor. Just nu känns det jävligt bra då religions provet är klart, nationella klart, hästen riden och haft lite extra go tid i stallet med rara lilla Emma. Pratade om allt och ingenting och ibland är det sånt man behöver. Nu har man ätit middag och laddar inför morgondagens jobb!


Nu jävlar ska här läsas!

Kommer bo i denna boken tills den är utläst. Inspiration på högsta nivå!


Påväg mot äventyr!

Har nu lämnat skolan med Madde & Matti, ut på äventyr! Skönt att ha gjort klart religionen, nu siktar vi bara på nationella imorgon!


Utrotningshotade arter

Godmorgon!
Sitter just nu på min första lektion för dagen, utrotningshotade arter. Jobbar just nu med "Hotade svenska arter" har valt Lodjuret, tycker att det är ett väldigt intressant djur. Det är en gruppuppgift 3x3. Så i vår grupp har vi även fjällräven och järven. Efter denna lektionen är det 2 timmar religion som gäller, dock med prov ena timmen. Ser inte fram emot detta alls. Jaja, vad ska man göra? Finns inget att göra åt det tyvärr. Slutar efter provet, riktigt gött! Nu måste jag jobba, hörs sen!

Krångel

Hallå alles! Bloggappen har levt sitt egna liv och har inte heller hunnit med att blogga vid en dator.. Har haft fullt upp med att själv bara må bra, hinna med skolan och självklart rida.

Igår hade vi ridlektion. Vi hoppade en "evighetsbana", och de kan jag säga är något både jag och lilla Cassandra längtat efter! Hon hoppade för kung och fosterland och det var så himla roligt!

Låter bilden tala för sig själv..


Quote


Mitt i allt pluggande

Hallåja!
Har tagit en paus från pluggandet, så mycket att få in i huvudet. Man blir ju störd mer eller mindre. Vad har jag åstadkommit idag? Hann avverka en timmas PW med min granne, känslan efteråt är riktigt go! Börjar bli "friskare" nu med så ska åka till skolan imorgon hade jag tänkt. Mycket denna veckan.. På torsdag är det religionsprov & på fredag nationella i svenska skriftligt. Så tråkigt, men nödvändigt. Tänkte kolla på ett avsnitt av The big Bang theory nu och sen fortsätta plugga. Vi hörs!

Bild från imorse :)


IRLGARV


Tisdag

Hallihallå,
Vaknade nyss. Tog en powernap på 20 min, inte för att det hjälpte så mycket men.. Planen idag är plugg, nothing else sorgligt nog. Har åkt på en cphosta, som om det andra inte vore tillräckligt. Gör mig frisk, NU.


Pictures

Lite bilder från idag, Edna & Bruce. :)


Godmorgon måndag

Hallihallå,
Vaknade för cirkus 2 timmar sen. Har nyss ätit, så tänkte gå ut med hundarna om en stund. De har ju också behov som man måste tillgodose fastän man är sjuk. Får ta dem 1 & 1, man får ut mer av promenaden då. Annars då? Måste sätta mig ner och kolla igenom allt som ska göras denna veckan, lite panikkänsla sådär..

Bra budskap.


Förväntningar..

Jag som verkligen sett fram emot den här söndagen. Att få sätta på kanal 11 och se mitt älskade The walking dead.. Men så klart ska de va ett kasst avsnitt, hoppas verkligen att man får svar på varför de förstörde min heliga tid med en timmas skräp. Är nästa likadant börjar jag undra om även denna serie går mot sin undergång, precis som de andra serierna jag fastnat för. Tänker främst på Lost och Prison break.

Men imorgon är det skola. Hoppas på att bli frisk så jag kan jobba i helgen. Börjar bli så trött att gå runt och snörvla, hosta och ha halsont till och från.

Nu ska jag somna framför TV'n. Godnatt på er godingar!


The typical katten


Promenad & prat

Har varit ute och gått en sväng med Edna och Michelle. Skönt att bara vara o ta det lugnt, tog dock på krafterna så ska lägga mig i sängen o bara ta det lugnt. Får se om jag orkar gå till skolan imorgon, ser inte så ljust ut just nu men som sagt får ta itu med det imorgon.

Hann träna lite med Edna också, vi har fått en så bra kontakt oss emellan och det känns riktigt bra. Tränade på inkallning och lite mer allmän lydnad och hon gör framsteg hela tiden! Underbart, fina hund.

Får se om vi hörs mer sen om inte imorgon. Ha en fin kväll.


Hallåj

 
Min dag idag har bestått utav plugg plugg plugg och ännu mer plugg av de tre världsreligonerna.. Fick avbryta allt med lite fotografering med mig själv som modell, haha egooo I know.. Fast egentligen inte, jag skulle mer än gärna fota porträtt om någon ville ställa upp som modell! Så är dert någon där ute som vill bli fotograferad av en hobbynörd så hör av er!! 
 
Nu ska jag äta Chili con carne och sedan bege mig till min kära Marielle som bor i en skola i närheten av skolan över helgen. Behöver lite girltalk innan The walking dead ikväll! kl 22.00 i TV11, MISSA INTE!!
 
OBS, skärpan kanske inte är den bästa och det vet jag.. Så kan det bli om man fotar med fjärrkontroll.. ><
 

Jag saknar dig.

Går inte en dag utan att jag tänker på dig.


Sjukligheten fortsätter..

Godmorgon förkylning, så underbart att du ännu en morgon försöker kväva mig med hostattacker med slemm som får en att vilja spy. Samtidigt som mina ögon klibbar igen och inte helt frivilligt vill öppna sig... Hoppas vid allt att jag hinner bli frisk till nästa helg då jobb inväntar ännu en gång..

Nog om det, nu ska jag försöka mig på att göra en PANG frulle och sedan plugga religion hela dagen. Ska gå in oerhört seriöst och göra frågor, skriva upp olikheter / likheter mellan religionerna, kunna högtider osv. Ska rör enkelt bemästra kristendomen, judendomen och islam! De ni, det blir inte lätt....


Nya naglar

Man blir ju så galet rastlös av att vara sjuk. Nästan så att man börjar klättra på väggarna. I alla fall, drog bort glitterlacket (vilket var ett helvetes jobb) och tog på genomskinligt och satte på klisterdekorationer! Mamma hade tydligen hittat de i veckan, så tänkte testa och se hur de såg ut på. Tycker det blev ganska bra faktiskt. :)


Sängen

Äntligen har jag dimpat ner i sängen från en fartfylld dag. Först i Borås mötte jag en gammal vän jag inte sett på 2-3år. Hade verkligen massor att prata om så det var nog inte tyst en enda sekund! Sen vidare mot Göreborg för att möta min nyfunna vän. Där var det inte tyst en stund heller och man glömde verkligen bort allting för en timma eller två. Det var väldigt trevligt och fick en egen guidad tur i Göteborg efter en mysig fika på ett ställe som hette Café Berlin.

Nu blir det att somna till "13 snart 30", godnatt alles!


Varför gör du det med honom?

Grymt bra låt, lyssna & njut.


Quote


Lördag

Goddag!
Blir ingen utgång för min del, halsen o förkylningen blir bara värre. Men man får tänka positivt, det kommer fler tillfällen! Håller på att hjälpa mamma med smink och hår, hon och några andra ska iväg på ladies night ikväll :) som hon längtat! I övrigt har jag inga planer idag, mer än att bli frisk fast det sker ju inga direkta mirakel under en dag :) måste försöka plugga med, 2 stora prov kommande vecka. Måste kila, hörs senare!


CS häst och fritid

Halva priset på hela sortimentet!
http://cshast-fritid.se
Kod:CSHF

 


Äventyr!

Nu ska jag ut på äventyr! Först ska jag till Borås på ett kört återseende av en gammal vän. Vi har inte träffats sen jag började gymnasiet, så det ska bli väldigt kul. Sen ska jag vidare mot Göteborg på den där lilla fikan, får se hur det går! Jag som skulle plugga hela helgen, lyckades jag verkligen med....

Well, well!


Godnatt

Mådde "bra" tills för en stund sedan, uppenbarligen för att tabletterna slutade verka.. Ska lägga mig i sängen igen och kolla på Hart of Dixie, älskar verkligen den serien! Sen försöka sova igen, halsen blir inget bättre. Riktigt jobbigt o trist. Får se hur det blir imorgon, skulle gått ut med några kompisar o firat att en vän nyss fyllt 18. Tror inte att det kommer vara speciellt mycket bättre tills imorgon, men man kan ju alltid hoppas!


Så mycket glitter

Nu känns det som att min värld är fylld av färg och glitter mitt i höstmörkret. Det känns bra nu och den här stunden, känslan vill jag ta vara på. Nu känns det som en ny bok öppnar sig och det enda som fattas för att kunna börja läsa första kapitlet är att jag ska bli frisk! För den här nya boken ska faktiskt börja bra utan några som helst bekymmer.
Inte nog med det så imorgon ska jag till Göteborg på en mysig liten fika! Kanske ett bidragande till mitt goa humör? Så lustigt att vissa tinar bort och nya kommer in i livet så fort.


Boråsborås!

Jag och Marielle tog en snabbis in till Borås efter skolan med min kära bil Zukko. Vi kom in mitt i rusningstrafiken och faaan vad folk kör förjävligt!! Ush sitter och svär åt allt och ingenting verkligen när folk som kör värre än mig ger sig ut i trafiken.. Men väl framme tittade vi runt i butiker och hade det trevligt. Nu ligger jag i soffan och njuter av en jobbfri helg!!!


Klättring

Dagens ridpass började med klättring i skogen. En bra backe i skogen med stockar traskade vi upp och nedför 2x2, och det må jag säga räckte för alla hästarna! Cassandra stretade emot lite och huvudets position va lite olika, men bakbenen jobbade på bra och det var det övningen gick ut på. Sen skrittade vi vidare till ridhuset och red lösgörande 15min i trav och galopp och avslutade med att skutta över ett hinder. Cassandra avsprångspunkt varierar från långt till kort så hon har ett brett register men det är lite svårt att påverka då jag har mycket jobb med galoppen kvar, i alla fall i höger varv. Men vår träning går framåt och vi har kommit långt bara på 2veckor!


Sängliggande

Har blivit cpsjuk.. Ingen uppdatering från mig de närmaste dygnet. Vad ska man skriva? Typ idag låg jag på vänster sida.. Nej, håll ut!


Twilight sagan

Nu har man sett den sista filmen i Twilight sagan. Jag sneglade på Mikko och hon grät, då började jag gråta och när filmen var slut visade det sig att Madde och Matti också fällt en hel del tårar.

Helt otroligt bra slut, kunde inte bli så mycket bättre. Känner att jag kan dö lycklig nu!


Food

Sitter för tillfället och äter på Bejing i nordstan, satan så gott! Bättre än förra gången jag åt här :) nu är det inte långt kvar tills bion börjar, spänningen stiger.. Hoppas också att min hals snart tar en vändning för den dödar mig.. -.- måste tyvärr avsluta här, maten kallnar. Latero


Slöja

I moskén fick vi ha slöja, kolla så snygg jag är!


Moskén

Efter fikan käkade vi lunch som skolan bjöd på, ost och skink baguett med tillbehör som gurka, paprika och någon skaldjursröra. Det var fakiskt väldigt gott och mättande. Nu väntar vi på vår guiding i moskén, vi är 30min tidiga så vi sitter i bussen och gottar oss med frukt. Livet leker asså!

 


Fika på EH

Hallihallå,
Nu har vi avverkat synagogan, så nu är det bara moskén kvar! Sitter och fikar med Jukko, Madde o Matti på espresso house. Tog en mudcake & en chailatte, så gott! Latero friends


Mot Göteborg!

Godmorgon torsdag!
Sitter just nu på bussen påväg mot Göteborg. Som Jukko skrev i föregående inlägg så ska vi till en moské & synagoga idag. Mycket intressant! Efter studiebesöket vankas bio, breaking dawn part 2. Såg på ettan igår, så behövde bara vänta 1 dag tills nästa medan Jukko man väntat i över 1 år, hehehe lite komiskt! Lönar sig att vara seg ibland. Jaja, vi hörs sen!!


Godnatt

Snart blir det sängdax för sjuklingen med mycket ompysslande av kära sambon! Vi köpte pizza och hade det allmänt gött, kollade på breaking dawn part 1 tills min kropp gav upp. Imorgon väntar ytterligare studiebesök, den här gången till en moské och synagoga. Sedan blir det bio och då ska vi se part 2 av breaking dawn. Det ni mina damer och herrar har jag väntat på i år och tider! Hoppas bara inte kroppen sviker...


Kanon sjuk

Hejsan! Ligger och tycker synd om mig själv och blir ompysslad av Mikko. Är förkyld och fryser som en jude... Blir nog att åka och köpa tröstmat, typ pizza.

Hejdå, nu ska jag sova vidare!


Onsdag

Hallihallå,
Här ekar det tomt! Får be om ursäkt för det. Har varit fullt upp hela veckan faktiskt och ändå är det bara onsdag.. Idag vankas plugg (religion) har ett hyfsat stort prov nästa torsdag, ska även hinna med lite träning o att avverka 2 twilight filmer! Ska på bio imorgon med frugan + våra sambos, himla mysigt! Ni kan ju tänka er vilken film det blir? Om inte så tänk en gång till. Nu ska jag kolla på days, latero.


Mot Skogome!

Ska på studiebesök till en anstalt, spännande! Blir ingen uppdatering när vi är där för man får inte ha med telefonen! Ciao


Next up: Badminton

Nu drar jag & Madde till idrottshallen för att spela badminton! Hörs senare


Chico <3

Min underbara tavla i mitt rum väcker så många minnen. Saknar dig hjärtat!

Min favorit ridskoleponny som blev min som jag sålde för några år sedan.. Min älskling, Chicobus och tjockis. Vet att du har de bra men man jan inte låta bli att fälla en tår ibland. <3


Ett sista avsnitt..

Innan jag ska försöka sova! Är jättetrött men som vanligt så lär det väl ta 100 år innan jag somnar. Ska upp hyfsat tidigt imorgon, ska åka till läkaren innan skolan börjar. "Jättekul" eller inte.. Men det blir nog bra. Fixade btw mina naglar innan, slänger upp en bild nedan. Godnatt kära bloggläsare!!

Ojämna som satan.. Men vem bryr sig? :)


Vinterskor

 
Snart kommer vintern och jag måste ladda upp med nya "Ullisar".
Om min plånbok hade varit fet hade jag lätt köpt hem några lite mer udda än att gå runt i de klassiska svarta,bruna,beiga varianterna. 
 
Spana in mina favoriter och ännu fler här .... http://www.snowstovlar.com/
 

Hart of Dixie

Hallihallå!
Håller på att ladda om batterierna för en ny skolvecka. Perfekt att bara ligga i sängen och kolla Hart of Dixie då. En av de bästa serierna som jag sätt! Vi hörs sen, ciao!!


6 ft of anger


Lunchtime!

Tacos på jobbet, varför inte liksom? Allt rullar på och jag kan i lugn och ro avnjuta min mat. I vanliga fall brukar jag få stressa men inte nu! Duktig tjej jag är va?


TV-sällskap

Idag håller programmet "Så mycket bättre" mig sällskap tills sömnen faller in. Det är ingen mer än självaste Miss Li som ska få sina låtar tolkade. Lite spännande då jag gillar hennes musik starkt!

Godnatt alles! Imorgon väntar ännu en jobbdag.


Horoskop


I survived

Idag har jag jobbat gärnet i stallet! Allt flöt på trots att jag fick tempa 4 hästar, ringa veterinären angående en häst som hade kolikavkänningar igår, gick en promenix med honom gjorde jag också. Sen så kom den jäääävla tjejen som alltid kommer och stör sig på att ridhuset är låst varje helg. Visst jag förstår henne men först och främst står det på hemsidan att ridhuset är ledigt från och med 10.00, hon kom tidigare och stod och gapa och var så himla otrevlig... Herregud, jag är en elev jag kan inte hjälpa att det är låst. Detta är andra gången hon kommer och är en sån jävla bitterfitta trots att jag hjälper henne.. Ush, äckliga jävla hästmänniskor rent ut sagt!

Nu är jag i alla fall hemma och har avnjutit en god tacos! Nu väntar TV och en tidig sänggång..

 


Ut & rida

Kom nyss tillbaka från en promenix med pappa, Edna och Bruce :) och nu aka jag ta tjuren i hornen och rida Pålle på volten! Hörs sen :)


Quote


Godmorgon lördag!

Har tusen saker att göra idag. Måste bland annat plugga, gå med hundarna och tvätta. Får väl se vad jag hinner med, är ganska trött för jag somnade allt försent. Ska göra frukost nu o dricka kaffe, latero!


Kan_inte_sova

Humorn när den är som bäst!

Jakten efter John Blund fortsätter.....


John Blund

Nu inväntar jag John Blund för imorgon ska man upp tidigt! Bjuder på lite bilder från veckan, en från när vi släppte stona med sina föl i ridhuset, en från våran sadelkammare där det alltid skrivs klagomål och självklart är det alltid ettornas fel! En liten bild på snygga LP skivor och sist men inte minst en liten rolig grej vi fick se från en föreläsning med en kille som pratade om ekonomi och peak oil här i veckan som jag inte skrev någonting om (fy mig).

Godnatt våra goa läsare, hoppas er helg blir "trevligare" än min!


Godkväll!

Hallå!
Sa ju tidigare att jag skulle berätta om min dag, here it comes! Hade sovmorgon i morse, vakna runt 08:40 ganska sent, tänkte skita i idrotten för att jag va så fruktansvärt trött.. Men något inom mig sa att det var en dum idé! Trött som jag var åt jag frukost snabbt som tusan o bytte om. Drog upp till idrotten o kände ångesten när jag fick veta att vi skulle ha boxning. Men fann motivationen och fick mina endorfiner, bra start på dagen! Efter idrotten hade vi bygg 3 timmar. Åkte till Sätila bygg för att hämta material, påvägen dit så lossnade släpkärran. Nog dagens roligaste händelse, inget man är med om varje dag haha! Drog hem runt 14:30 o väl hemma har jag inte gjort jätte mycket. Såg att jag fått paket (nagellacken jag visa innan) happy times! Drog ut på en runda med hundarna och efter det har jag legat i sängen och kollat på Hart of Dixie, har tänkt fortsätta göra det så vi får höras lite senare ev imorgon. Hoppas ni har en bra fredagskväll!

Bild på mig och My, värd att ha i 2 inlägg!!


X-faktor

Ligger nu i soffan helt utslagen och mumsar på vindruvor. Känner feberkänslor och hoppas på att jag orkar med den fullspäckade jobbhelgen på skolan..

Inväntar X-factor, kollar på det av och till bara för att se på Malcolm Brandin, haha!


Ridlektionen

Idag gjorde vi en gammal klassisk övning vi gjort ett antal gånger förr, riktigt bra men inte riktigt passande för min lilla pärla. Två hinder på medellinjen med 13m i mellan. Vi värmde upp lite med att hoppa första hindret, lägga en volt och hoppa igen, rida på med 3/4 galoppsprång och hoppa det andra, lägga en volt och hoppa det igen. Att hoppa tyckte Cassandra var jättekul, hon hoppade runt och fint och jag kunde allt se glimten av min gamla hoppetossas kapacitet! Men mot hindrena var hon spänd och lite stressad och jag försökte bara få henne avslappnad. Av dagens lektion konstaterade min ridlärare att jag INTE ska tänka på kemin mellan mig och Cassandra och att jag INTE ska ha så höga krav på mig själv. Hon hoppade upp och red Cassandra själv och de va kul att se. Cassandra var inte direkt snäll kan jag säga..! Men för att förstå sig på hästen måste han helt enkelt rodnaden själv, så nu känner jag att jag verkligen kommer få bra övningar på lektionen som passar henne. Fick även höra "du är bannemej modig som vågar rida den där hästen" hahaha like I never heard that before...


New in

2 nagellack. Riktigt fina färger, tänkte hinna med att fixa naglarna i helgen. Om jag hinner göra det så kommer det bild på resultatet. :) båda är från Nelly!


Fredag!!

Hallihallå!
Kom hem för en stund sedan. Ska ut med Edna, Bruce o mamma nu på en promenix! Berättar om min dag lite senare.


Godmorgon!

Igår blev det inget inlägg för gårdagen var fullspäckad och jag hängde med ett gäng brudar från skolan till Sticky fingers. Först var jag lite skeptisk till om jag verkligen skulle kunna slappna av och ha kul, men den älskade spriten hjälpte självklart till och vi hade så jävla kul!


Mot gymmet!!

Badminton som uppvärmning o rygg + mage i gymmet!! Underbart :) hörs senare!


Underbar kväll

Efter det uppskattade besöket hos vår gamla ridlärare åkte jag, Madde, Max, Markus, Robin, Jennifer och Fredrik till Donken och satt och chillade. Väldigt trevligt och vi satt och sjöng hela vägen hem, eller ah, Max satt och hittade på lite låtar om allt och inget rörande vår skola. Bl.a en om mig och Cassandra som var klockren! Ett gott skratt förlänger livet och nu sitter vi och diggar LP skivor, hell yeah!


Badminton

Idag på specialidrotten körde vi badminton! Och ingen jävla strandbadminton utan de va hårda bud! Körde blodiga matcher och avslutade med rund badminton, alltså när man skjuter och springer över till andra sidan. Det var ett bra pass för mig som blivit lite förkyld så här mitt i veckan.

Nu ska jag gå och äta och sen ska min klass (eller ah, hästtjejerna) åka och hälsa på vår gamla lärare som nu jobbar som ridskolechef. Har aldrig varit i Bollebygd så det ska bli spännande, samt att se hennes reaktion då detta är en överraskning!

Tjingeling!!


Slutat!

Slutade 11:20, men hade möte vid 12:20. Har slutat för dagen nu. Ska skriva en "to do list" för vad jag måste göra i helgen, samt äta lite champisar och dricka kaffe! Allt detta till days, gotta love life!


Onsdag

Godmorgon!
Har precis börjat min första lektion för dagen, samhällskunskap. Har bara 2 lektioner idag, denna & svenska! Happy girl :) har inga direkta planer för idag, har tänkt att plugga lite och träna. Har så satans ont i magen, men det är bra för då vet man att man jobbat ordentligt! Hoppas att min motivation stannar. Nu måste jag koncentrera mig för vi har börjat gå igenom något nytt. Längtar till helgen mer än någonsin, till helgen och Bruce. :)
Fina, fina, fina Bruce. :)

Nya lektionshästen

Ni framöver ska jag ha Cassandra på lektionerna. Visst tänkte vänta ett tag men min ridlärare tyckte att hon kunde va med direkt ändå. Så idag gjorde vi galoppövningar. Red upp på medellinjen och skulle ha hästarna raka, sen red vi på fyrkantsspåret och flyttade in bakdelen. Gick väl så där, känns verkligen konstigt att sitta på en liten pigg ponny med mycket energi och humör i kroppen. På fredag ska vi fortsätta med att arbeta med galoppen, hoppas hon landat lite mer i sig själv tills dess!

Efter ridningen drog jag mig in till götet med syskonen Hultén och köpte mig en sjal. Ska även sova med dessa godingar i natt. De ni!


Pisseblöt..

Efter skolan slutat så drog jag & Madde ut på en promenix. Gick in till Sätila, började regns när vi var halvvägs och det regnade bara mer och mer, sjukt drygt.. Så påvägen hem spelade det ingen roll att småregna för vi var redan pisseblöta.. Nu har vi fått lite mat i magen iaf, tänkte bege oss mot gymmet om ett tag. Feels good, börjar få lite träningsvärk i magen efter igår.


Nu börjas det

Nu är skolan igång och massor av träning ska det bli! Som Mikko skrev tidigare spelade vi badminton men innan dess på specialidrotten körde jag 20min på crosstrainer intervall, fy fanken! Sen blev det armar. Måste börja fundera på vad jag behöver och vad jag vill med min träning!


Ett träningspass senare..

Godkväll!
Kom nyss tillbaka från gymmet. Spelade badminton 30 min och körde mag/ryggövningar i 20 minuter, Jukko agerade PT på det sistnämnda. Hon kan ju allt och lite till den jäveln! Nice för mig, för man blir mer motiverad när man får hjälp. Så är det för mig i alla fall. Vi ska äta kvällsmat nu och sen ska jag hoppa in i duschen. Efter duschen vankas sängen, är så sjukt trött i kroppen. Men vi hörs imorgon igen, sov gott!!

Bjussar på en gammal bild :)


Tjockis ponny

Efter 3 veckor av enstaka ridturer och lite utlåning ska min lilla "djävuls ponny" komma igång igen. Magen ser ut som en tunna och manen har vuxit vilt och skägg har hon införskaffat. Nu blir det andra bullar och idag stod jag och fjäskade länge med godis och massa borstande.

Dagens pass bestod av en rätt kravlös uppvärmning och sedan rätt mycket arbete i skritt. Lite sidvärtes och ryggningar och hon lyssnade fint och sökte sig självmant framåt nedåt. Tycker inte hon tappat så mycket på tre veckor men galoppen är förfärlig.. Hon har alltid haft lite problem med just högervarvet och kör korsgalopp och byten hit och dit. Så den får vi allt ta och jobba upp. Sen är tanken om någon vecka ha med henne på lektionerna i skolan! Får se hur detta går!

Kolla bilden hur förtvivlad hon ser ut efter ridpasset, haha sötnos!


Woho!

Fikabiljetter för bra städning, guldstjärna för hela huset! Känns ju bra :)


Godmorgon måndag

Godmorgon!
Sitter i bilen påväg mot skolan nu. Jukko the man som kör ofc! Blir nog lite sena, men bättre sent än aldrig? Har studiehandledning nu sen håltimma, mycket skönt! Hörs sen!


Tredje säsongen...

...av The walking dead!!!!! Överlycklig tjej sitter i soffan, med känslan av att bli tagen på sängen av det första avsnittet för säsongen. Helt sjukt bra och spännande, längtar redan till nästa söndag.

Nu ska jag och Mikko ut med the dogs! Tjing tjong!


Godkväll!

Är snart klar med min samhällsuppgift, känns riktigt bra! Jobbar uppenbarligen bäst under press, kanske inte det bästa men det känns alltid som att man får till det ordentligt då. Hoppas bara att lärarna tycker det jag skrivit är bra o att jag blir en av dem som de skickar in. Annars då? Vi tänkte kolla på The walking dead (aldrig sätt) men Jukko verkar vara mer eller mindre besatt! Lite som mig och våra bästa år helt enkelt. Jaja, som Jukko skulle ha sagt "Här blir det inga barn gjorda" nu måste jag skriva färdigt så att jag blir klar! Latero

Bild på Bruce :)


Mini kräftskiva

Innan var vi ute på en liten drive, Mikko utan körkort var chaffis. Vi hämtade kräftor som vi ska käka ikväll, mumma!

Sen tog vi en promis med the dogs, familjen Bengtssons nya vovve är helt klart i ögonfallande, en riktig pärla.

OBS! Spana in den snygga bilden på Mikko. Pet, pet i näsan!


Mitt i allt pluggande..

Jukko sitter o skriver på en svenska uppgift, själv sitter jag med samhällskunskapen. En uppgift som kan påverka våra kära politiker (utöver valen vi har var 4:e år) rätt intressant faktiskt! Därav den taskiga uppdateringen. Men vi hörs mer senare, promise!!


Svider i plånboken

Har tankat bilen och begett mig hem till Mikko. Vi ska ha pluggdag idag och ska gemensamt åka till skolan imorgon. Oerhört mys, saknat henne som strand nere i Skåne kan jag erkänna!

Men nu ska jag fortsätta plugga, ska göra svenska uppgifter, en novell "en dag i helvetet" och bokrecension på Hungerspelsböckerna.

LET'S DO THIS


Godnatt

Hallihallå,
Kom nyss tillbaka efter en promenix med Edna & Bruce. Var ute på en nattispromenad, var som att gå med 2 hästar typ.. På både gott och ont, de va verkligen överallt. Men i vilket fall som helst så ska jag försöka sova nu, har så ont i huvudet att jag vill spy. Har varit såhär hela veckan typ, har jag huvudvärk imorgon igen så får jag söka läkartid nästa vecka. Jaja att sitta här o babbla gör knappast saken bättre. Vi hörs imon, godnatt!

Bild på Bruce sen i fredags. :)


Trött som få

Nu drar jag mig hemåt! Trevlig kväll men med magsmärtor... Uscha! Sängen kallar vid 3.25 då bussen är framme!


OPI Instinct of Color

Lyckades snubbla över denna videon nyss, damn. Kolla så förstår ni vad jag menar!
 

Vissa saker känns så självklara.

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
eller att alltid kunna
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta högst
eller att vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst,
att komma längst
eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att
se livet som det är,
att acceptera dess kraft
och ta del av den.
Att falla till botten,
slå sig hårt.
Och kunna ställa sig upp igen.

 


Halloween

Har inget att klä ut mig till så..... Röd topp med ett lånat rött deadem får det bli. Spontant som satan men skål!


Godkväll!

En 3h bilresa från Skåne avklarad. Riktigt gött att maten står på bordet när man kommer hem då man var lite "busig" och körde hela vägen utan stopp. Både bra och dåligt men vill man hem så vill man! Ska nu se om jag kan få lite plugg gjort, har en hel del tankar omkring farande så tror inte så mycket kommer bli gjort.. Men det är bara kämpa på och hålla huvudet högt.

Varit dåligt med bilder från min sida i de senaste inläggen och det ber jag om ursäkt för...!


True fking story


'Äventyret'

 
Godkväll kära blogg,
vid 9 imorse så åkte jag, mamma och min bror upp mot Jönköping. Väl i Jönköping skulle vi möta upp Eva och ta hem våran nya vovvis. Allt blev klart igår och allt har gått så himla fort, men nu är han äntligen hemma. Lilla Bruce ♥ okej så jävla liten är han inte, han är snart 20 månader. Han omplacerades till oss pga olika anledningar, nu ska vi bara se framåt! Nu ska jag sätta mig med resterande av familjen och kolla lite på tv. Vi hörs kanske senare om inte annat imorgon. Ha en bra fredagskväll!!

Fredagsmys

Middagen var go och mitt godis som jag köpte också! Var några ungar som knackade på innan och frågade "bus eller godis" de fick tyvärr inget och de stod mig dyrt.. Toalettpapper på min bil! Inte okej någonstans, dagens "ungdomar" asså....


Ops

Glömde påpeka att jag faktiskt simmade 1km i onsdags.. Blev inte mycket mer gjort än de och att jag hämtade ut mitt körkort. Bra jobbat!

Vi hörs!


Skåneland

Igår tog jag bilen ner till skåneland! Skulle blivit lite inlägg längst vägen men det blev inte så, haha. Stannade i Falkenberg och käka på Donken sen körde jag hela vägen ner! Riktigt bra jobbat förutom några felkörningar... Dumma GPS som kräver 3G täckning för att hålla igång!

Men nu är jag här och ska käka de berömda hemmalagade nudelwoken, får se om den är så god som det utlovas...!


Ute på äventyr!

Ni får se vad jag snackar om sen, känns ganska overkligt men så kul!!


Done.

Hallå!
Har nyss slängt i mig lite mat. Fyfan, det behövdes! Har mockat i uteboxen, 4 kärror blev det totalt. Det har börjat regna in, så var tvungen att slänga ut en massa -.- så dumt! Hann även fixa i ordning till Tom, så glad han blev. Underbar känsla :) nu ska jag glo på en film med min bror, ciao!


Godmorgon torsdag!

Hallihallå,
Har nyss avnjutit en god frukost med min kära Jukko. Hon kom hit en sväng igår & tur var väl det, en sann räddare i nöden! Vi tjocka oss lite med chips & dipp och spelade lite kort. Vardagsmys! Idag har jag inga konkreta planer, ska ta mig an uteboxen och försöka fixa klart mitt rum. Hörs sen!

Favoritbilden just nu!


RSS 2.0