Time to get some sleep.

Som rubriken lyder så ska vi försöka sova, är ganska trött just nu. Har glott lite days och bara snackat skit, wonderful! Vi hörs imorgon, Godnatt dear readers.


Hihihihi


Videoinlägg #1




Från Nelly

Fick hem mitt paket från Nelly idag, dock så saknades det 2 saker som visade sig vara "slut i lager" himla trist, men jaja fick ju lite cash tillbaka som jag kanske har nytta av framöver. Väntar fortfarande på ett paket från dem, men det vet jag inte när det kommer!! Nu ska jag och Jukko rycka upp oss och hitta på något kul, vad vet jag dock inte än! Ha det fint sålänge.


Snygga byggnadstjejer!!

Hallåja,
Me and le Jukko kom hem till mig för en stund sedan. Hade ju som sagt bygg sista lektionen, grymt lärorik lektion. Vi delade upp gruppen i 2 grupper så jag Nikolina, Emilia och Matilda var i en halva. Vi ska fixa klart ett hus, sån lillstuga typ. Jaja, ska vara social mot Jukko nu hörs sen!!

Bjuder på en bild på mig och Emilia :)


Fredagsridning

Nu sitter jag i bilen på väg hem till kära Mikko. Köpte lite gott gott till helgen, bigaroer och choklad.

Dagens ridlektion gick ut på det vi hade i läxa. Alltså Kyras tips på att rida en häst i form. Hade med Cassandra på lektionen idag och det gick helt okej. Hon fick igång bakbenen bra och det var det som var själva poängen att vi skulle förstå att allt kommer bakifrån när man rider en häst i form och att man inte bara fokusera på vart huvudet befinner sig. Det gick väldigt bra för allihopa och när Cassandra inte var grinig på att alla stora skolhästarna kom upp i rumpan på henne så slappnade hon av och sökte sig neråt. Vi avslutade med att hoppa ett språng med en travbom framför och en bom bakom.

Fick kritik för att mina tår/fötter pekar utåt när jag rider så måste tänka mer på mitt skänkelläge. Sedan att jag tar upp händerna lite mer och blir liiite mer följsam. Sitter en del i att jag är så svag i armarna så dom måste jag träna upp! Känns bra att ÄNTLIGEN få kritik på mina ridlektioner. I tvåan fick jag alltid så mycket beröm och visste inte riktigt vad jag kunde förbättra.. Antigen har jag tappat i min ridning eller så var det helt enkelt bra att jag fick en ny ridlärare att utvecklas med.

Nu ska jag chilla på dillen och ikväll ska nog Mikko och jag ut på en promenix och glo på en bra filmerulle.






Lunch!

Hallihallå,
Har nyss käkat lunch. Innan lunchen hade vi byggnadsunderhåll, drog till Sätila bygg köpte lite material och vår lärare bjöd på glass, inte helt fel! Vi hade ju träskbrännboll innan på idrotten, för övrigt var det nog en av de roligaste idrottslektionerna vi haft! Hoppas på att få göra det fler gånger! Jag, Emilia och Matilda körde på krigsmålning, langar en bild nedan. Nu ska jag dricka en kopp kaffe för att sedan återgå till de sista lektionerna som är byggnadsunderhåll! Jukko hänger med hem i eftermiddag, kommer vara en fullspäckad helg!!


Godmorgon!!

Nyss vaknat och käkat frukost, nu är det dags för idrott och träskbrännboll!




Blondie

Sitter på mattelektionen och fattar absolut ingenting. Funderar på att hoppa av...

Strax ska hästen ut i hagen och sedan blir det svenska, håltimma, lunch och till sist ridning! Hoppas på att kanske få ha med min lilla pärla på lektionen.

Idag ska jag följa med Mikko hem och bara ha det mys! Väldans trevligt!!


Torsdags nöjet

Hallå i stugorna!

Idag har jag gjort allt och inget, eller ah, massa kul och inget plugg! På specialidrotten idag så spöregnade det så vi gick ner i gymmet och körde ett gött pass som känns i magen nu i efterhand. Märker redan skillnad på mig själv och på de andra tjejorna med konstant träning i lite mer än 2 veckor. Känns som en go sammanhållning trotts att alla ligger på olika nivåer. Vi gick upp efter gymmet till matsalen svettiga och äckliga och sjöng på "pump it up"!

Sen idag så har ju jag och Mikko städat rummet, käka pytt i panna och sedan begav vi oss ut på äventyr! Dagens ridpass blev skritt i cirka 1h och sedan intervallträning och nedvarvning.

Nu sitter vi och väntar på min pluggkompis.. Ska läsa om en clinic med Kyra Kyrklund och skriva om tips vi tagit till oss om att rida en häst i form och på sittsträning.

Här får ni lite roliga bilder från idag! Godnatten!

Sneaky bild på Mikko!


Kvällsfika

Hallihallå,
Har varit ute och gått medan Julia red. Fick med oss lite svamp, gott som tusan! Nu sitter vi och käkar kvällsfika med lite goa människor :) är ganska trött så blir nog en tidig sänggång idag!


Städning

Nu har jag och Mikko städat the le room! Slänger upp detaljerade bilder för att visa vår fina boning i stugan Mellangården 1 som vi bor i med fyra till puckon! Obs, vi har ej hunnit montera våningssängen, men det är på G!


Religion!

2 timmar kvar, sen slutar jag för dagen! Mycket skönt :) hörs mer i eftermiddag med roligare inlägg, låter väl bra? Ciao!!


Populär musik

Sitter just nu på svenskan och läser en bok, "Populär musik från Vittula". Eller läser och läser, är dödstrött från igår. Träningsvärk i magen och för lite skönhetssömn helt enkelt. Idag ska jag ha specialidrott, vi ska springa, sen ska jag plugga, städa, gymma och till sist gå på ett möte och rida! Ska se om jag kan fixa en fotograf till ridpasset. Tjoo så länge!


Godmorgon!

Hallihallå,
har utrotningshotade arter nu. Ingen dubbellektion idag, utan bara 1. Just nu pratar vi om lagar och förordningar, ganska intressant men stort. Är en ganska kort skoldag idag, "endast" 5 lektioner (vanligtvis är det 6). Har inte så mycket att säga egentligen, är sjukt seg.. Talk to you later!

Ny tjej på ryggen!

 
Idag så fick Cassandra som sagt en ny ryttare på ryggen. Tycker att det är kul att se någon annan sitta upp och rida min häst, delvis för att det är nyttigt för hästen och så klart ryttaren som får rida något nytt, men även för mig så jag får se och vara lite stolt över min lilla skönhet. Hon är så jävla fin ibland så man blir tårögd, hihi!
 
Stoig som hon är så skulle hon självklart testa gränserna lite grannan men det gick rätt bra ändå. Julia, som red henne, är ren "dressyrtant" och har erfarenheter av ston sedan tidigare så det gick prima för att vara första gången. Lite lock och pock med mycket beröm så släppte Cassandra till. Hoppas på att hon vill tillbaka upp på hästaryggen nästa vecka så man får se någon utveckling!
 
Vem vet, det kanske bara var träningsverk från gårdagen som gjorde henne lite sur idag. Red ett ordentligt pass på graman igår (som jag inte hann/orkade skriva om igår). Så himla kul att hon kan gå så fint och att man inte ens behöver spänna in henne. Räcker att hon vet att den är där så går hon på som en klocka. Underbart!
 
Bjuder på bilder från praktiken i Skåne som jag fick skickade till mig i veckan av kära lilla Adolf!
 
Godnatt och sov sött fina små läsare!
 
 
 
Puss på min söta "Bobo" ♥
 
 
 

Balansboll

Idag värmde upp med att hoppa hopprep som tokar och sedan gjorde vi övningar på balansbollarn. Känns gött i magen nu kan jag tala om.

Har nu kollat på 2:ornas ridlektion och ska snart käka. Ikväll blir det klasskamp då ska vi spela brännboll. Sen ska jag få se min kära dressyrtant till vän hoppa upp på min pålla och testa lite! Ska bli intressant och gött att bolla lite idéer om hennes träning, även fast fokusen fortfarande är på hoppningen, haha!


En kopp kaffe om dagen är bra för magen.

Goddag,
Slutade redan vid 11:20, sen dess har jag bara tagit det lugnt.. Drog med Matilda en snabbis in till Sätila! Nu har jag precis gjort en kopp kaffe, sitter och slö tittar på tv samtidigt som jag dricker mitt kära kaffe, mums! Ska iväg på ett möte vid 15, sen har jag inget mer att tänka på idag, skööööönt! Hörs sen :)


Pest & pina

Bytte om inför dagens plågor och såg mig själv i spegeln... Tänkte ba "faan va värt alla dessa specialidrottslektioner kommer va" så såg jag tatueringen. Passande passande!

Och NEJ, texten är inte tagen från låten eller nått sånt.. Tanken är annorlunda med ett betydande syfte. Skulle egentligen haft en svensk text men med viss fundering blev det detta istället.

Jalla nu träningsverk kalla!


Arbete med häst

Idag på morgonen hade vi arbete med häst i tre timmar. Jag, Julia och Marielle gjorde i ordning sadelkammaren, kollade att utrustningen var hel och användbart,och fy faaaan va skitit det var! Ush och fy vilka slarver de går på skolan, haha. Sedan skrev vi inköpslistor, slängde skit och kom med idéer till förbättringar osv. Ska bl.a märka ut på alla skåp vad dom innehåller så alla hittar och vet vart saker och ting hör hemma. Rätt kul faktiskt!

Sen avslutade vi med att löshoppa unghingstarna vi har på skolan, Carrier och Index. Det var första gången dom var själva och löshoppade i ridhuset.

Nu så ska jag strax ha specialidrott!

 


Samhäll

Godmorgon!
Gick upp strax efter 08:30, utvilad till tusen. Har just nu samhällskunskap, efter detta djursjukvård och sen slutar jag!!


Sinnes!!

Filmen slog alla förväntningar, herregy så bra den var! Haha.. Nu väntar vi på bussen mot skolan, ska bli skönt att bara lägga sig i sängen, endast 2 lektioner imorgon!!


Bio med m&m!

Sitter på bussen in mot götelaborg, eller ja vi åkte nyss förbi Liseberg! Vi ska kolla magic Mike, ska bli spännande och se om den uppnår mina förväntningar!


Halka*check*

Åker nu hem från halkan i Halmstad. Vi har turats om att övningsköra ner så snart blir det min tur att sitta framför ratten. Dagen har varit lite halv dryg, varit trött och seg hela teoripasset som var på morgonen men sen när vi fick ut och köra runt på halkbanan i bilarna piggna jag till. Det var inte riktigt så kul som jag hade hoppats, inte heller så svårt som jag trodde. Huvudsaken är att "skiten" är gjord och godkänd. Nu har jag 5år på mig att klara körkortet, annars måste man göra om halkan!


Fiskar

Lektionen började med film, en film om fiskar. Väldigt intressant faktiskt! Nästa lektion vet jag inte vad vi ska göra, hoppas det blir något kul i alla fall! Schemat ser ut såhär idag: Sällskapsdjur x2 förmiddagen, Djursjukvård x2 och slutligen sällskapsdjur x2 i eftermiddag, undra varför det blev såhär mycket av samma ämnen. Jaja, skönt det med ibland! Nu måste jag koncentrera mig, nästa lektion börjar nu!

Godmorgon!

Gick upp strax efter 05:30, har hunnit duscha och fixa med lite saker! Första lektionen för dagen är sällskapsdjur, även lektionen efter. Håller tummarna för Jukko som ska göra halkan idag, det kommer gå skitbra!


Hej alla som sover sött

Gick upp 03.00, sedan somna jag om och vakna 04.50, ska nu 05.25 få skjuts in till körskolan för att mötas upp 06.00 för att åka till Halmtstad och göra halkan. Undeeeerbaaart! Missar "träskbrännboll" och ridningen på skolan idag för den här skiten :( buhu!


Nudelmiddag

Trött i kroppen. Ponnyn fick gå ett pass över bommar och avslutningsvis göra en repris på förra veckans lilla "hoppning", hopp på volt. Gick la sådär men hon fick röra på fläsket lite! Ganska svårt att göra det man vill när ridhuset är fullt. Alla vill ju få ut så mycket som möjligt av sina ridpass och det är ju förståeligt, men ibland kan man bli lite trött.. Men men! Jag var först in och sist ut så höll på ett bra tag. Badade min lilla sköna och sitter nu och njuter av mina spicy nudlar! Mums! Taggar halkan imorgon, kommer få gå upp 4 imorgon för att komma in i tid, fy faaan!


Utrotningshotade arter

Sista lektionen för dagen, just för tillfället pratar vi om invasiva arter - om ostron, lite intressant faktiskt. Har inte mycket mer att dela med mig av, så vi hörs senare. Ciao!

Blod svett och tårar

Dagen började bra, fick reda på lite betyg i avslutade kurser. På hästfronten var jag klar med Ridning, Häst & stallskötsel samt Ridning/körning grundkurs. Fick MVG i alla tre!! Väldigt glad tjej!!

För någon timma sedan sprang jag och min kära kompanjon cirkus 5km. Känns gött i kroppen fast än jag inte kunde ge fullt ut.. Men så är det, käka goa nektariner efteråt som fanns i matsalen! Nom nom!

Nu har vi religion och vår läxa var att ta med något som betyder Gud för en. Så jag tog med en kondom. Lite lustigt och oseriöst tyckte nog en del, men jag har en stor tanke bakom! Jag är inte konfimerad eller döpt, men makten att sätta ett liv till världen eller förhindra det är rätt stort ändå.


Svenska

Har svenska atm, vi har lästimma! Väldigt soft, så ligger nere i stugan och läser. Valde boken tusen gånger starkare, har sätt filmen och den va helt okej! Har dock inte läst boken innan så det återstår att se om den är bra :) efter svenskan så är det hund b som gäller, ett steg närmare hund på skolan. Tagga!!


Songpop

Animated movies vare ja.....


5 hemlisar om Jukko..

1. Väljer nästan alltid "Animated movies" på song pop då hon vet att hon oftast vinner. Vad hon inte vet är att jag börjat lära mig låtarna, hihi..
2. Lila är hennes absoluta favoritfärg!
3. Stönar vid vissa tillfällen extremt när hon sover, hehehe payback is a bitch!
4. Är skaparen bakom namnet: Bobonized!
5. Övningkör i världens äldsta, men coolaste Volvo! HAHA


Nagelfix

Har nu varit i skolan i två timmar. Har släppt ut hästen och mockat! Passade även på att måla om mina naglar, de rosa jag hade innan va utnött och trist så körde på en svartvit "graffiti" variant. Så nu stinker det i hela rummet och Mikko klagade faktiskt! Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och va röksällskap! Ciao!


Godmorgon!

Vakna för en stund sedan, mådde så illa imorse så pallade inte gå. Synd, men det kommer ju fler tillfällen! Ska packa klart nu och äta frukost, sen bär det mot skolan! Har studiehandledning första lektionen, där gör vi inte så mkt och efter det lunch. Talk to you later!


Sleep well!

Nu tänkte jag ta mig i kragen och lägga mig, mår lite halv illa.. Inte kul alls. Ställt klockan på 04:45, har tänkt dra ut på en PW innan pappa ska åka till jobbet!! Blir en utmaning, hoppas jag kommer upp. Godnatt!!

Har missat att lägga upp denna underbara bild, hitta den nyss i mitt arkiv! Mirrors <3


5 hemlisar om Mikko..

1. Älskar pieces trosor.
2. Får moves like jagger efter några drinks.
3. Går inte en enda dag utan att orden "bög / homofil / fitta" används.
4. Hon fiser och pratar i sömnen, hihi!
5. Brukar vilja köra wordfeud då man passar och swappar bokstäver tills man kan lägga perversa ord. Värst vinner!


Jag lever

Tjobaloo!

Ville berätta att jag lever. Min frånvaro har varit pga skolans internet och sedan lite andra problem som uppstått under helgen.. Tänkte lägga upp ett inlägg om veckans träningspass på specialidrotten samt bilder på Cassandra igår, så blev det dock ej som ni kanske märkt..! Men har nu packat väskan och ska återigen till skolan imorgon. Kommer bli en helvetes vecka med plugg, möte, träning av häst och människa samt risktvåan "halkan" på tisdag!

Idag har jag bara tagit det lugnt och laddat upp mitt kaloriintag med glass in för veckans förbränning, haha! Kollade på filmen "Kvarteret Skatan Reser Till Laholm" nyss. Förväntade mig värsta skrattfesten så att säga då jag är helt såld på deras serie, men så blev inte riktigt fallet..

Avslutar inlägget med att ge min helt otroligt underbara vän Mikko en stor jävla kram. En sann vän som jag är otroligt glad för att ha i mitt liv.

*KRAM*


Beställt snabba partybrillor √

Beställde dessa i fredags, så hoppas att de kommer på posten i veckan! Beställde även lite andra grejer, men de kan jag visa när jag fått hem dem!
 
Vart jag köpte dem förblir en hemlighet, snabba som tusan!

KLAR MED SAMHÄLL!

Åh vilken skön känsla, är klar med ett arbete innan det ska vara inlämnat. Så nu kan jag göra i stort sett vad jag känner för denna veckan, om inget annat uppkommer vill säga.. Men än så länge så tror jag inte det, men man vet ju aldrig? Nu hade jag tänkt packa ihop mina saker och sen bege mig ut på en promenad först med Edna och därefter ta en PW med pappa! Har slarvat de senaste dagarna och det känns inte bra alls, tumme ner! Jaja, det var allt jag hade på hjärtat för tillfället, latero bitches!! 

Regniga söndag

Hallihallå,
börjar jag inte typ alltid mina inlägg så? Får variera mer! Har nyss betalat le mobilräkning, vuxenpoäng! Nu har jag bara 30921321 andra saker kvar att göra :) måste slänga in en tvätt snarast, annars blir det inte klart tills imorgon och det vore ju himla trist, haha. Jaja, har faktiskt inte så mycket att uppdatera om, lugn dag idag. Hörs sen!

Godnatt

Har en lång dag framför mig imorgon, 100 saker att göra! Bla en samhällsuppgift, cpdrygt.. Har sjukt ont i magen, så med dessa orden säger jag godnatt!


Kräftskiva

Dags för kräftskiva!!


Tja


God förmiddag?

Kom nyss hem, har varit och handlat med mamma :) vi ska ha folk här idag så vi köpte lite kompletteringar + kräftor, mums!! Nu hade jag tänkt bege mig ut på en PW med min kära grannen, sen hjälpa mamma och städa undan lite! Hörs sen :)

Bilden har dock inget med texten att göra, haha


Haha åh

Tyckte bilden var lite smårolig, så kände att jag bara var tvungen att dela med mig!!

Bad day

Idag har varit en riktig pissdag.. Ridningen gick inte alls bra och jag förstörde bara för mig själv. Försökte låta bli att tänka överhuvudtaget och hittade olika anledningar till varför jag inte kunde koncentrerade istället för att bara inse att jag har lite saker uppe i skallen som måste bearbetas. Är riktigt jävla skönt att efteråt, när man är på botten bara få en kram och få höra så fina ord om sin ridning, att den här personen finns där för en oavsett vad det än handlar om. Ska försöka rycka upp mig, men kan inte lova någon extrem uppdatering, även om det kanske är det som förväntas.


Shiiit

Internet har varit helt KNULLAT för mig de senaste dagarna, inte kunnat blogga ett skit!!!! När jag kommer hem ska jag uppdatera er om mina fartfyllda dagar!


Mysigt ställe

Grymt nice ställe vi ska campa på ändå, badställe och allt!! Blir dock inget bad ändå, sjukt kallt sen regnar det som fan från och till.


Här ska det CAMPAS!!

Påväg till en hemlig destination, ingen som vet vart vi ska! Har vi tur så har vi täckning i skügen, hoppas!!!

Bild från igår :)


God jävla morgon

Hallihallå,
Lektionen börjar strax -> utrotningshotade arter, vi ska väl fortsätta med frågorna som vi gjorde sist. Dubbellektion i detta, sen svenska. Sen är det lunch och efter lunch åker våran klass iväg, VI SKA CAMPA!!


Godkväll!

Godkväll,
Sitter på bussen hem från Göteborg med Madde och Matti :) tog en gofika med nåra, soft sådär! Hörs imorgon, godnatt!


Jukko da man

Det här är Jukko när hon är som mest uppe i varv! Söt va?


Godmorgon!!

Godmorgon!
Har nyss käkat frukost och lämnat in matteboken, aldrig mera matte! Underbar känsla :) nu ska jag försöka fixa med lite saker innan idrotten börjar, inte lönt att försöka somna om. Talk to you later!

EDIT: Detta inlägget skulle upp vid 08:00.


(!!)


Mot Sätila!

Ska dra ut på en PW tillsammans med Matti :) passar nog på att prata om vårat projekt med, 2 flugor i en smäll! Imorgon har jag bara 1 lektion och ni kan inte ANA hur skönt det är!! Jaja, uppdaterar er senare!

EDIT: Detta inlägget skulle kommit upp vid klockan 18:00.


Tjockisar!

Väldigt trevligt och många skratt har denna förmiddagen och kvällen bjudit på! Även fast jag var det femte hjulet på en dubbel parmiddag.


Fullt upp!!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Idrott med hela klassen så körde vi brännboll, sen ridlektion. På ridlektionen red jag Ådi. Vi red över bommar och avslutade med att hoppa några språng. Har bara ridit kavaletti och något enstaka små hinder. Men gudars va fin han var! När han kom igång med bakkärran och hindret blev lite högre så jävlar va han hoppa! Kom upp fint, bjöd som tusan och bralla för han tyckte de var så kul. Positivt överraskad må jag säga!!

Efter ridlektionen så satte jag mig upp på nästa häst, Cassandra. Vi skulle rida ut men blev så taggad på att rida ordentligt så vi tog en sväng i ridhuset. Red utan stigbyglar och tusan va fint hon gick!! Blev så stolt över henne och hon frusta och bjöd på fint. Avslutade med att hoppa ett litet kryss på volt. Vi bytte volt över hindret och det gick också ta tills hon blev trött, haha..

Så himla glad att de gick så bra med båda pollarna!! Slänger upp en liten halvkass bild på Ådi och söta små rullningsbilder på Cassandra.


Next up: Djursjukvård

Hallihallå,
har nyss käkat lunch och ska snart bege mig till djursjukvården, vi har inte haft det innan så det ska bli spännande. Efter den lektionen så har jag dubbellektion med religion, underbart! Vill bara dra täcket över huvudet och sova, trots att jag sovit länge inatt. Skumt det där.. Har ju hoppat av matte B kursen nu, så har sovmorgon på onsdagarna samt fredagarna framöver har jag för mig, sjukt gött! Man kan gå till frukosten sent och sen dra till rummet och sova en stund till, kan inte bli så mycket bättre? Nu måste jag i vilket fall kila, så vi hörs senare!
 

Avslut på en novell.

Sitter på andra lektionen för dagen, svenska. Vi har nyss läst en novell utan slut, så vi ska ju självklart fortsätta med slutet. Ingen lätt uppgift! Får väl se hur det går, det är ju ändå något som man ska satsa helhjärtat på hihi. Latero bitches!


Oj oj..

Min nya lärare såg mig idag och sa "När jag ser dig tänker jag på Ådi!" känns som jag kommer få rida den plutten ett bra tag. Har ridlektion i eftermiddag så får väl se.

Nu ska jag ha idrott, tror Brännboll står på schemat!


Teori

Har idrott nu, vi pratar om alkohol och droger kombinerat med träning, väldigt intressant faktiskt. Måste koncentrera mig på lektionen, tänkte bara slänga upp ett morgoninlägg så ni vet att jag lever! Ciao

 


Fynd!!

Inte varje dag man stöter på en ödla!


Nå väl...!

Min garderob är liiite tommare. Två svarta soppsäckar med kläder har kommit till ett nytt hem, rättare sagt hos Anna. Kan erkänna att det var svårt att slita sig från alla mina kläder... Men gött att det kommer till användning!


Jag kommer, jag kommer...

Fy fanken! Precis haft idrott och sprungit. Så jävla gött men det är så kvaft ute så man får ingen syre! Det ska tydligen åska i eftermiddag så det är väl inte så konstigt. Funderar på att ta en "före/efter bild" på årets träning, om det blir något resultat av specialidrotten.


Samhäll

Har nyss ätit, ska strax bege mig till samhälls lektionen. Efter det är det hund och avslutningsvis är det utrotningshotade arter, helt okej. Hörs snart!!


Träningsschema

Idag gjordes ridpasset på morgonen. Blev mycket fokus på lösgörande i skritten. Hon behöver stärka sig och släppa i vänster varvet. Mot slutet gick hon jättefint och frustade! Hinner inte skriva så mycket mer atm. Ska käka!

Måndag - lösgörande
Tisdag - uteritt
Onsdag - intervall
Torsdag - markarbete
Fredag - intervall


HAHAHA IRLGARV

Detta kan vart det roligaste på länge!!


Intervallträning

Ridpasset på Cassandra idag började med att vi skrittade ut en lång stund i kuperad terräng. Skolan har en "motionsslinga" man kan rida på som går att variera mellan 3,9km och två andra mindre. Vi avslutade rundan med lite trav fram till en backe som min tanke var att träna intervallträning med henne i. Vi galopperade upp för backen fyra gånger och skrittade på lång tygel ner i rask takt. Två gånger med tempoväxlingar och en gång mer samlat och en gång i ett mer friskttempo. Detta ska vi göra två gånger i veckan, onsdagar och fredagar!

Nu ska jag ta det lugnt framför TV'n resten av kvällen. Sex and the city it is!

Bilden är från idag då jag tog mig i kragen och friserade man,svans och hovskägg, badade henne, linimentade benen och oljade in hovarna! Snacka om en makeover på manen!


Nyduschad

Godkväll kära blogg,
blev inte så mycket uppdatering som jag hade hoppats på. Men det blir ju vad man gör det till och idag har jag inte orkat skriva så mycket. Vi har i alla fall hunnit rida och pyssla med lite saker idag. Jennifer fick rida Acke idag igen och jag min lilla Pållie. Ska nog snart dra oss mot sängen, är sjukt seg & imorgon är det ju skola igen. Om jag är taggad? Absolut inte. Godnatt

Simpsonsmarathon

Sitter och glor på Simpsons med Jennifer, sista avsnittet nu. Sen måste vi gå ut och göra lite nytta! Jennifer bjuder på bilden :)


Dagens bilder

Lite iPhone pix från dagen tänkte jag bjuda på. Nu ska jag ta en powernap för det förtjänar jag!


Godmorgon!

Eller ja godmorgon och godmorgon, hos förmiddag rättare sagt. Vakna strax efter 10 och gick upp och åt en god frukost! Idag är planerna att rida, packa och gå en PW. Resterande tid bara chilla. Ska försöka uppdatera mer idag, än vad det blev igår! Ciao :)


Nu kör vi!

Satt och chillade med lite fårskallar. Så jävla glad man blir när dom välkomnar en på morgonen och bäar. Dock gör dom det för att de vet att de ska få käk, men ändå! Nu har jag visiterat hästarna, sprutat dom med flugspray, gett de som ska ha kraftfoder det och kört vatten! Nu är jag on my way home!


Vackert

Vissa går och lägger sig, andra går upp till denna fina syn. Helt sjukt.


Nyss ridit

Godkväll,
Jennifer kom till mig för några timmar sedan! Väldigt spontant, men kul såklart! Hon bosätter sig här tills på måndag. Vi har nyss ridit, Jennifer fick rida Acke. Han är ju egentligen pensionerad, men en lätt liten ärta gör ju inte mycket! Vi funderar på att ta en liten tur imorgon också. Men nu ska jag inte tjata så mycket mer utan nu ska vi sätta oss ner och ta ett glas vitt, mysigt sådär! Hörs imorgon :)


Hard work work

Ridit Cassandra ikväll. Gick helt ok, har verkligen mycket jobb framför mig! Arbetade mycket med skritten idag och gudars va protester det blev! Det är inte lätt när det är svårt, eller vad säger man? Men vi ligger på samma stadie jag och hon. Jag och Cassandra, jag med specialidrott efter en lång motionsfri sommar och hon med en sommar full av bete och nu i hård träning! Men jag vet hur jag ska tas med tjuriga ston. Med mycket fjäsk, arbete i skritt, intervallträning och sidförande arbete kommer hon lossna och hon kommer bli en fin lite pärla igen and are back on track med hoppningen!

Lägger upp en bild på en stakars rått baby som såg ut att må jättedåligt ute på logen.. Orkade inte ens bry sig om flugan som sitter under ögat.. Den sprang iväg efter en stund men det var inte på stadiga ben.. :(


Lördag jobb

Nu är jag på väg hem för att käka! Dagen har gått bra och rullat på fin fint. Började med att ge foder till de fåren som skulle ha det, gjorde rent vattenkoppar osv. Sen fortsatte morgonen som sagt med att jag rengjorde vattbyttor i alla skolans hagar åt både får och hästar. Snacka om att jag blev redigt blöt då det har regnat hela morgonen.. Inte kul att stå pisseblöt och mocka åt privathästarna! Fram mot e.m ska jag tillbaka till skolan och rida, samt ta in de andra privathästarna och fodra dom och lite fårskallar! Så ser denna lördagen ut, tjo så länge!


Känslor!

Denna bilden visar hur jag kände när jag kom på att jag skulle jobba imorse.. 

OCH denna visar att CASH is king!!


Dött

Riktigt dött på jobbet för tillfället, det har varit inne 3 kunder typ.. Så man får mest sitta och slappa, inte okej! Vill ju att det ska rulla på, så att tiden går fort haha.. Är jättetrött så funderar på att sova en stund när jag kommer hem, sen har jag 432464645757 miljon saker som jag måste fixa innan måndag för då är det tillbaka till skolan igen som gäller! Hade tur idag för att det regna, då slapp jag köra moppe in ;) hahaha!! Jaja, nu ska jag inte sitta här och babbla. Hörs sen!

Frukost innan jobb

Godmorgon,
Sitter just nu och äter frukost. Ska snart åka, idag blir det jobb 9-13! Tror inte jag uppdaterar under tiden, men man vet aldrig!


Jobb jobb!

Köra ut vatten när det regnar känns så där asså...


Attans!

Kul väder att jobba i!


Beställt √

Slog nyss till på ett erbjudande, baaaaam!

Fodrat & klart

Har varit på skolan och tagit in privathästarna och gett alla mat. Tog upp Cassandra till ridhuset och löslongerade lite. Det var ett tag sen sist nu men hon gick på bra i en volt runt mig! Provade lite nya tekniker jag fick lära mig på praktiken som jag ska lära henne. Nu har jag duschat och ligger i sängen för att kolla på film. Klockan står på 05.00, tagga jobba!


Snabb som fan

Min lilla kisse vet inte om hur efterbliven han ser ut, han förstår inte varför man skrattar heller.. Så söt!


Ny ridlärare

Idag hade vi vår första ridlektion på skolan. Vi har en ny lärare som heter Charlotte. Ser verkligen fram emot detta året för hon verkar vara så otroligt duktig och har gjort det mesta. Någon jag tror jag kommer lära mig en hel del utav. Dagens pass red jag Ådi och vi skulle rida valfritt så läraren fick en uppfattning om våran ridning. Var jättevarmt så orkade inte göra så bra i från mig, men va tusan har jag att bevisa? Skolhästarna är inte på topp heller direkt. Nu sitter jag hemma och väntar på att åka tillbaka till skolan för att ta in hästarna, rida Cassandra och sedan fodra!

Bild på mig och Ådi från tvåan.


Score


Har ingen rolig rubrik att bjuda på.

Hallihallå gott folk!
Äntligen så har jag kommit hem, skööönt! Ska fixa med lite saker samt slänga in en tvätt och sen bara sätta mig och inte göra någonting. Ska lägga mig tidigt idag för det blev rätt sent igår och tidigt upp i morse haha. Sista lektionen eller ja lektionerna så hade vi byggnadsunderhåll, verkar vara en riktigt rolig kurs dessutom så är det ett val som man själv har. Vi var i Sätila på Sätila bygg, som ett "studiebesök" typ :) jaja, nu ska jag dra mig från datorn.. Ciao!
Bild från i höstas på mig och min pärla, Acke ♥

Fy faan

Riskettan är äntligen slut. Drygt att sitta i över tre timmar och lyssna på skit man hört hela uppväxten. Eller skit och skit, är ju saker man ska vara medveten om. Men för mig var det väldigt tråkigt. Nu är jag på väg hem till mamma för att äta lunch, sedan drar jag mig vidare tillbaka till skolan!


Matte B

Första lektionen visade sig vara matte B, med ny lärare. Har cpont i huvudet, usch och fy.. Nästa lektion är idrott, är inte taggad alls :(

 


Lite smått glad

Igår fick jag reda på att jag ska ha hand om privathästarna på skolan i helgen. Med cassandra är det tre stycken som går inne så det är inte så jobbigt. Fick även reda på att jag fick lite jobbtimmar. Vattna och visitera skolhästarna samt fåren! Inte för det blir så mycket pengar, men blir gött då kassan är tom ett tag framöver. Följde med några vänner som skulle äta pizza igår också, slutade med att man fick en och annan bit. Göttit värre! Sen var tanken att spela brännboll, men fick så ont i huvudet så red ut på cassandra istället. Senare på kvällen blev det lite partaj! Vi treor taggar redan vår student på internatet. Men nu va det så att jag skulle upp tidigt idag och åka i väg på riskettan, så trillade i säng "redan" vid 2. Med liite huvudvärk så taggar jag att lyssna på "don't drink and drive" shit i fyra timmar...


JAAAAAAAAAA!

Äntligen är min vovve nyvaccinerad! Så nu är hon redo för skolan, när vi nu ska ta med vovvarna! Kommer bli så kul, hihi! Nu ska jag och le roomies dra och gymma!! Hörs latero.

Ute på miniPW!

Drog ut på en lite miniPW till en sjö nära skolan med Matilda & Madde. Vi ska nog börja röra oss mot skolan nu. Bara plocka lite blåbär först :) ciao!!


Händigt!

Precis gjort i ordning i stallet. Fanns inget hö så det var bara att se glad ut och hoppa upp och kasta ner några balar. Bonde muskler ftw! Nu sitter jag ute och chillar med syskonen Hultén i väntan på att maten ska serveras i bamba.


Next up:

Hallihallå,
har precis käkat lunch. Idag bjöds det på fesk! Nästa lektion så är det samhällskunskap, ska la blir kul. Beroende på vad vi gör iofs. Sånt som märks! Just nu sitter jag och degar i soffan med Matilda, Madde och Jukko såklart. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, när skolan slutar vill säga. Antar att det blir le gym, eventuellt en promenix också! Nu ska jag inte sitta här och babbla mer utan ta mig i kragen och tagga samhäll. Ciao!!
 

Ett gott skratt förlänger livet

Ny duschad, sitter i den fina solen och fick upp den här!


Uppe med tuppen

Då är man uppe med tuppen igen varje morgon! Klockan ringde halv sju för att hinna att göra sig i ordning, äta frukost och släppa ut hästen. Första lektionen började 07.50 med religion. Diskuterade om man har förståelse för att andra inte har förståelse för än själv. Högtider förknippat med religioner osv.. Nu ska man ha svenska med en ny lärare, spännande..... Sedan blir det specialidrott, då ska vi ner i gymmet och bränna fett.


Godmorgon godmorgon!!

Halloj!
Vakna av att solen lyste mig i ansiktet någon gång vid sex. Så när klockan ringde så var det inte svårt att ta sig upp. Har precis ätit och snart börjar första lektionen, utrotningshotade arter. Dubbel lektion. Vi får la se hur uppdateringen blir under dagen, annars hörs vi i eftermiddag!


Bilder från ridturen

 
 
Red med en lång runda med Mikko och Matilda som sagt. Blev bara arbete i skritt. Tempoväxlingar, halter, böja henne i hals och kropp. Ville inte slå på stort idag med tanke på att hon skadade sig och fläkte upp lite hudpartier vid transporten till skolan. Benet var lite varmt men det hade läkt bra under natten. Var skönt för både mig och henne att komma ut i nya miljöer. Red förbi läskiga broar, kor och får också!
 
 
Bilder som Mikko tog med min systemkamera!

Har gått mycket idag.

Hallihallå,
kom tillbaka från en PW för en liten stund sedan, så har nyss duschat och ätit en macka. Jukko red och jag och Matilda gick brevid. Blev dock lite kyligt när solen försvann. Allt som allt har jag nog gått 1,2 mil idag. Kommer väl kännas lite i benen imorgon, men det betvivlar jag. Nu har jag faktiskt inte så mycket andra planer mer än att sova, är verkligen sjukt trött eftersom att jag fick så lite sömn inatt. Måste ju i alla fall ha minst 6-8 timmars sömn. Tog en del kort när vi var ute, Jukko får äran att lägga upp dem! Nu ska jag fixa med lite saker snabbt och sen lägga mig. Hörs imorgon!!
 

Cassandras nya hem!

Va och mockade Cassandras box förut. Hon har flyttat in i en box i hörnet av stallet för att förhoppningsvis få lite mer lugn och ro. Hon trivdes nämligen inte så bra på skolan förra året. Så nu hoppas vi på att det blir lite bättre. Observera lappen!


PW-time!!

Härligt väder, sjukt varmt.


Full fräs!

Specialidrott hette det va? Ah då har jag hamnat rätt för vi sprang cirkus 5km idag i den gassande solen.. Fit som tusan lär jag bli efter det här året.


Mot skolan!

Sitter i bilen mot skolan, vi har fått huset vi önskade!! Underbart, lovar en drös med uppdatering idag har ju ändå inga lektioner! Hehehehe


Blir galen..

Varför ska det vara så svårt att somna för? Sjukt irriterande, speciellt när man ska upp runt klockan 07.. Bara hoppas på att jag somnar snart så jag vaknar "imon"..


Kvällens underhållning

Ligger och funderar lite. Skolan börjar imorgon, tillbaka till rutinerna, alla tidiga morgnar och allt plugg. Har bara saknat umgänget :) jaja.. Ska ta itu med mitt spelande, förhoppningsvis blir jag trött. Godnatt peeps!


Sjukaste!

Förra veckan så var det höger lår, nu har det blivit på vänster. Har spräckt massa blodkärl, förstår dock inte hur? Som tur är så gör det inte ont, men det är ju lite obehagligt.. Någon som vet vad det kan bero på?


Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp. Packat, varit på teorikurs på körskolan, kört hästen till skolan och packat upp alla hennes saker. Cassandra gick kanon in i transporten, kanske lite sugen på skolstart också! På vägen dit fick jag jätteont i huvudet och när vi lastar ur henne har hon fläkt upp skinn på skenbenet och lite upp på skanken på vänster bak.. Badade henne, sköljde ur såren och ställde in henne i sin nyspånade box. Blev inga bilder tyvärr, ska visa hur det ser ut imorgon!! Nu ska jag knarka treo och hoppas på att huvudvärken går över.

And of we go

Har nyss varit ute på en PW med pappa, så ska strax ta mig en dusch. Kände nyss att det kliade lite i nacken och tänkte dirr att det var en fästing, tar tag om skiten och märker att det är något större. Riktar det mot lampan och ser att det är en fucking spindel, fyfan vad äckligt höll seriöst på att dö när jag uppfattade det. JAG HATAR SPINDLAR, det är typ det värsta som jag vet.. Usch inte bra att gå vid den här tiden för det är bara massa äckelskit ute :(:( PW'n gick bra i alla fall, väldigt fort gick det haha.. Jaja, nu ska jag gå och duscha och sen packa klart. 
 

Inga lektioner?

Onsdagen är helt tom, men vad gör det? Inte direkt så att man klagar! Slutar "tidigt" torsdag & fredag, fast fredagen kan diskuteras.. Hoppas nu att detta schemat stämmer, annars blir jag galen haha. Ska bli väldigt intressant med ny mattelärare, våran förra var den bästa som jag någonsin haft så det var ju lite tråkigt att han var tvungen att gå i pension nu :( jaja, vi får la se vad som händer!! Hehehe..

Fråga till er,

Vi ser att det dagligen trillar in läsare, men vi har ju inget hum om vem ni är. Så snälla söta rara besökare, skriv gärna en kommentar om vem du är och vad du tycker är intressant med våran blogg. Kom gärna med synpunkter också, om det är något ni tycker att vi kan förbättra! Don't be shy!!
 
 
 
 
 
 

Kissemissar!!

Mina älskade kissemissar, all kärlek till er ♥

 


Breakfast

Vakna för cirkus 2 timmar sen, men har inte pallat äta förens nu :) min dag kommer att bestå av packning samt tvättande! Latero


Sista dagen..

..På det sista sommarlovet i mitt liv! Idag flyttar hästen till skolan vid 19tiden. Innan dess ska jag göra allt på min lista som inte "hanns" med igår, hehe. Ciao!


Foto i Varberg #3

 Sist men inteminst, miljöbilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visste du att?

Nej hade ingen aning faktiskt..


Godnatt

Har typ skrivit klart hela APU perioden, alltså när jag var i Stockholm! Känns riktigt gött :) nu kan jag lägga mig med gott samvete!! Ska dock spela lite först, Godnatt på er!

Bilden ser rolig ut måste jag tillägga, vet inte vad som hände när jag tog den punkt..


Gofika och tjöt

Min dag avslutas med kladdkaka, banan, melon och grädde... 


Skrev ett låångt inlägg som bara försvann... Nu orkar jag inte skriva om det!! I alla fall, Jukko har inte gjort nått på sin lista, bara köpt hårfärg och börjat lite smått med packningen.

Har även ridit idag! Styrketräning i backe fick det bli. Uppdateringen om mina ridpass har varit kass men det ska ändras. Nu när skolan börjar ska jag göra ett träningsschema som jag ska försöka följa så gått det går. Jag och Cassandra ska ta träningen på allvar och ha mål i år. Toppform är vad vineftersträvar!


Lite bilder från Mammas födelsedag

Mamma & Pålle :)
Tycker det ser lite småmysigt ut att man ser regnet, hihi..

Feber

Hallihallå,
Sitter och kollar på Scrubs. Har legat och sovit några timmar, har feber.. Men den börjar gå ner nu så jag hoppas på en PW inom kort. Sen försöka starta en tvätt och packa lite.. Iofs har jag inte packat upp allt sen vi sluta, så kan ju kolla på det.. Jaja ska kolla klart Scrubs och sen äta lite..


Ledtråd

Försök lista ut vad som står i ugnen och väntar....


Foto i Varberg #2

 Just for fun
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto i Varberg #1

In to the wild of Varberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saker man borde göra...

Idag borde jag...

Städa mitt rum

Packa inför skolan

Packa Cassandras saker inför skolan

Skriva APU-dagbok

Gå ner och plugga på körskolan

Färga håret

Undra hur mycket som blir gjort fram tills skolan börjar på onsdag...


Vad ska man göra idag?

Funderar på att börja packa, men jag orkar verkligen inte.. Några idéer?

EDIT: Jag började inte packa, men det var inte så förvånande va? Haha


Nattuggla

Ligger i sängen och kan inte sova, eller vill inte sova rättare sagt.. Ligger och degar i sängen och kollar på "American Gigolo" en film från 1980 med Richard Gere, en riktig snygging på sin tid!


His business is pleasure, if you know what I mean.


Well....

 
 

Time to sleep

Som den homofil jag är så ska jag lägga mig nu och hoppas på att jag somnar, är sjukt trött och måste ställa tillbaka dygnet. Några få dagar kvar och sen är det skola igen. Har mycket tankar i huvudet som jag måste ventilera. Hörs imon, Godnatt.

 


Hemma

Är hemma nu efter denna urtrevliga dag i Varberg. Trött är bara förnamnet efter denna varma dag som bestått av foto, promenader, picknick, bilkörning och lite plask i havet på Apelviken. Dagen avslutades med Subway och sedan på hemfärden lyssnades det på en del musik. Kai hann även skrämma upp mig inför halkan och uppkörningen.. Haha, börjar bli nervös redan nu fast att det är mer än 2 veckor kvar. Bilderna från idag tagna med min systemkamera slängs upp imorgon. Nu ska jag chilla framför TV'n resten av kvällen!


Kopierat inlägg från Gaybloggen

- Sperma innehåller faktist en hel del olika ämnen som är väldigt bra för kroppen hörrni. Bland de ovanliga så finns det epinephrine och serotonin. Dessa ämnen motverkar effektivt depression som kanske inte är så mysigt att hamna i haha?

 

- Testosteron finns också på ingredienslistan och det är bra för muskel och skellettuppbyggnad för både män och kvinnor, men den förebygger även hjärtattacker och stroke!!

 

- Det mest intressanta fördelarna är att kontakt med sperma enligt studier visar sig minska risken för bröstcancer med upp till 50%. Kvinnor som använde sig av kondomer eller inte kom i kontakt med sperma under samlag löpte t.ex större risk än de som använde annan form av skydd såsom p-piller.

 

- Men den största fördelen verkar vara att sväljanden förbereder och förbättrar kvinnans kropp för graviditeten. Graviditeten blir mer lyckad om kvinna sväljer då hon får i sig speciella celler från mannen som förbättrar kvinnans immunförsvar.

 

Här hittar ni hans blogg. :)

 


Mot Apelviken!

Nu har vi checkat in Varbergs fästning och fotat med våra systemkameror. Det är kalasfint väder och nu sitter vi i bilen mot Apelviken. Kanske blir lite bad!

Bildbomb med massor av fina bilder dyker upp senare ikväll eller imorgon!


Fel med arkivet

Det är något fel med blogg.se's arkiv för tillfället, så man kan inte lägga upp bilder som man redan använt och så vidare.. Det vill säga inga signaturer på ett tag, hoppas ni står ut! I alla fall, var egentligen inte det jag skulle prata om.. Emma åkte precis, vi har bara suttit och snackat massa. Underbart! Nu har jag verkligen ingen aning om vad jag skall göra.. Börjar få lite småångest i och med att skolan börjar om 4 dagar, eller ja knappt ens det.. 3 dagar typ, saknar inte skolan i sig (lektioner, tidiga mornar) osv osv.. Utan mer internatlivet liksom!! Jaja, ska göra något att äta och sen funderar jag på att lägga mig och kolla en film eller något! På återseende :))
 

Fika

Solen är i moln, men det är gött ändå!


Mot Varberg!

Sitter nu i min kompis Kais bil på väg mot Varberg! Hon fick nämligen sitt körkort i torsdags förstår ni. Så nu styr vi mot vackert väder med en go picknick i bagaget!


Cpapp

Först vill inte inläggen publiceras och när det väl gör det så ser det ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" blääääää. Påtal om det så luktar det vidrigt på pendeln, hoppas denna resan går fort..

EDIT: Resan gick fort, inga stopp i Lindome eller Anneberg pga arbete med spåren, soooft!


Påväg mot Kungsbacka

Vaknade för ett bra tag sedan, jag och Mikk har bara tagit det lugnt och tjötat en del. Hon körde ner mig till bussen, så nu sitter jag här och inväntar nordstan! Ska ner till Kungsbacka och möta upp Emma :) vi ska nog bara ta det lugnt idag, är ganska trött men konstigt nog inte bakis! Skönt.. Slänger upp lite bilder från igår.

 

 


Trött tjej

Vaknade nyss, rätt trött fast än kvällen fick sluta lite "tidigt" för min del. Fick sån sjuk huvudvärk som inte ville ge med sig.. Men det var sjukt trevligt och kul ändå! Göteborg är Göteborg, hur kan man inte ha kul där liksom?

Nu ska jag duscha, göra en grymt fet frulle och ta en promenad och sedan rida. Bara så ni vet...!


Go go go!!

Vi mötte upp Jukko för ett tag sedan och drog en runda på Mc donalds, next up: Bersåå!

 


Taggade tjejer!!

Nu är vi påväg in mot stan, nu kör vi!!


Saturday night

 Ikväll ska jag och Mikko ut med some girls i Göteborg! Mat i magen, vinglaset fyllt, musiken och kläderna på. Let's do this!


Redo för..

Kvällens festligheter! Ses i dimman :)


Tjejproblem

Står framför garderoben och tänker "faan jag har inget att ha på mig!!". Men min garderob ser rätt full ut va? Sa jag att jag har en till sån här garderob plus två hyllor? Samt en välfylld tvättkorg...


Godnatt!


Fredag

Orkade inte dra mig ut på festligheter denna fredagsnatten hade att erbjuda.. Så med musik i öronen och med en häst under mig begav jag mig ut på en kvällstur. Det var lite kyligt och fukten hängde i luften, men det var riktigt mysigt i alla fall. Skönt att bara vara själv med någon som faktiskt inte kan fråga "hur är det" utan bara svarar med att lunka på frammåt utan motstånd.

Nu sitter jag och dricker Loka framför TVn och laddar om inför imorgon. Då blir det utgång vare sig jag vill eller inte!

"He knows when you're happy
He knows when you're comfortable
He knows when you're confident
And he always knows when you have carrots"


Words!


Man vill ju inte va sämre..

Fick med mitt intyg idag, nöjd tjej!


Suprise!

Kolla vad som dimpade ner i postlådan! Lite fjantigt, men jag blev faktiskt glad och lite stolt över mig själv. I tvåan hade jag och tre till ett UF företag som sålde hoodtröjor med vår skolas logga och namntryck. Vi verkligen kämpade och gjorde allt för att få det att gå ihop i med och motgångar. Vi bjöd på kladdkaka, delade ut biobiljetter, fick felbeställning, sydde om de felbeställda tröjorna till nya tröjor och kuddar. Så mycket jobb och så himla kul vi hade trotsallt! En go slant tjänade vi allihopa också ;)


Mot Åsa!

Ska ta mitt pick och pack och dra mot Åsa. Min kära bror får joina :) nu har det i alla fall slutat regna, skönt det!


Hööks inköpen

Detta köptes igår när jag var i torp.
Höpåsar, hönät, rosa gummiplattor, Himalaya saltsten och kedjegrimskaft. Hoppades på att det skulle finnas lite roliga färger på höpåsarna, men nej nej. Svart eller vitt var det att välja på, samma med grimskaftet. Så tråkigt, jag och cassandra vill ju ha glada färger på allt! Tur att det var liite lila på hönätet i alla fall.


Pissväder

Åh Sverige gör det igen.. Varför kan det aldrig vara fint väder för? Så trist. Ska äta frukost och kolla min dagliga serie! Sen får vi se vad som händer. Ciao!


Regn regn regn

Igår va en riktig helvetes dag som ni kanske förstod på mitt förra inlägg.. Först höll vi på att komma sent till bussen, väl där står vi på fel sida och pratar så vi har ingen koll på vägen.. 3 minuter innan avgång åker bussen förbi.. Så vi fick sitta och vänta på nästa. Väl på den bussen så hoppar vi av för att byta och får då gå under en bro. Bussen står och väntar så vi springer och skrattar samtidigt, för hur typiskt hade de inte varit om vi missade den här bussen också? Busschauffören ser mig springa mot bussen men ändå åker han när jag har 10 meter kvar och avgångstiden är om 2 min?! Fy fan va sur jag blev... Men nästa kom 20min efter. Destinationen var Torp köpcentrum, åkte dit för att köpa lite nya grejor till Cassandra inför flytten till skolan igen! Slänger upp bilder senare, nu har jag en lång resa hem framför mig!


Birthday cake

Mammas fina kaka, om någon är intresserad av mitt specialrecept så hojta! Sitter för tillfället och glor på Navy cis :) Emma kom förbi för en stund sedan, vi träffas redan på söndag igen. Mysigt :) well, ska nog lägga mig när jag kollat klart på denna. Det är ju en dag imorgon med, en händelserik sådan!! Godnatt :)


FML

Huvudvärk av bensinångor, missat bussen, börjar snart regna!! Orkar inte...... Dessutom hade min fucking favorit katt äckliga festingar på sig!!


Födelsedagsfirande

Idag är det ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag! Grattis på födelsedagen kära mamma ♥, hoppas du får en underbar dag. Älskar dig! Blir kanske lite mindre uppdatering från mitt håll (eventuellt) men det är förståeligt va?
 
 

Nedräkningen kan börja


Tågluffare

Tågluffning blev min spontana idé igår ikväll. Orkade inte sitta hemma och ruttna framför datorn med alla repetionsprov..
Nu är man mitt ute i ingenstans, kollat på Tintin och har grymt ont i halsen.

På återseende om dagens aktiviteter!


Trött som ett as

Drog ut på en joggingtur, känns sjukt gött i benen nu kan jag lova! Hoppas på träningsvärk imorgon, nu ska jag kolla klart på 'So you think you can dance' med mamma sen borsta tänderna och lägga mig! Vi hörs imorgon, Godnatt!!

Slutar aldrig att förvånas över hur bildsköN jag är.

 


KNUG AV TEORI!

 
Jag är så sjukt jävla glad just nu! Godkänd på alla faserna!
Nu blir det repetition.
 
 

1 vecka återstår...

 
....Av sommarlovet!! Sen blir det kick-ass skola.
 
Slänger upp och visar hur mina veckor kommer att se ut. Lite ändringar är det vecka till vecka men så långt som jag kollade fram igenom veckorna är det så här det kommer att se ut. Blir en hel del träning som sagt. Dock ser det ut som att det bara blir en schemalagd ridlektion i veckan?! Det hoppas jag lärarna ändrar på...
 
Mån - Specialidrott A - Idrott,  
Tis - Idrott & Hälsa A (vanlig idrott med klassen) + Specialidrott A - Ridning
Ons - Specialidrott B - Idrott
Tors - Specialidrott A - Idrott
+ Ridning av Cassandra så gott som varje dag
 
 

Fitspo

Det här mina damer och herrar, det är inspiration.
 

True

Suttit i tre timmar och bara kollat på tatueringar. Letar inspiration och pillar i photoshop på utbyggnad av min nuvarande som jag har på revbenen. Hade jag haft pengar hade min kropp varit rätt full.. Hoppas på jobb i stallet på skolan så ska det bokas tider!


Sad..

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2012/article15230583.ab
Klicka på länken så kommer ni direkt till artikeln, hinner inte sammanfatta nu..
Det handlar om OS i alla fall, så mycket kan jag säga!!

Mycket att göra, lite tid.

Har en hel höööööög med saker som jag måste ta mig igenom idag, bland annat:
- Fixa i ordning i mitt rum
- Städa i stallet
- Mocka uteboxen
- Skriva i APU-dagboken (VÄLDIGT VIKTIGT!!)
- Gå ut på åter en PW
- Rida Pålle
- Städa hemma
- Baka tårta till mamma som fyller år imorgon
osv osv osv..
 
Herregud, allt detta ska jag hinna med idag.. Eller ja det som är markerat med fet-text är något viktigare, men ändå.. Och om jag skall fixa det så måste jag börja nu, I think. Får lägga ifrån mig datorn och sätta lite fart, latero bitches!
 
 


Festival

Den här sommaren toppar nog min lista på de "tråkigaste" sommarlovet ever.. Och det här är mitt sista?! Det har varit dåligt väder, har haft praktik hel juni, pluggat teori och kört bil hela tiden.

Varje sommar åker jag alltid på festival och konserter men i år blev det ingenting! Dock har ingen festival lockat mig speciellt mycket, Inge på artist fronten i alla fall.

Varför kan Sverige inte ha lika grymma festivaler som den här? Bara kolla alla grymma artister :3


Breakfast

Viktigaste och nästan det godaste målet för dagen! Idag blir det äggröra & fläsk med kaffe, kan inte bli mycket bättre. PW'n gick bra och jag hade betydligt mer energi än vad jag trodde när jag inte ätit, thumbs up! Efter frukosten väntar duschen och sen ska jag bara ta det lugnt ett tag. Latero!


Godmorgon!

Vaknade för sisådär 20 minuter sen, klarvaken. Somnade ändå hyfsat sent så förstår inte hur det är möjligt. Men det är ju bra, för nu sover jag inte bort hela dagen :) ska gå ut på en PW nu, sen ta en dusch och äta frukost när jag kommer tillbaka. Talk to you later!


Godnatt


Girlpower

Min lilla sväng ute i blåsten blev en joggingtur på 5,5km. Asfalt i goa backar och motvind halva vägen. Känns rätt gött i vaderna och sinne efter stretch och dusch. Trodde inte jag skulle ha sån hyfsad kondition som jag faktiskt hade! Det är alltid härligt att ge sig ut lite spontant och va lite sporrad med tanke på att skolan börjar om 1 vecka. Har valt kurserna Specialidrott A och B, vilket innebär massa ridning och 4 idrottslektioner i veckan. Helt sjukt vad vältränad jag kommer bli! -om jag då håller motivation och en bra kost- Hultén, alltid lika....peppande, haha!


Blåsig ridtur

Godkväll, Kom nyss in efter en blåsig ridtur. Pålle var rätt tittig och det hade ju hunnit bli mörkt. Men det gick som jag tänkt ändå, varmt i rumpan i alla fall.. Red barbacka as usual, bästa som finns! Jaja ska kolla ett avsnitt av top model och sen sova, hörs kanske sen!!

Bild från i början av sommaren.


Jukko är änna bra!

Ingen ridning idag heller i detta tråkiga väder, bara massa teori plugg. Så idag klarade jag fas C!! Känner mig ganska så grym nu som klarat av att plugga i så många timmar som jag gjort idag och hållt koncentrationen på topp. Nu ska jag trotsa vädret och gå ut en sväng.


Regn och rusk

Har sovit i stort sett hela dagen, asskönt! Har ju ändå bara regnat hela dagen ändå så :) kom nyss tillbaka hem efter en givande PW. Sitter och inväntar maten, sen ska jag försöka rida. Har inte mycket mer att säga, latero!


Körlektion #10

Regnet verkligen öser ner här hemma så sprang hem från bilskolan. Detta var min sista körlektion och jag kan erkänna att jag faktiskt var nervös. För tänk om jag behöver fler lektioner, tänk så går allt åt helvete! Min inställning gjorde faktiskt att jag försökte göra allt samtidigt. Det var ingen dålig körning precis men kom på mig själv när jag gjorde fel och var så sur och besviken att det inte gick perfekt. Dock kändes det bättre i slutet när min lärare sa att allt kommer med rutin och det är bra att jag faktiskt kommer på mig själv när jag gör mina misstag. Så jag är godkänd på alla momenten och han bokade in mig på halka den 28 i Halmstad. Klarar jag det och pluggar upp mina teorikunskaper så blir nog körkortet mitt i början av september!!


Skiss på tatueringen

Det här blev resultatet i söndags eftermiddag med Kai. Tänk er att bandet ska gå runt min vänstra vrist. Det engelska hjärtat på utsidan, det svenska på insidan och rosetten bak. På bandet står namnen på mina far och morföräldrar samt mamma och pappa. Ska fundera lite till innan jag bokar en tid på studio, men någon gång i höst/vinter så ska den sitta där.


Körlektion #9

Idag körde vi svängar på den mer trafikerade vägen mot Göteborg. Gick bra, fick beröm för att jag fartanpassar hastigheten innan vänstersvängar bra så att jag slipper stanna på vägen. Blev ett litet missförstånd med det är sånt som händer alla ibland. Backade även in på en parkering och körde i bostadsområden. Inga klagomål på dålig uppmärksamhet nu inte! Kollar nu på top model och diskar. Ciaoo alla fina läsare!


Oh fuck..

Hade faktiskt tänkt att lägga mig när jag la upp godnatt-inlägget, men blev sittandes i telefon.. Sitter fortfarande i telefon, funderar dock på att lämna datorn och koncentrera mig på telefonen.. Hörs imorgon, när jag väl vaknar.. 

Godnatt!


John Blund

Nu ligger man utslagen i sängen och glor på OS på dumburken. Basket får göra mig sällskap tills jag slocknar. Har regnat hela kvällen så det blev ingen promenix utan ännu mer körkortsteori. Fas B blev äntligen godkänd efter fyra prov med ett poäng från godkänt. För er som inte vet är 63/70 G på testproven. Nu ska bara C, som också jämt hamnar precis under godkänt bli klart. Har nu smått börjat med fas Fordon. Behöver ta tag i det rejält nu för pluggandet har lagts på hyllan i några veckor.. Med förhoppningar om bättre väder, bra körning, en go ridtur och promenad imorgon säger jag nu godnatt!


Don't wake me up

Godkväll,
blev ingen ridtur på Pålle. Tog istället moppen och drog till min kära vän Felicia en stund. Vi satt och myste med kaffe och pratade om allt och ingenting istället. Sånt som man behöver ha mer av i vardagen, för att få den att gå runt liksom. Hon bor bara 5 km härifrån så det är inte speciellt långt, men det är sjukt drygt att köra nu framåt kvällen, höll på att smälla med ett rådjur igår när jag åkte därifrån. Hade sån tur att jag saktade ner för att det blev så dimmigt, när jag väl saktade ner så hoppade det ut ett rådjur framför mig.. Usch, vill inte tänka på det. Så hemskt med allt vilt som blir påkört.. Jaja, det var ju dock inte det jag skulle babbla om nu. Nu ska jag fixa lite ny musik till min kära telefon och sen ska jag nog fan sova, är sjukt trött. Vi hörs kanske lite senare om inte annat imorgon, pussis!
Gammal bild på mig och mina fina. ♥

Helvete..

Har varit ute i över 4 timmar, sickness!! Har nog gått 1 mil om inte mer.. Men vad skönt det känns i benen :) lyckades även få med mig lite svamp hem, awsm! Funderar på att ta en tur med Pålle också :) men det är än så länge bara en fundering. Next up: duschen, på återseende!


YOLO

 

Ät vad du vill och ta konsekvenserna sen! Det gör jag med tanke på hur duktig jag varit idag! Kört otroligt bra och pluggat teori hela dagen. Ska nog dra mig ut på en promenad lite senare för att gott göra mina synder..


På med regnkläderna

 

Hallå! Har nyss dragit mig ur le soffmode och bytt till regnkläder! It's PW-time, inget väder kan stoppa viljan. Gäller bara att ha på sig rätt kläder! Vet ej hur långt det blir idag, men jag hoppas att det är uppehåll under tiden. Den Svenska sommaren kan ju vara den bästa, eller vädret över huvudtaget. Typ regn 360 dagar om året och resten helt okej väder, haha nejdå nu ska vi inte vara negativa för "om man är positiv som fan blir allting bra" nu ska jag signa ut, latero bitches!


Körlektion #7 + #8

 
Idag frågade jag faktiskt om vad min körlärare tycker om min körning, om jag kommer klara mig på mina 10 lektioner. Fick lovande ord om att min körning ser riktig bra ut nu! 
 
Idag så gick vi upp på femmans växel "WOOW"... Körde på 41:an och tränade på att göra höger och vänstersvängar. Det gick kanoners trots att regnet öste ner! Fick även resemål att ta mig till på egen hand utan körlärarens hjälp. Är rätt avkopplande att köra nu även med en lärare bredvid sig. I början var jag så himla nervös vid varje körtillfälle för att jag skulle göra fel, men nu börjar allt han vill jag ska titta och tänka på att sitta!
 
Så nu är det sista dagen imorgon, sedan riskettan i nästa vecka och så får jag se när jag kan boka in mig på en halka. Sen är det nog klappat och klart för uppskrivning och körning! 
 

Snabb frukost!

 

De 4 sista lektionerna ska avklaras idag och på tisdag. Tänkte att nu ska min hjärna öppna upp sig och suga in så mycket kunskap som möjligt! Men tro fan att man vaknar med huvudvärk.. Slänger i mig en macka och drar mig sakta bort mot körskolan..


Dör..

 

Sitter och kollar på The ugly truth, som förövrigt är en riktigt grym film! Såg denna bilden på fb nyss, IRLGARV! Godnatt


Ljuvliga hundvalpar

 

Vem kan motstå dessa underbara varelser? Herregud vad söta de är. Lägger såklart upp en bild på mamman också. De är ungefär 3 veckor nu, men det ser ut som de precis har fötts. :)

 


Photoshot i GBG #2

 
 
 
 

Framtida tatueringen!

 
 
Idag kommer min vän Kai förbi. Hon ska hjälpa mig att skissa fram min nya tatuering jag ska göra framåt hösten. Vi gick i samma klass i högstadiet och jag har alltid sett upp till henne och förmågan hon har för att få ner saker på papper. Hon ritar otroligt bra och därför frågade jag just henne om hon hade tiden att hjälpa mig med denna speciella tatueringen. Vilket hon hade och har redan börjat med en första skiss som vi ska kolla på idag.
 
Tatueringen ska göras till minne av min farfar Alfred, "Pop", som gick bort förra sommaren. Och den kommer så småningom bli ett minne av alla mina nära. När skissen är klar kommer ni förstå varför!
 
Det här är början till vad som kommer slingra sig runt min vrist.
 
 
 

#just sayin

Nu vankas sängen, Godnatt kära bloggläsare! Det är en ny dag imorgon.


Photoshot i GBG

 
Hittade inga kängor till mig i Göteborg.. Alla rear ut sommarskor så jag får nog vänta lite till innan jag ger mig ut på jakt igen. Väl i Götet så käkades det buffé, tacos och pizza, snacka om att man rullade fram efter det!
 
Sen följde jag med till ett solarium. Har aldrig i hela mitt liv provat det, inte ens vill jag göra det. Men jag var snäll och följde med som sällskap och det var faktiskt rätt fräscht ändå. Kanske trotsar mina åsikter och skaffar mig en fakebränna också.. Fast skulle inte förvåna mig om det inte ens "funka" på mig. Mina brittiska piggment är hopplösa och behöver massor med träning för att bli brun. Varje sommar går jag runt vitt som ett spöke med småbruna armar..
 
Blev ingen ridning idag då jag missade 17 bussen hem. Istället blev det massor med foton. Kände oss som riktiga turister när vi gick runt med en fet systemkamera och knäppte kort efter kort. Slänger upp lite bilder!
 
 
 
 
 

PW-TIME!!

Godkväll kära blogg,
har precis avverkat en PW på 6 km med en god vän, känns riktigt gött! Ska ut en tur med lilla Pålle sen också. Påvägen hemåt hittade vi eller ja vi såg en liten kattunge som vi pysslade med en liten stund, så himla söt! Slänger upp lite bilder på sötplutten! Får se om jag uppdaterar mer sen, har inte jättemycket att skriva om.. Men eventuellt om hur ridpasset går, annars så hörs vi imorgon!!

Slöseri

 

Käkade lite go äggröra och glodde på OS. Kikade på kval till 100meter för herrar. Självklart är ju favoriterna Gay och Bolt. Min mormor är helt galen i friidrott så lite intresse har jag allt. Har alltid vela hålla på med friidrott, sen jag var liten, men hästintresset tog över rätt ordentligt så hela den idén gick åt pipan. Men men, ska kolla finalen sen -när den nu är- för nu sitter jag på bussen mot Götet ännu en gång. Systemkameran är med så bilder utlovas!


OS

Sitter och kikar på OS, mycket spännande. 28 felfria än så länge, hoppas på fler.


Goddagens!

 

Ska ta mig i kragen och va bättre och skriva roligare och längre inlägg! Precis käkat lunch och gjort mig vacker inför dagens äventyr. Får se vad som erbjuds, funderar på att slösa lite riksdaler på ett par kängor. Undra vart man kan hitta ett par sådana?


Godmorgon

Linnéa åkte nyss hem, så har städat undan lite och ätit frukost. Ska nog jobba lite här hemma idag och sen ikväll ta en tur ut på Pålle. Han gick väldigt bra igår, vilket kändes väldigt skönt. Har tänkt skriva ett lite längre inlägg om honom någon dag, mina mål och hur det varit och så vidare. Nu ska jag kolla klart på 'so you think you can dance' och sen dra mig utåt, hörs sen!!


Mitt paket

 

Detta låg i mitt paket! Snygga som tusan och blir goa till vintern då de är helt i plast!


Song Pop

 

Det här sitter jag och spelar dag in och dag ut! Skit tråkigt då alla kör samma spellistor hela tiden för att få coins.. Hehe, fast jag ska ju inte säga nått!! Ultimate's 2000 och Dance kör jag hela tiden :3 och vad händer idag? Inte en blekaste förutom ridning och åka till Coop för att hämta ett paket... Super hemligt!


Äggplättar med grädde

Hallihallå,
har precis käkat äggplättar och herregud vad mättande det var.. Istället för mjöl så tar man creme fraiche. Supergott, dock smakar det mycket ägg.. Men det är ju inte så konstigt. Nu sitter jag och väntar på Linnéa, hon skulle ringa när hon åkte från Kungsbacka & då kan jag börja gå mot skolan. Det är typ 3 km från skolan till mig, så går man riktigt fort så är vi där ungefär samtidigt, prima! Jaja, ska inte tjata så mycket mer. Hörs lite senare!
Lånade en bild från google då jag inte hade en tanke på att ta någon.

Carolus Rex

Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till låten. :)

Körlektion #6

 

Dagens andra lektion fortsatte vi stadskörning med enkelriktade gator, trafikljus och rondeller. Fick köra en ny bil också. Gick åt helvete och jag säger bara en sak, VOLVO FOREVER! Hatar nya bilar, sketna gamla volvos ska det vara. Trodde aldrig denna dagen då jag skulle säga detta skulle komma... Men nu kom den! Nu sitter jag och tjockar mig med ben and jerrys framför OS. Känns gött!


CSI Miami

Sitter och kollar på CSI Miami med mamma, sitter och funderar lite.. Har en del jobbiga beslut som jag måste ta. Jaja, vi hörs imorgon istället är inte på humör..


Gårdagens bio

 

Pga att bloggappen krånglat så har jag inte kunnat skriva om gårdagens bio! Personligen älskar jag spiderman så var bara tvungen att se den nya versionen "The Amazing Spider-Man". Den var gjord i mer tonårs version och självklart nya, snygga skådisar. Filmen rekommenderas verkligen! Vill också ha en Spiderman till pojkvän! Hihi


Körlektion #5

 
 
Idag inledde vi avsnittet med stadstrafik. Gick igenom vilken ordning man kollar i speglar osv. I vanliga fall när jag kör hemma så brukar jag inte vara så jättenoga med att jämt och ständigt kolla. Har faktiskt hittat lite saker jag ska träna på, eller rättare sagt fin slipa. Känns som jag är godkänd i alla mina moment men alla kanske inte riiktigt är mer än så. Det ska vi ändra på! Nu blir det käk och sedan i väg till körskolan igen.
 
Förresten så vill jag även meddela att min Blogg.se app på min iPhone krånglar.. Så har problem att få upp mina inlägg osv. Ska försöka uppdatera så gott det går ändå!
 

Förvirrad

Lita inte på någon annan än dig själv. Nu ska jag sova, Godnatt! Bjuder på en bild med på 2 söta grodor jag såg häromdagen! Fina va?


Körlektion #4

 

Tvärbromsning och landsvägskörning. Känns lite segt nu att göra saker jag redan gjort.. Men men, allt ska la bockas av. Nu går jag hem med Nelly i lurarna. Ska fixa i ordning mig till kvällens biodejt! Mysigt värre!

 


Nyss ridit

Hallå!
Har precis varit ute och ridit en sväng. Har haft fullt upp hela dagen, därav dålig uppdatering från mitt håll. Red först Pålle i en halvtimma ungefär och sen borstade jag igenom Acke väldigt noggrant och gjorde rent hans sår. Han är väldigt känslig för blinningar och alla andra envisa jävla kryp som finns under sommaren, han får nästintill köttsår.. Tycker riktigt synd om honom och ingen spray eller något hjälper, usch.. Jaja, nu ska jag fixa i ordning mat till la familia, hörs sen!!
Innan jag borstade Pålle så låg han och sov, awwwww ♥
Le Pålle hatar att stå still, blev inte så många "bra" bilder, men här är en!!
 
Fina Acke ♥
 

Körlektion #3

Idag gick körlektion nummer tre av stapeln! Körläraren gick igenom vändning i korsningar, parkering, backa in och parkera samt fickparkering. Gjorde ett handlett försök sen ett själv på egen hand. Gick verkligen kanon! Har inte "vågat" mig ut så mycket på större parkeringar och tränat så mycket hemma för det är trots!allt lite pinsamt om man misslyckas... Men när man sitter där med sin körlärare känns allt helt annorlunda. Man vågar inte säga emot utan bara sitter och nickar och gör som man blir tillsagd, haha! Nu sitter jag framför köksbordet och läser i körhäftet som förberedelse för nästa timma.


RSS 2.0